[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BBogdan
Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Multumesc baieti pentru incurajare, sper ca totul sa evolueze bine si BBA-ul sa stea departe de mine.

Un setup simplu si de efect, imi place.

P.S. era poate mai frumos filmulteul daca cadrul era drept ...sper ca m-am exprimat corect
Ultima poza din acest an , in continuare merg fara CO2 si am inceput sa fertilizez timid cu Macro (zeama de la Claudiu Truta).

image

Va doresc un an nou mai bun si plin de reusite!
Incepe sa prinda viata , bafta in continuare!
Salut ,
am folosit eu Difuzor CO2 Aquatic Nature 40/60 mai bine de vreo 6 luni si am fost foarte multumit de el , scoate bule foarte fine.
Este cel mai bun difuzor pe care l-am folosit pana acum, isi merita banutii.
Multumesc pentru aprecieri,
intre timp am mai adugat 12 pestisori draguti , Hyphessobrycon amandae (ember tetra) .
O sa revin cu o poza de ansamblu dupa Craciun.

Sarbatori fericite tutror! , sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!
Salut Stefan , eu am Dennerle Turbo Skimmer pentru ca folosesc Nano External Skimfilter si acesta vine dotat cu acest skimmer. Eu sunt multumit de el , isi face treaba cu brio.
Plasticul este de calitate , pana la urma vorbim de Dennerle.
Partea proasta sa zicem este ca trebuie sa-ti bagi mana in apa sa-l reglezi daca sa traga mai mult apa prin partea de sus sau de jos.

Bafta cu noul setup si multa multa sanatate!
Mentenanta unui difuzor cu pastila ceramica trebuie facuta periodic, valabil indiferent de marca/brand.
Atunci cand difuzorul nu mai scoate bule fine de CO2 sau este acoperit de alge se scoate afara si se curata , curatarea o poti face prin doua metode: scufundarea pastilei de ceramica in clor sau fierbere.

Mereu se gasesc "chinezarii" mai ieftine , dar cu siguranta materialele, calitatea produsului si eficienta acestuia sunt net superioare in ceea ce privesc brand-urile deja consacrate in acest domeniu.
Mai departe fiecare alege in functie de necesitati si bugetul personal.
Numai bine!
nicu.laita wrote:Este foarte fain ca are incorporate valva de siguranta si numaratorul de bule. Mie imi pare ca pastila de ceramica se duce destul de usor; tine cam 2-3 luni.

Am un prieten care are acest difuzor de la Tropica din vara si nu a avut nici o problema cu pastila de ceramica, este chiar foarte multumit de el si facand comparatie cu alte difuzoare cu pastila ceramica , il citez " Daca e sa fac o comparatie, e ADA Amazonia a difuzoarelor... Nici macar nu a trebuit curatat ca altele"

La ce se refera afirmatia ta "Mie imi pare ca pastila de ceramica se duce destul de usor; tine cam 2-3 luni" ?
Salutare,
Am plantat putin Monte Carlo (ms Atti) si Glossostigma ( ms Tudor) sa vad daca am vreo sansa sa le cresc fara CO2 . ??:
Desi am tot mai mare impresia ca Mosu' vine cu un sistem CO2 presurizat.

image

P.S. ce-mi mai place apa putin albicioasa
Salut ,
reusit aranjamentul rocilor. ;)
Sunt curios sa vad cum arata dupa vreo luna cand se mai "aseaza" si plantele.
Multa bafta!
De ce fertilizezi asa de mult cu macro? , de obicei rapoartele sunt invers mai mult dozaj de micro decat de macro.
Poate de aici o explozie de alge?!
Salutare ,
in urma replantarii acvariului unui prieten au ramas cam 10-12 poturi de Glossostigma elatinoides, pe care m-a rugat sa le donez.
Cine este interesat va trebui sa se deplaseze pana la mine. Valabil pana luni seara, apoi plantele vor ajunge la gunoi.

Valabil doar pentru CLUJ !

Numai bine!

image
Salutare ,
vreau sa tund o tufa maricica de Rotala rotundifolia, sunt cam 40-50 de fire.
Le donez pentru cine doreste sa se deplaseze pana pe Uzinei Electrice ( zona noua sala polivalenta, Cluj Arena) , altfel saptamana viitoare vor ajunge la gunoi.

image

Numai bine!
Atentie sa nu faci confuzie:
Easy Life Profito - este aditie de microelemente! , nu macroelemente
Easy Life Ferro (Fe) - este microelement!
Easy Life Nitro (NO3) - macaro element
Easy Life Fosfo (PO4) - Macroelement
Easy Life Kalium (K) - macroelement
Salut ,
de ce nu incerci sa maschezi putin filtrul din partea dreapta si sa-l muti in spatele echinodorus-ului ?
Mai trebuie plantat , dar parca ziceai ca o sa faci asta in zilele urmatoare si da , cioata trebuie pozitionata mai bine , nu central.

Bafta!
Incredibil de frumos.Speechless!
Multumim pentru video.
Salutare,
incet incet ai progresat.Bravo!
Sunt tare curios sa vad poze de actualitate cu acvariul.
O sa-i fac cateva poze cu un aparat mai bun dupa ce se mai dezvolta plantele si primeste o forma.
Ma tot uit si ma minunez. Minunat acest reef!

Cred ca ar merita un clip 4k! , dar si full HD e ok ca oricum nu am pe ce reda 4k.

Felicitari pentru realizare.

Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Go to: