Message |
|
Multumesc baieti pentru incurajare, sper ca totul sa evolueze bine si BBA-ul sa stea departe de mine.
|
 |
|
Un setup simplu si de efect, imi place.
P.S. era poate mai frumos filmulteul daca cadrul era drept ...sper ca m-am exprimat corect
|
 |
|
Ultima poza din acest an , in continuare merg fara CO2 si am inceput sa fertilizez timid cu Macro (zeama de la Claudiu Truta).
Va doresc un an nou mai bun si plin de reusite!
|
 |
|
Incepe sa prinda viata , bafta in continuare!
|
 |
|
Salut ,
am folosit eu Difuzor CO2 Aquatic Nature 40/60 mai bine de vreo 6 luni si am fost foarte multumit de el , scoate bule foarte fine.
Este cel mai bun difuzor pe care l-am folosit pana acum, isi merita banutii.
|
 |
|
Multumesc pentru aprecieri,
intre timp am mai adugat 12 pestisori draguti , Hyphessobrycon amandae (ember tetra) .
O sa revin cu o poza de ansamblu dupa Craciun.
Sarbatori fericite tutror! , sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!
|
 |
|
Salut Stefan , eu am Dennerle Turbo Skimmer pentru ca folosesc Nano External Skimfilter si acesta vine dotat cu acest skimmer. Eu sunt multumit de el , isi face treaba cu brio.
Plasticul este de calitate , pana la urma vorbim de Dennerle.
Partea proasta sa zicem este ca trebuie sa-ti bagi mana in apa sa-l reglezi daca sa traga mai mult apa prin partea de sus sau de jos.
Bafta cu noul setup si multa multa sanatate!
|
 |
|
Mentenanta unui difuzor cu pastila ceramica trebuie facuta periodic, valabil indiferent de marca/brand.
Atunci cand difuzorul nu mai scoate bule fine de CO2 sau este acoperit de alge se scoate afara si se curata , curatarea o poti face prin doua metode: scufundarea pastilei de ceramica in clor sau fierbere.
Mereu se gasesc "chinezarii" mai ieftine , dar cu siguranta materialele, calitatea produsului si eficienta acestuia sunt net superioare in ceea ce privesc brand-urile deja consacrate in acest domeniu.
Mai departe fiecare alege in functie de necesitati si bugetul personal.
Numai bine!
|
 |
|
nicu.laita wrote:Este foarte fain ca are incorporate valva de siguranta si numaratorul de bule. Mie imi pare ca pastila de ceramica se duce destul de usor; tine cam 2-3 luni.
Am un prieten care are acest difuzor de la Tropica din vara si nu a avut nici o problema cu pastila de ceramica, este chiar foarte multumit de el si facand comparatie cu alte difuzoare cu pastila ceramica , il citez " Daca e sa fac o comparatie, e ADA Amazonia a difuzoarelor... Nici macar nu a trebuit curatat ca altele"
La ce se refera afirmatia ta "Mie imi pare ca pastila de ceramica se duce destul de usor; tine cam 2-3 luni" ?
|
 |
|
Salutare,
Am plantat putin Monte Carlo (ms Atti) si Glossostigma ( ms Tudor) sa vad daca am vreo sansa sa le cresc fara CO2 .  ??:
Desi am tot mai mare impresia ca Mosu' vine cu un sistem CO2 presurizat.
P.S. ce-mi mai place apa putin albicioasa
|
 |
|
Salut ,
reusit aranjamentul rocilor. ;)
Sunt curios sa vad cum arata dupa vreo luna cand se mai "aseaza" si plantele.
Multa bafta!
|
 |
|
De ce fertilizezi asa de mult cu macro? , de obicei rapoartele sunt invers mai mult dozaj de micro decat de macro.
Poate de aici o explozie de alge?!
|
 |
|
Salutare ,
in urma replantarii acvariului unui prieten au ramas cam 10-12 poturi de Glossostigma elatinoides, pe care m-a rugat sa le donez.
Cine este interesat va trebui sa se deplaseze pana la mine. Valabil pana luni seara, apoi plantele vor ajunge la gunoi.
Valabil doar pentru CLUJ !
Numai bine!

|
 |
|
Salutare ,
vreau sa tund o tufa maricica de Rotala rotundifolia, sunt cam 40-50 de fire.
Le donez pentru cine doreste sa se deplaseze pana pe Uzinei Electrice ( zona noua sala polivalenta, Cluj Arena) , altfel saptamana viitoare vor ajunge la gunoi.
Numai bine!
|
 |
|
Atentie sa nu faci confuzie:
Easy Life Profito - este aditie de microelemente! , nu macroelemente
Easy Life Ferro (Fe) - este microelement!
Easy Life Nitro (NO3) - macaro element
Easy Life Fosfo (PO4) - Macroelement
Easy Life Kalium (K) - macroelement
|
 |
|
Salut ,
de ce nu incerci sa maschezi putin filtrul din partea dreapta si sa-l muti in spatele echinodorus-ului ?
Mai trebuie plantat , dar parca ziceai ca o sa faci asta in zilele urmatoare si da , cioata trebuie pozitionata mai bine , nu central.
Bafta!
|
 |
|
Incredibil de frumos.Speechless!
Multumim pentru video.
|
 |
|
Salutare,
incet incet ai progresat.Bravo!
Sunt tare curios sa vad poze de actualitate cu acvariul.
|
 |
|
O sa-i fac cateva poze cu un aparat mai bun dupa ce se mai dezvolta plantele si primeste o forma.
|
 |
|
Ma tot uit si ma minunez. Minunat acest reef!
Cred ca ar merita un clip 4k! , dar si full HD e ok ca oricum nu am pe ce reda 4k.
Felicitari pentru realizare.
|
 |
|