[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: niq
Forum Index » Profile for niq » Messages posted by niq

la cerere, se poate oferi si filtrul, un Aquael Turbo 1000, toata hrana pe care o mai am, un minciog, termometru, incalzitor 250 W cu termostat, inca un acvariu de 20 L care se poate folosi pe post de maternitate sau carantina, furtun pentru aspirat substratul si schimbat apa, plus tot ce se mai gaseste prin dulapul ala.. toate pentru doar 150 de ron in plus.
poti sa folosesti minciogul... ca banuiesc ca ar trebui sa ai, si nu e foarte complicat.
incredibil ! absolut superb !
Felicitari pentru munca depusa si bafta in continuare !

Off-topic: aici ar trebui sa fie directionati incepatorii in ale acvaristicii - mai bine inghesuiesc o gramada de plante in acvariu decat sa-l suprapopuleze cu pesti (parerea mea)
cu perlarea e foarte bine. ai grija la alge, si sa fii pregatit sa tunzi din plante, pentru ca in ritmul asta iti vor creste foarte repede.
si cateva poze pe care le-am facut acum..
image

image

image

image

image

image

Edit gengiskhan: Ti-am editat eu posturile, pozele erau mult mult prea mari ca sa se poata intelege ceva. Aveai link si catre poze mai mici acolo, pe imageshak.
acum am inteles ! astept sa il termini si sa ne spui ce avantaje si dezavantaje mai gasesti pe drum. pana una-alta, mi-ai dat si mie de gandit, ca am un spatiu intre niste pereti pe care mi-ar fi muuult mai simplu sa-l astup cu MDF si sa-i pun doar un geam in fata. ar fi ceva de genul.. acvariu "incastrat intre pereti"
plus ca se poate adapta mult mai usor si capacul, si poate fi chiar din aceeasi bucata cu dulapul de dedesupt... ar fi o singura piesa. lipit de pereti, sta si mai rece apa vara, iarna nu-i problema, ca incalzitoarele sunt mai ieftine decat chiller-ele.
acuma, scuza-mi naivitatea sau nestiinta, dar... de ce nu l-ai facut integral din sticla ? e vreun avantaj la toata chestia cu MDF-ul inafara de... sa zicem, rezistenta ?
ma gandesc ca pretul ar fi fost mai mic daca ar fi fost integral din sticla. sau ma insel ?
trebuie totusi sa recunosc ca e foarte ingenioasa ideea, si cel putin pentru mine, e prima oara cand vad asa ceva, tocmai de asta si intreb.
si acuma.... daca tot am inceput sa debitez prostii, sa mai zic una: mie mi s-ar fi parut mai... nu stiu cum... daca ai fi facut aceeasi schema, doar ca peretii aia de lemn, in loc sa-i dai cu fibra de sticla si cu ce l-ai mai dat, sa-i faci tot din sticla, eventual mai subtire.
adica sa fie ceva de genul... un acvariu clasic, imbracat in MDF.
oricum, toata stima pentru acest proiect si multa bafta !
si eu la bettanii mei le dadeam hrana congelata: puneam un cubulet (fara sa-l spal sau sa-l decongelez) direct in acvariu, si in cateva secunde se topea singur, si mancau pana se saturau.
Bine, nu faceam nici exces, asta era hrana o data sau de 2 ori pe saptamana, in rest le dadeam fulgi sau granule.
i-am tinut de pui pana pe la cateva luni, cand au inceput sa se ciondaneasca (ii tineam in acelasi acvariu) si a trebuit sa-i dau, fiecare separat, ca sa nu mai am razboaie in acvariu
ca sa se aleaga macar 2... si dupa aia.... :18: nu mai scriu ca e rusine
foarte frumoasa planta ! chiar nu am mai vazut pe nicaieri. daca sunteti amabil, si cand o sa aveti, as fi si eu interesat, chiar sa cumpar. multumesc !
salut, daca nu ai gasit, am eu masa de la acvariul meu. are cam dimensiunile cerute de tine si e facuta din PAL culoarea wenge. (un maro mai inchis)
daca mai esti interesat, da-mi un PM sa vedem cum face, iti fac si poze sau vii s-o vezi.
bafta !
Bine v-am gasit !

a fost plantat... acum e cu carasi, asa ca plantele numai plante nu se mai pot numi )
oricum, cred ca a sosit timpul sa avansez un pic, si anume la 300 de litri, unde vreau sa incerc si eu faimoasa combinatie de 6 scalari pui (stiti voi de ce) si cateva zeci de neoni. bineinteles, sa refac complet setup-ul si sa ma axez din nou si pe plante.
acvariu 128 litri + capac + suport din PAL, plus substrat, plus plante, plus 5 carasi, cat se poate de urgent - 350 ron.
pun si 2 poze de cand acvariul era inca gol (aproximativ)

image

image

detalii pe PM.

Edit gengiskhan: Ti-am editat eu posturile, pozele erau mult mult prea mari ca sa se poata intelege ceva. Aveai link si catre poze mai mici acolo, pe imageshak.
Numele meu este Nicu, sunt din bucuresti, am 22 de ani si un acvariu de 128 litri pe care urmeaza, sper, foarte curand, sa-l inlocuiesc cu unul de 300.

Forum Index » Profile for niq » Messages posted by niq
Go to: