[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: angelinna
Forum Index » Profile for angelinna » Messages posted by angelinna
Turba din substrat este Potgrond si da, am bagat un bat pana jos in turba si cand l-am scos au iesit cateva bule prin nisip odata cu batul. am incercat in mai multe locuri si ies bule de marimi diferite dar oricum sunt. O fi bine ?
salut !

am o problema (mare) cu mirosul urat al apei din acvariu. nu mirose exagerat de urat dar suficient incat se simte intr-o camera mare in aer.

acvariul are cam 3 luni vechime 80 L, substrat de turba, nisip si ceva pietris, plante, 5 pui de slcalari, 5 kryptopterus, 2 agamyxis si 2 corry. apa in ultima saptamana o schimb zilnic in proportie de 10%. astazi mi-am facut o instalatie de lumina provizorie pt vreo luna pana la cumpararea unui capac si din cauza caldurii de afara (cred) si a faptului ca sub copertina din folie reflectorizanta s-a facut si mai cald, apa desi e destil de curata (nu cristal, dar e ok) miroase a balta.

pls ajutati-ma, trebuie ca va confruntati si voi cu probleme cand vine caldura.
p.s. cand se fac 40 de grade ce facem ?
salut !
stie cineva pls sa ma ajute , am un grup de 7 kryptopterusi, unul s-a prapadit ieri dupa ce a stat izolat vreo 3 zile, acum alti doi se ascund de grup, nu stiu cu ce anume gresesc ceilalti pesti (agamyxis, corry si scalarii) se simt bine
acvariul are 80 L substrat de turba, pietris, plante, incalzitor, pompa de aer, filtru, lumina... cam tot ce ii trebuie si e "vechi" de vreo 4 luni

din cei doi pesti bolnavi de azi pe unul l-am pus in carantina intr-un bazin de 10 L cu 1 ml verde de malachit din disperare poate o avea una din bolile mentionate pe sticluta si se vindeca... oricum am sentimentul ca o sa ii perd pe toti daca nu fac ceva... stie cineva sa ma ajute pls ?

Forum Index » Profile for angelinna » Messages posted by angelinna
Go to: