[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
se gaseste transformator de la 110 la 220 ! si eu mi-am cumparat din state laptop si atreb sa fac la fel !
Verifica tensiunea ca mai nou americanii fac sa mearga 110v- 240v ! si treb doar un adaptor care costa 5.000 lei !
Doar cu silicon ! Den braven sau Bizon .. si doar pt Acvariu ! sunt unele pt geamuri care sunt toxice !
deci asa s-ar putea ?
I-as putea tine in cada cu filtru timp de o saptamana ?
Noi nu prea facem baie folosimt dusul
daca tot te ocupi de mobilier poate imi dai si mie pe pm preturi .. cat costa manopera etc .. pt un dormitor la comanda !
hehe ! plexic = plexiglas? daca da vezi la hardware ca am inttrebat la fel .. se numeste acvariu pexiglas !
Unde as putea pune pestii cat timp este chiclat acvariu ! ? Dupamutare generala si aranjament?
daca faci gaura cu bormasina inainte poti ( gaura mai subtire ) ! deoarece surubul autofiletant de rigips este foarte ascutit cat penetreaza si rifipsul si profilul te tablas !

Tocmai am terminat de renovat in casa cu rigips: D
of .. ! o sa caut altul .. mai incolo oleaca !
vezi ca mai poti faci si cu coltare de metal pe interior .. si suruburi si scapi de lipit !
parketul ! au moment pt parket ! bizon pt parket .. ! gasesti in praktiker !

Moment-ul era 100.000 un tub mare de 500ml parka daca nu kiar 750ml
Aiurea deoarece eu inainte de a pune lichidul de la sfera era curata .. putin tulbure dar era aproape cristal. am stat cu filtru la maxim pt 150l eu avand 120l apa poate din 130 a acvariului , oricum nu am putut sa tin prea mult pestii in ligheane .... acu e totul ok .. pestilor se pare ca le place cum e aranjat fata de cum era inainte!
Mai urmeaza cateva mici plante de pus ! dar mai peste o sapt - doua sa se mai calmeze pestisorii !

Cat despre plante ... cele mici gen iarba ... pitici ! ce substrat treb sa aiba?
Ok .. ! am inteles .. ce mancatori de alge sunt buni pt discusi ?
era pur si simnplu o ceata nu din cauza mizeriei nu se vedeau particule de mizerie !
NU ! era de la fertilizantii pusi in apa pt plante ! ! 5ml la 20l !! de la sfera !
am stat cam 2 zile cu ei in ligheane ( pestii ) !
Apa e putina ceata deoarece am pus plante .. cred ! sau din cauza geamului ! pozele sunt facute acu 2 zile asa ca nush din ce cauza .. acu totul e bine ! stratul e subtire la margine unde nu se planteaza nimic. . cel putin eu nu voi planta nimic !
Da e televizorul fantoma aceea !
Acvariu meu !
http://s12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/?

130l 80x40x40
Substrat pietris si nisip
Locuitori: 4scalari 2xifo Un mascult portocaliu si o femela Neagra .. 4 specimene 2 roz 2 portokali poate imi spuneti voi ce sunt, 4 Ancistus pui eventual voi ramane cu 2 1sanitar talie mica si 2 mari !
Hai mai .. nu ati invatat ?
Din gereseli se invata !! Eu nu mi-am pus jack dempsey si toti ziceau nu ? M-am lamurit.

Life sucks we keep walking !

E frumos acvariu treb impodobit mai mult .. ca si al meu deasemenea.. dar cu timpul !
Multam dolly ! vai dar mic ai scris PS.ul am dat copy paste in alta parte )

Acu poti sa il inchizi am rezolvat ! MULTUMESC
pai si cate leduri folositi ? doar 1? nu e prea putin ?

Am gasit un site pt cei interesati de leduri !
http://www.zexstar.com/indexStart.php

Annotated by betta: Daca citeai mai atent ai fi observat ca despre Zextar s-a pomenit in pagina 2 a acstui topic.

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: