[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: systhem
Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem

Am inceput sa am green hair algae pe vreo 3-4 pietre ce am in acvariu.
Am un skimmer pentru acvariu de 250 litri, pe acvariul de 160l care are in jur de 125 de litri de apa, am in filtru canistra bionitratEX si PhosEx pentru acvarii de 200 de litri, 17KG de piatra vie.

Aveti vre-un sfat ce pot face sa nu raspandeasca alga, ba chiar sa dispara?

Mersi Mult!
Schimb si pe piatra vie de calitate, 4-5 kg.
Dar oare ajunge un sump de 40 de litri la acvariu de 225 litri? Puteti sa-mi recomandati un design, si ce sa pun in sump? Inafara de mediile filtrante ce folosesc acuma.

Mersi
Buna!
Momentan am un acvariu de 160 de litri, cu 18 kg piatra vie, si 13-14 kg spartura coral de 1mm.
Ca filtrare am un canistru de 1400l/h cu:
BionitratEX
PhosEx
Bioballs
Inele de siporax

Si un hob skimmer de 700l/ora, pentru acvarii de 240 litri.

Intrebarea este: pot sa scap cumva de filtrul canistra?
As pute sa fac un sump de in jur de 40-45 de litri, pentru atata am loc sub acvariu, ar fi ok pentru elementele de filtrare care sunt in momentul de fata in canistru?

Am intrebat la 225-230 de litri, ca am de gand sa fac un upgrade in viitorul nu foarte indepartat.

Mersi mult!
Schimb pe pesti si corali pentru acvariu nano.

Mersi
100 lungime
Am o intrebare:

Vreau sa fac un acvariu de 50x50x100 cm, din sticla de 8mm.
La marimea asta trebuie sa pun fund dublu, sau intaritoare traversale?

MS
Pompa vanduta! Skimmerul valabil 150 lei!
Am, dar am uitat sal enumar Se vede si in poza.

Boyu 310.
De ce zici ca am filtrare sumara?
Ce asi putea sa mai pun?
Se poate si cu schimb cu: anemona, pesti, coral openbrain, zoasi, sau trumpet. Mersi
Am un alt topic despre Suri L-am trimis inapoi deja
Mersi de informatii.

Nu stiu ce as vrea, de aceea am intrebat aici, cam cate si ce as putea
Buna!

Am un acvariu de 160l in care am 2 Clowni, si 1 Yellow tang, 1 hermit, 1 Lysmata Amboinensis, 4 melci Nassarius, 2 Turbo, si 3-4 Porcelain snail. Cu corali moi, si 3 bucati LPS.
As mai vrea sa pun cateva pesti si as vrea sa aflu ce mai pot pune, si cate mai intra?
Filtrare am 20 kg piatra vie, si filtru exterior cu Bionitratex, PhosEX, SilicatEX si bioballs.

ms.

ph: 7.6
Kh:12
No3: 0
No2: 0
Se vinde:
Corp Skimmer Aqua Medic Midiflotor, cu piatra originala, si una nou nouta. Se trimite prin tara. Pretul este de 170 Lei.
Pompa de aer folosita 2 ore, Sera 275R plus cu 2 iesiri, 85 lei.

Nr. tel.: 0745068495

Motivul vanzarii: este prea mare pentru acvariul meu de 160 de litri, si nu am sump.

Mersi
Vreau si eu un pret!
Am vorbit cu domnul de la care a cumparat sotia steaua, si il trimit inapot, iar pana la pretul ecesteia pot sa aleg orice din magazin
Asa ca am ales Un Lysmata Amboinesis, cateva melci si un hermit

Peace!
Deci am primit raspunsul ferm de la natura: NU E REEF SAFE deloc, si ma consider norocos ca am mancat "doar" un frag de zoasi.
Sa aveti o zi buna!
Si cu avantul acesta, am plecat la o petrecere sambata seara, dupa ce steaua era de 20 de ore in acvariu, si cand ne-am intors acasa pe la 3:30 dimineata, asta ne astepta:
Am revenit cu amanunte:

De la cine a cumparat nevasta (nu spun nume sau site, ca nu ar fi frumos din parte mea), mi-a spus ca pot sa pun linistit steaua in acvariu, si el a tinut multe impreuna cu corali, si nu a avut problem. Mi-a mai spus ca sa fac o poza cu tot ce e in acvariu, si ca daca sa intampla ceva imi trimite din coralul acela. Asa am si facut, iata poza:
) Multumesc de informatiiile "foarte utile" )
M-am asigurat, nu are cum sa ajunga la frigider!

Forum Index » Profile for systhem » Messages posted by systhem
Go to: