[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Eu in acvariu nou de vro 400l .. vreau sa tin cei 4scalari pe care ii am... si in rest sa imi iau niste discusi .. sau doar scalarii !

Era ideea ce le face Common Plecostomus la scalari sau la discusi ?! pt ca eu vreau sa il tin sa imi culeaga algele !
pai se musca sau de ce nu se inteleg?
Pui spre adolescienti .. ! eventual fata + baiat !
Ciudat ! eu stiu ca sunt pasincii ..am un prieten care are 2 fosilis si ii tine cu xifo neoni si alte ciudatenii si nu se intampla nimic !
johny_snele wrote:am de dat 3 hoplo imensi si 2 fosilis(accept orice)doi gurami(unu albastru si unu galben)si un coridoras.Tin sa mentionez ca nus ai mei

Vreun semn ..? ai zis ca nu sunt ai tai .. persoana de contact .. etc ?
totusi .. localitatea?
Cumpar mancatori de alge .. sau primesc donatii .. mai maturi nu kiar mici ... si nu melci !

Doar bucuresti !

Mutat si modificat de Dolly

PS Ce te-ai face tu fara mine?
da dar .. cred ca e prea multa lumina ! 1 cred ca ajunge .. si tot treb transf 12 v
Se poate folosi asa ceva .. pt moon light ?
http://www.autoaccesorii.ro/products.php?id=251

Pret nu e foarte mare 10e !
Am o intrebare ca nu prea am gasit !
Cum se inteleg cu scalari si eventual cu discus ?
Plexiglass-ul are dimensiuni de latime pana la 20mm ! cel transparent !
O sa il fac din sticla !
Luna asta sper sa schimb mobila sa pot face si acvariu !
Intrebarea e daca e necesar fund dublu ?

Rabdare am .. Primul acvariu e facut de mine cu un prieten care se pricepe la pesti .. de cativa ani buni .. si toate acvariile lui sunt facute de el si nu au crapat !
Oricum ramane de vazut .. s-ar putea sa fac cu un "meserias" deoarece mi-e firca la intaritura de pe centru
cred ca mai bine se numea ! mai multe intrebari de la incepator

Alta intrebare ! Cum se scade PH-ul !?
Al naibi .. nu e edit

http://www.willegal.net/tropical_fish/jack-dempsey.htm
Ce e fascinant la ei este cum au grija de pui ! dupa ce se nasc .. stau numai dupa ei !
ciprian_sb wrote:@LooSer: nu te supara, ce specie e pestele din poza? Am dat search dupa dempsey si ciu ciu... >
Multumesc.

Cichlasoma Octofasciatum (Jack Dempsey)
Sunt al naibi ! m-am convins ! mi-au mancat un sanitar cu totul ! Bine ca nu mai sunt ..
Or sa vina ... tocmai mi-a stricat sora aparatul asa ca mai dureaza pana imprumut ceva. Si treb repede ca sunt patru pesti care nush nimic de ei ( ce specie )
In rest scalari cresc foarte bine si frumosi .. am crezut ca nu vor rezista dupa gurile rele.. deoarece sunt pt avansati nu incepatori ca mine Dar na .. Life sucks we keep Walking ..
Azi sau maine vin cu poze !
Dolly asa e Dar dumneata ? Te culegem de peste tot ?
BIne .. acu mai e si partea cu monetarul. acvariu daca il fac din sticla estimeza ca ma duce sticla pe la 4- 5 mil.
Daca se poate face 150x50x50 si cu sticla de 10 atunci mult mai putin ! cam 3 mil !
Deci ramane varianta pe Sticla !
Multumesc
Salut !
Pt un acvariu cu dimensiuni de 150 - 200 x 50x50 ( variaza lungimea in functie de mobila ).
Ce recomandati Geam de 12 ? sau Pexiglas ?
Ce este mai rezistent ?
Pexiglasul cum se monteaza .. tot cu silicon ?
De unde esti ?
m-ar interesa de cei doi fossilis ! detalii pret .. etc .. !

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: