Message |
|
se gaseste transformator de la 110 la 220 ! si eu mi-am cumparat din state laptop si atreb sa fac la fel !
Verifica tensiunea ca mai nou americanii fac sa mearga 110v- 240v ! si treb doar un adaptor care costa 5.000 lei !
|
 |
|
Doar cu silicon ! Den braven sau Bizon .. si doar pt Acvariu ! sunt unele pt geamuri care sunt toxice !
|
 |
|
deci asa s-ar putea ?
|
 |
|
I-as putea tine in cada cu filtru timp de o saptamana ?
Noi nu prea facem baie  folosimt dusul 
|
 |
|
daca tot te ocupi de mobilier  poate imi dai si mie pe pm preturi .. cat costa manopera etc ..  pt un dormitor la comanda !
|
 |
|
hehe ! plexic = plexiglas? daca da vezi la hardware ca am inttrebat la fel .. se numeste acvariu pexiglas !
|
 |
|
Unde as putea pune pestii cat timp este chiclat acvariu ! ? Dupamutare generala si aranjament?
|
 |
|
daca faci gaura cu bormasina inainte poti ( gaura mai subtire ) ! deoarece surubul autofiletant de rigips este foarte ascutit cat penetreaza si rifipsul si profilul te tablas !
Tocmai am terminat de renovat in casa  cu rigips: D
|
 |
|
of .. ! o sa caut altul .. mai incolo oleaca !
|
 |
|
vezi ca mai poti faci si cu coltare de metal pe interior .. si suruburi si scapi de lipit !
|
 |
|
parketul ! au moment pt parket ! bizon pt parket .. ! gasesti in praktiker !
Moment-ul era 100.000 un tub mare de 500ml parka daca nu kiar 750ml
|
 |
|
Aiurea deoarece eu inainte de a pune lichidul de la sfera era curata .. putin tulbure dar era aproape cristal. am stat cu filtru la maxim pt 150l eu avand 120l apa poate din 130 a acvariului , oricum nu am putut sa tin prea mult pestii in ligheane .... acu e totul ok .. pestilor se pare ca le place cum e aranjat fata de cum era inainte!
Mai urmeaza cateva mici plante de pus ! dar mai peste o sapt - doua sa se mai calmeze pestisorii !
Cat despre plante ... cele mici gen iarba ... pitici ! ce substrat treb sa aiba?
|
 |
|
Ok .. ! am inteles .. ce mancatori de alge sunt buni pt discusi ?
|
 |
|
era pur si simnplu o ceata nu din cauza mizeriei nu se vedeau particule de mizerie !
|
 |
|
NU ! era de la fertilizantii pusi in apa pt plante ! ! 5ml la 20l !! de la sfera !
|
 |
|
am stat cam 2 zile cu ei in ligheane ( pestii ) !
Apa e putina ceata deoarece am pus plante .. cred ! sau din cauza geamului ! pozele sunt facute acu 2 zile asa ca nush din ce cauza .. acu totul e bine ! stratul e subtire la margine unde nu se planteaza nimic. . cel putin eu nu voi planta nimic !
Da e televizorul  fantoma aceea  !
|
 |
|
Acvariu meu !
http://s12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/?
130l 80x40x40
Substrat pietris si nisip
Locuitori: 4scalari 2xifo Un mascult portocaliu si o femela Neagra .. 4 specimene 2 roz 2 portokali poate imi spuneti voi ce sunt  , 4 Ancistus pui eventual voi ramane cu 2 1sanitar talie mica si 2 mari !
|
 |
|
Hai mai .. nu ati invatat ?
Din gereseli se invata !! Eu nu mi-am pus jack dempsey si toti ziceau nu ?  M-am lamurit.
Life sucks we keep walking !
E frumos acvariu treb impodobit mai mult .. ca si al meu deasemenea.. dar cu timpul !
|
 |
|
Multam dolly !  vai dar mic ai scris PS.ul  am dat copy paste in alta parte  )
Acu poti sa il inchizi am rezolvat ! MULTUMESC 
|
 |
|
pai si cate leduri folositi ? doar 1? nu e prea putin ?
Am gasit un site pt cei interesati de leduri !
http://www.zexstar.com/indexStart.php
Annotated by betta: Daca citeai mai atent ai fi observat ca despre Zextar s-a pomenit in pagina 2 a acstui topic.
|
 |
|