[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cipriandeco
Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Multumesc, dar ceva cu pesti nu stii?
Eu cred ca nu stiu sa caut
Cine stie de unde pot lua un catalog sau vreun site cu toate denumirile de plante si de pesti,si ale vietuitoare.Chiar as vrea sa le cunosc si eu si sa nu ma incurc cand vorbiti voi de ele.
Daca stiti ceva si cu poze ...ca sa stiu cum arata

Multumesc
Salut. Si eu sunt in situatia ta, asa k din partea mea BINE AI VENIT.
Nu mai esti in Iasi bag de seama ...Este imposibil sa nu mai fii
Am terminat de citi articolul.Este super.M-a lamurit in multe chestii.
Raman dator
Multumesc exact asta cautam... Ceva pe intelesul meu .Multumesc din suflet
Bine te-am gasit.Si tu esti din Iasi???
Ma numesc Ciprian ,Am 26 de ani,sunt din iasi si vreau sa intru in lumea acvaristicii.Nu stiu prea multe,dar sunt dispus sa invat.
Acum am inteles treaba cu ciclarea.Nu eram sigur despre ce este vorba.
Unde ai gasit tu ceea ce mi-ai dat sa citesc cu atentie,ca eu unu am cautat , dar nu am gasit(poate nu am cautat unde trebuia)
Cand am zis ca "ornez acvariul,m-am referit doar la plante si pesti,nicidecum la ce ai zis tu de baloane si vapoare ) nici nu m-am gandit la asa ceva.
Si bineintele inainte sa imi iau plante si pesti,am sa cer niste sfaturi caci vreau ca totul sa fie intr-o compatibilitate si o armonie placuta.
Deocamdata iti multumesc pentru sfaturi.Maine am sa merg sa vad acvariul,sa vad ce are la el,si in functie de ce vad,o sa va anunt si daca o sa vreti sa ma mai ajutati cu niste sfaturi raman dator,si pentru cei care ajung sau sunt din iasi dau o bere

Buna ziua.
Ce nu inteleg eu din ciclul azotului este cat timp trebuie tinut acvariul gol inainte sa il populez,si cam ce fel de substrat este mai bun.
Am gasit sa imi iau un acvariu de 50 de L.Maine am sa vad exact ce mai are la el si am sa va anunt.
Eu vreau sa imi fac un acvariu sa fie OK , sa nu am probleme cu pestisorii sa imi moara sau sa sufere de vreo boala.Estetic am sa il ornez eu ca sa imi placa,dar as vrea sa stiu cam cum sta treaba cu ciclatul.
Am citit unele chestii pe aici,dar nu scrie nicaieri cat trebuie sa dureze ciclatul,si nici ce fel de substrat sa folosesc.

"P.S. Renunta la prescurtarile folosite pe messenger "
P.S.S. Eu cred ca omul poate vorbi cum are el chef.Daca vrei raspunzi bine,daca nu ,nu.
Am sa scriu corect din respect ,dar nu cred ca ar trebui sa ii ceri unui om sa faca ceva,ce din punctul meu de vedere nu are prea mare importanta.;)

Va multumesc ca mi-ati raspuns si poate mai vorbim.
Buna seara.
Mi-am facut cont aici pentru ca vreau sa ma apuc sa cresc pestisori si eu,pentru k imi plac enorm.As avea nevoie de cateva sfaturi de la voi ,si vas fi foarte recunoscator.
Imi iau un acvariu.ok?Bun...
Acuma vreau sa stiu si eu de unde pot gasi sa cumpar si eu substrat,strat.(m-am cam interesat si nu prea am gasit)
Si daca vreti sa imi ziceti si mie in ce consta ciclarea acvariului,k din cate am citit pe forum aici,este un proces extrem de important acum la inceput.
Va multumesc anticipat si astept niste sfaturi din partea voastra.
Apropo sunt din Iasi

Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Go to: