Message |
|
Daca berea e buna , nu mai conteaza efectul  ... da aplicatia din ce am citit e dezvoltata de un roman din Cluj.
Acum sa speram ca o sa avem noi bani de telefoane cu camera buna !
|
 |
|
Multumesc Claudiu,
mi-a placut mult si mie mult efectul 3D pe care il da aceasta aplicatie .
|
 |
|
Am gasit o aplicatie misto pentru telefon si am folosit-o putin pentru a poza acvariul, permite s? captura?i panorame dinamice, selfies imersive ?i 360.
Priviti si voi ce efect misto i da: http://fyu.se/v/s120efmlq0
|
 |
|
poi cum stai cu schime de fertilizare si curatenia ? ...l-a mine de eemplu apareau algele filamentoase atunci cand aveam o concentratie de Fe mai mare in masa apei , neconsumata de catre plante destul de rapid
|
 |
|
Nu prea sunt clare pozele dar par a fi diatomee! ...multumim Stefan http://acvablog.ro/ro/tag/diatomee-acvariu/
|
 |
|
Chiar asa , doar cu 10W ?
Plantele se dezvolta bine?
|
 |
|
Salut , eu iti recomand cu caldura Filtru extern Dennerle Scapers Flow sau o varinta mai ieftina ar fi SunSun Filtru Extern HW-302.
|
 |
|
Eu cred ca tine si fara intarituri si le-as lua jos , ce dimensiuni are ? , de cat e sticla?
|
 |
|
Da , imi zicea si Claudiu ca pot incerca ...dar problema la asta e ca are tendinta sa pluteasca cand creste , iar daca il tund sau rup si nu sunt atent ma invadeaza de nu mai scap de el.
E frumos tare corall mos /ricardia mi-a placut de prima data cand l-am vazut acum cativa ani dar daca nu ai posibilitatea sa-l frezezi cu grija , eventual sa-l scoti din apa si sa-l toaletezi , te umpli de el in tot acvariul.
|
 |
|
Salut si bine ai venit!
Iti sugerez si eu acelasi lucru mentionat de Stefan.Deschide un topic unde sa putem sa te ajutam cat mai la obiect.
Bafta!
|
 |
|
Ceva poze de actualitate te incumeti sa pui ?
|
 |
|
Flame moss creste in sus , crezi tu ca are merge pus pe crengutze ?
Eu ma gandeam la un peacock moss sau ceva de genu.
|
 |
|
Salut ,
uite eu am un acvariu de 60 de litri , bine hai 54 litri brut in care am 11 Ember tetra si 3 Otocinclus si folosesc ca si filtrare un filtru Dennerle Nano External SkimFilter a carui canistra are capacitate 2 litri daca nu ma insel. Ca material filtrant in el am lasat buretele cu care vine filtrul si in rest am pus Seachem denitrate aproximativ 1 litru ca mai mult nu incape.
Eu pot sa zic ca am o filtrare buna pentru acvariul meu! apa este cristal , nu am particule in suspensie si nici biofilm.
|
 |
|
Dupa 2 luni de la start... mai trebuie pus niste moss pe unele crengutze dar nu vreau fissidens, voi ce tip moss imi recomandati?

|
 |
|
Da , arata mult mai bine.
Anubias-ul de pe cioata poti sa-l asezi la baza ei, faci o tufa...o sa arate mult mai bine.
Bafta!
|
 |
|
Eu zic ca arata bine si curat.
|
 |
|
Imi place mult acest setup.
Misto poza!
|
 |
|
Salut ,
frumos inceput.
Dar daca imi permiti as face o remarca , incerca sa folosesti acelasi tip de roca pentru hardscape , iar anubias-ul pare planta in substrat, cu siguranta o sa-i placa mai mult ancorat pe o piatra.
Bafta!
P.S. gazonul daca nu ma insel e HC cuba , nu este bine plantat nici el sau cel putin nu pentru o dezvoltare optima
|
 |
|
Salut Stefan , ma bucur ca lucruriloe incep sa se miste in spre bine.
Oare ciota nu o mai poti sucii? , sa-i gasesti o alta pozitie?... in partea stanga parca lipseste ceva element de hard scape, ar merge completat eventual cu o cioata sau ceva piatra?
|
 |
|
Eu as schimba substratul si mana ta paguboasa !
In rest toate bune si frumoase.
|
 |
|