[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 128 litri  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
niq
Junior member

IP:

acvariu 128 litri + capac + suport din PAL, plus substrat, plus plante, plus 5 carasi, cat se poate de urgent - 350 ron.
pun si 2 poze de cand acvariul era inca gol (aproximativ)

image

image

detalii pe PM.

Edit gengiskhan: Ti-am editat eu posturile, pozele erau mult mult prea mari ca sa se poata intelege ceva. Aveai link si catre poze mai mici acolo, pe imageshak.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/11/2010 01:05:24

niq
Junior member

IP:

si cateva poze pe care le-am facut acum..
image

image

image

image

image

image

Edit gengiskhan: Ti-am editat eu posturile, pozele erau mult mult prea mari ca sa se poata intelege ceva. Aveai link si catre poze mai mici acolo, pe imageshak.

This message was edited 2 times. Last update was at 04/11/2010 01:06:37

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Redimensioneaza pozele cumva sau daca nu poti tu macar un admin, sunt enorm de mari

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
niq
Junior member

IP:

multumesc gengiskhan.

la cerere, se poate oferi si filtrul, un Aquael Turbo 1000, toata hrana pe care o mai am, un minciog, termometru, incalzitor 250 W cu termostat, inca un acvariu de 20 L care se poate folosi pe post de maternitate sau carantina, furtun pentru aspirat substratul si schimbat apa, plus tot ce se mai gaseste prin dulapul ala.. toate pentru doar 150 de ron in plus.

Forum Index » Vanzari
Go to: