[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: systhem
Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem
Up, tot 250lei cu transport inclus, eventual accept si schimburi. Oferte in PM. Mersi
Salut!

Ce pesti imi recomandati pentru sistem de 400 litri?
Momentan am 2 clowni, 1 Guvid si 1 Scopas tang.
Imi plac pesti de talie medie spre mare, si trebuie sa fie reef safe.

Mersi pentru idei, raspunsuri, si timpul acordat!

Bafta!
DOAR IN URMATOARELE 24 ORE!!!

250 lei cu transport inclus!

074506845
ULTIMA STRIGARE 300 lei cu transport inclus!
Pentru poze si detalii whatsapp 0745068495!

Haideti repede ca imi vine skimmerul nou si trebuie sa-l platesc ;)

Up. 350 lei!
PVC-U atat tuburi cat si fittinguri.
Foarte rapizi! Recomand!
http://www.hydrospa.ro/ro/OUTLET/Produse-PVCU/
Salut!

Pentru illuminat iti trebuie numai?
Daca da, mergi pe TC 420 led controller, e foooooarte simplu de programat, si face ce vrei cu ea, eu am 12 leduri de 10W si 4 coolere, toate merg de pe acest controller.

Daca vrei detalii, da-mi un pm.

Bafta!
In primul rand iti multumesc!
In al doilea, iti spun cum facem:

Il pui pe un maxitaxi, sau curier, ier eu platesc transportul

Mersi!
Are cineva sa-mi trimita o bucata de caulerpa, sau cheato?
As pune in refugiu, dar nu gasesc in zona.

Mersi mult!
Sautare!

Vand skimmer Aqua Medic Turboflotor 1000 blue. 400 lei
2 piese de schimb la ea!

Pentru detalii: pm

Merci!
Asta da! Asta se cheama val de informatii

Mersi mult, o sa ma uit la astea un pic, si ma apuc de treaba. Sigur ca ma intereseza Omul trebuie sa aiba un hobby nu?

Sa ai o zi buna...chiar si mai multe

Salutare!
Trimit si in tara, in 24 de ore ajunge, dar e foarte scump transportul, in jur de 40 de lire...
Am primit vesti de la petshop...

"Buna ziua,
Ast?zi am vorbit.
Din p?cate, furnizorii no?tri refuza sa ne trimita pe o astfel de vremea (cald?).
Iar chiar de ar trimite, ?ansele de supravie?uire sunt f slabe."

Deci nu exista in tara nici rotiferi, nici posibilitati....

Interesant este faptul ca de pe https://reefphyto.co.uk/ poti comanda oricind...
Din pacate Ocean nu pot sa-ti dau like
Dar e o idee geniala. Nu pot spune ca a fost altceva, ultimul pui ieri avea cca. 10 mm si am vazut ca manca
Din pacate inca nu, sa vedem.
Dupa cum am observat, pui rezista cca 1-2 zile fara mancare, sa vedem daca vine ceva in 2 zile. Daca nu poate sunt si din tura asta 4-5 bucati care rezista 10-11 zile, si poate in perioada asta o sa aduca.
Update:
Ziua 11 prima tura sa terminat, nu mai am pui. Setul 2 inca nu a iesit, probabil azi o sa iasa. Partea iritanta este ca ultimul pui chiar manca, si artemia, si artificial. Asta e, am citit undeva ca fara rotiferinu prea merge partea cu metamorfoza, din cauza lipsei de vitamine. Vedem ce se intampla cu setul doi.

Am facut to ce se putea.
Ziua 10.

Mai am 1 singur pui, care deja pare ca mananca hrana artificiala facuta pudra. Azi iese al doilea set de clowni, si pana la ora actuala numai promisiunea aia o am de la magazinul de specialitate pentru rotiferi, asa ca sunt tare curios ce se intampla

Va doresc o zi buna
Ziua 6.

Inca am 2 bucati, sunt destul de mari, cca. 8-9 mm, si am vazut ca mananca pui de artemia proaspat eclozata(De la JBL, cu rata de eclozare de 90-95%, cea de la Sera e gunoi cand il cumperi, am reuzit sa scot 2-5 bucati in 48 ore in eceeasi conditii).
Am aspirat de 2-3 ori fundul acvariului, si acum urmeaza primul schimb de apa. O sa schimb 30%, si incetul cu incetul ne pregatim de faza de metamorfoza.

Fingers crossed

Va doresc o zi buna!
Salutare!

Au eclozat pui cca. 45 de bucati, suntem in ziua 4, mai am 2 bucati care dupa parerea mea mananca. Sunt intr-o "supa" de pui de artemia proaspat eclozata. Sa vedem ce se intampla.
Am o promisiune de la o firma de specialitate din Bucuresti ca la sfarsitul lunii o sa am cultura de rotiferi vii impreuna cu phytoplanctoni.
Intre timp, am al doilea depunere la clowni, sa vedem daca coincide eclozarea cu transportul de rotiferi.

Daca reusesc ceva, va tin la curent, voi tineti pumnii!!!

Va doresc o zi buna!

Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem
Go to: