Message |
|
asta era inainte sa apara puii ...
|
 |
|
pai ...mancare le dau cam de doua ori pe zi ...dimineata si seara ... si le-am dat cam cat prind intre doua degete ...iar apa ...am scos cam 8-9 l in fiecare zi cu un furtunel care l-am bagat cat am putut de jos ... eu zic ca merge destul de bine ....doar ca mai sunt putin indoita cu iluminatul ...dar o sa ma mai informez si sper sa rezolv ... acum am un neon de 18 W si mi se pare destul de mic ...doar ca acvariul e pozitionat destul de aproape de fereastra si primeste lumina de afara zic eu ....
as pune si o poza daca as sti cum ...
|
 |
|
pai ....prietenul meu s-a ocupat de ciclare ... a facut ceva cu o pompa de aer si 2 buretei din aia ....nu prea cunosc eu bine cum e cu acvariul ...eu am grija doar sa le dau sa manance si sa schimb din apa in fiecare zi cate putin ...dar acum am prins drag de puisori ... si parca ma atrage si pe mine chestia asta cu acvariul ... multumesc frumos pentru sfaturi ... si sper ca ma mai poti ajuta in continuare daca mai apar probleme !
|
 |
|
buna ...am si eu vreo 30-40 de pui de xipho ...si nedumerirea mea e mancarea si cantitatea de nabcare pe care trebuie sa le-o dau ! ma poate ajuta cineva?
|
 |
|
si mie mi-au fatat astazi doua femele de xipho si primii pesti i-am scos cu minciogul din acvariu ...iar apoi am separat femelele de ceilalti pesti ca sa nu raman fara pui !
Problema mea e alta .... nu stiu daca trebuie sa le dau puilor altfel de hranadecat pestisorilor mai mari si daca necesita regim mai special decat ceilalti ...
momentan sunt separati de restul pestisorilor ....dar nu stiu ce sa fac cu ei de acum ...
|
 |
|
buna ! am un acvariu de foarte putin timp (5 zile) ... care are 120 l (75X40X40) si in care am pus cateva plante care nu prea stiu cum se numesc si am primit cativa pestisori (6 guppy - 3 femele si 3 masculi ; 3 xipho - 2 femele si 1 mascul ; si 4 sanitari ) si astazi au iesit primii pui de xipho ...si culmea ...de la ambele femele ( vreo 30 - 40 am reusit sa salvez in total ) ... nu prea stiu ce sa fac cu ei : ce sa le dau de mancare si cat ; in cat timp sa ii pun cu ceilalti in acvariu si daca au nevoie de vreun regim special ! momentan am improvizat un loc al lor ca sa nu ii manance ceilalti pestisori dintr-o sticla careia i-am facut mici orificii cu acul si am lipit-o de marginea acvariului ....in ideea ca vor avea aceleasi conditii ca si ceilalti pestisori mai mari .... dar totusi sunt putin cam prea ingrijorata pentru ca imi e teama sa nu fac ceva sa le pun in pericol viata ... sper sa ma ajute cineva !!!!va multumesc anticipat !
|
 |
|