[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BBogdan
Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Daca berea e buna , nu mai conteaza efectul ... da aplicatia din ce am citit e dezvoltata de un roman din Cluj.
Acum sa speram ca o sa avem noi bani de telefoane cu camera buna !
Multumesc Claudiu,
mi-a placut mult si mie mult efectul 3D pe care il da aceasta aplicatie .
Am gasit o aplicatie misto pentru telefon si am folosit-o putin pentru a poza acvariul, permite s? captura?i panorame dinamice, selfies imersive ?i 360.

Priviti si voi ce efect misto i da: http://fyu.se/v/s120efmlq0
poi cum stai cu schime de fertilizare si curatenia ? ...l-a mine de eemplu apareau algele filamentoase atunci cand aveam o concentratie de Fe mai mare in masa apei , neconsumata de catre plante destul de rapid
Nu prea sunt clare pozele dar par a fi diatomee! ...multumim Stefan http://acvablog.ro/ro/tag/diatomee-acvariu/
Chiar asa , doar cu 10W ?
Plantele se dezvolta bine?
Salut , eu iti recomand cu caldura Filtru extern Dennerle Scapers Flow sau o varinta mai ieftina ar fi SunSun Filtru Extern HW-302.
Eu cred ca tine si fara intarituri si le-as lua jos , ce dimensiuni are ? , de cat e sticla?
Da , imi zicea si Claudiu ca pot incerca ...dar problema la asta e ca are tendinta sa pluteasca cand creste , iar daca il tund sau rup si nu sunt atent ma invadeaza de nu mai scap de el.
E frumos tare corall mos /ricardia mi-a placut de prima data cand l-am vazut acum cativa ani dar daca nu ai posibilitatea sa-l frezezi cu grija , eventual sa-l scoti din apa si sa-l toaletezi , te umpli de el in tot acvariul.
Salut si bine ai venit!

Iti sugerez si eu acelasi lucru mentionat de Stefan.Deschide un topic unde sa putem sa te ajutam cat mai la obiect.

Bafta!
Ceva poze de actualitate te incumeti sa pui ?
Flame moss creste in sus , crezi tu ca are merge pus pe crengutze ?
Eu ma gandeam la un peacock moss sau ceva de genu.
Salut ,
uite eu am un acvariu de 60 de litri , bine hai 54 litri brut in care am 11 Ember tetra si 3 Otocinclus si folosesc ca si filtrare un filtru Dennerle Nano External SkimFilter a carui canistra are capacitate 2 litri daca nu ma insel. Ca material filtrant in el am lasat buretele cu care vine filtrul si in rest am pus Seachem denitrate aproximativ 1 litru ca mai mult nu incape.
Eu pot sa zic ca am o filtrare buna pentru acvariul meu! apa este cristal , nu am particule in suspensie si nici biofilm.
Dupa 2 luni de la start... mai trebuie pus niste moss pe unele crengutze dar nu vreau fissidens, voi ce tip moss imi recomandati?

image
Da , arata mult mai bine.
Anubias-ul de pe cioata poti sa-l asezi la baza ei, faci o tufa...o sa arate mult mai bine.

Bafta!
Eu zic ca arata bine si curat.
Imi place mult acest setup.
Misto poza!
Salut ,
frumos inceput.
Dar daca imi permiti as face o remarca , incerca sa folosesti acelasi tip de roca pentru hardscape , iar anubias-ul pare planta in substrat, cu siguranta o sa-i placa mai mult ancorat pe o piatra.

Bafta!

P.S. gazonul daca nu ma insel e HC cuba , nu este bine plantat nici el sau cel putin nu pentru o dezvoltare optima
Salut Stefan , ma bucur ca lucruriloe incep sa se miste in spre bine.
Oare ciota nu o mai poti sucii? , sa-i gasesti o alta pozitie?... in partea stanga parca lipseste ceva element de hard scape, ar merge completat eventual cu o cioata sau ceva piatra?
Eu as schimba substratul si mana ta paguboasa !

In rest toate bune si frumoase.

Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Go to: