[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: systhem
Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem
Va rog sa ma scuzati, dar trebuie sa ma bag si eu!
Sambata ce a fost, am cumparat de la oradea un foxface, si cum procedam de obicei, vineri seara a pus coletul la 7, eu astept sambata dimineata la 7 la Tg mures. Daca stau sa ma gandesc, e o treime din distanta satu mare bucuresti. Pestele a ajuns pe jumatate mort. Era pe o parte, si abia se misca. L-am bagat in masina si am pus incalzirea la maxim (cu totul ca a fost izolat cu polistiren si ziare si tot ce vreti apa nu cred ca avea mai mult de 10-12 grade). Dupa o zi in carantina a inceput sa se indrepte, si sa innoate. Asa de stresat a fost toata manevra asta, ca pana acuma (au trecut 6 zile) nu l-am vazut sa manance. Am incercat Nori, peleti, artemia si inca nimica.
Nu expuneti la asa un stres animalele, ca nu merita, gasiti o alta solutie inafara de curier, oricare ar fi curierul acesta, ca dupa parerea mea sunt toti un pic handicapati. Pe colet era pus FRAGIL, THIS SIDE UP, A NU SE RASTURNA. Cand aduce coletul tipul de la fan asa cum era in mana coletul il invarte odata inainte sa-l puna pe masa. HANDICAPATI

Bafta!
Am uitat sa mentionez ca il folosesc de 6 luni la acvariu de 160l, iar motivul vanzarii este upgrade la acvariu de 275 l.

Mersi
De vanzare Skimmer Macro-Aqua M30 pentru acvarii de pana la 240 L

- recomandat acvariilor cu volumul de maxim 240 litri (depinde si de incarcatura biologica a acvariului)
- rotorul este de tip "needle-wheel" ceea ce permite o mai buna mixare a aerului cu apa si deci implicit la o eliminare mai eficienta a deseurilor organice
- imbunatateste calitatea apei si nivelul de oxigenin acvariile cu apa sarata
- cutia de colectare a deseurilor este usor de scos si curatat
- permite reglajul fin al nivelului apei din camera skimmerului ceea ce conduce la obtinerea unor performante optime
- debit de apa: 720 litri pe ora, debit de aer: 200 litri pe ora, putere pompa: 7W
- dimensiuni (L/l/h): 10/8/35 cm

Pret 200 Lei trasnport inclus!
Buna!

Ieri s-a rupt reductia dintre apa de retea (marime standard furtun masina de spalat) si system filtru osmoza Aquili.

Mi-ar trebui o reductie pentru inlocuire.

Astept orice varianta, si DIY daca exista

Mersi
Nu, pentru ca clownii stau in ea toata ziua, si nu as vrea sa ramana mult timp fara anemona.
Buna!

Schimb Anemona Quadricolor diametru cca. 5-6 cm verde, pe varianta rosu sau portocaliu marime 10-15 cm.
Platesc transport + diferenta!

Mersi
Salutare din nou! Acelasi problema de data asta pe diamond goby si tang...nu imi pot imagina ce se intampla in acvariu... La goby lipseste o bucata cam 5-7mm diametru din spate si cam 1-1,5mm adanc. La tang acelasi lucru, putin mai mic in partea abdominala.

Populatie acvariu:
Goby
Tang bristletooth
2 clowni
Hermit albastru
3 creveti marea neagra
3 melci nassarius
5 melci trochus
30-35 melci mai mici, habar nu am ce specie, dar se inmultesc usor
Stelute comunitare
Si cateva bucati de bristle worms

Aveti idee ce se intampla si ce pot face? Mersi
Buna, am observat cateva zeci de creaturi ce seamana cu melci, dar nu le gasesc ninciunde. Sunt conurile albe din poza. Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc anticipat!
Nu numai caut ci chiar imi trebuie
Am vreo 3 bucati foarte frumoase de aiptasia, si ar trebuie sa le manance ceva inainte sa se inmultesca foarte tare.
Mersi!
Caut crevete Peppermint.

Am la schimb frag de 10-15 polipi Parazoanthus gracilis, Zoanthid Verde-Maro, sau Kenya tree, sau cash.

Mersi
Da, are cam 3-4mm si este si umflat putin.
La asta ma gandeam si eu, mai ales ca se baga foarte dur in anemona, si cand nu este foarte hidratata anemona, probabil se mai loveste de piatra.
Mersi de raspuns!

Sa ai o zi buna!
In partea dorsala, partea dreapta, e lovit, sau zgaraiat. Nu este rana deschisa dupa cum am vazut, dar totusi, este foarte ciudat.
Este vorba de cel mare, se vede chiar peste innototare.
Mersi
Buna, aveti idee din ce cauza este ranit clownul din filmulet? Sunt impreuna de 8 luni, celelalte pesti din acvariu sunt: 1 tang bristletooth, si 1 Orange Diamond goby.

Si ce as putea sa fac? Isi va revine? Momentan mananca.

Mersi
A mai ramas Hydor Coralia 3200, noul pret: 100lei
A mai ramas:

1,2 si 6
Cateva poze:
Nr. 2 au mai ramas 2 bucati.

Restul valabil.
Buna!

Sunt de vanzare urmatoarele:

1. Frag Kenya Tree roz, 3 bucati 10-15 cm, 30 lei Buc
2. Frag Pulsing Xenia 5 bucati, 20 lei Buc
3. Euphyllia Hammer 2 capete, 60 lei Buc
4. Green Polyps piatra cu 6-7 capete, 40 lei
5. Frag GSP micut, 10 polipi 15 lei

6. Hydor Coralia 3200 folosit 5 luni 150 lei
7. Neone T5 55cm 24W: 3 actinic, 2 supersun 12000K, 1 pink 30 lei bucata, folosite 4 luni.
8. Suport neon cu dispensor 5 bucati, 15 lei Buc, daca se cumpara impreuna cu neon (neon+suport) 40 lei
9. Surface skimmer Fluval folosit 2 zile, 40 lei

Daca cineva vrea coralii la pachet: 330 Lei + Frag GSP bonus

Neonele la pachet 6bucati, cu suport: 230 Lei

Sunt deschis si la schimburi, le trimit si prin curier.
+

Fraguri:

Kenya tree 12-15 cm 4 bucati 120 Lei sau 30 Lei/bucata
Pulsing Xenia 3 bucati 60 Lei 20 Lei/bucata
Euphillya Hammer 2 capete 80 Lei 40 Lei/bucata

Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem
Go to: