[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
mda ... am folosti mult mai putin de cat zic ei... nu am stiut .. ! Dar nu doar o persoana imi zisese ..
Maine voi face dinou schimb de apa !
din pacate problema a fost mare. . unu din scalari s-a stins si nici al doilea mai negru nu o duce prea bine .. !
Din alge s-au mai dus .. am pus verde de malachit cum mi sa zis de mai multi vanzatori de la magazine ... sper sa nu fi gresit .. !
Apa o schimb o data la 2 zile lasand-o 2 zile afara .. azi am facut primul schimb si deja am pregatit apa pt urmatoarele 2 zile ! ..

Aer bag la greu .. maine voi lua de la Tetra parka pt a aduce la normal apa din acvariu ... si pastile pt chiclat ! Poimaine sper sa am acvariu pt carantina .. !

Sper sa scape ceilalti
si la mine guppy-ul care se joaca si sta in jetul de de la fitlu , sta pe la fund uneori sub frunze !
Sunt frumosi dar iti treb un acvariu fara plante .. sau daca pui plante iti treb foarte rezistente si bine prinse in substrat deoarece daca intra inele nu mai raman intregi.
Nu suporta sastea cu pesti care inoata prea repede pt ei ... cred ca sanitari de talie mare sunt buni pt ei si ancistus..
Mie mi-a mancat 2 sanitari de talie mica. Un matur si un pui ( pe pui il lua in gura cu totul )
De preferat sa se mai faca in acvariu o scorbura pt imultire ! Si recomanda pereke
Picioarele pt ce le-ai folosit !?
Eu L-urile pe care le am in casa de la niste rafturi pe perete se prind in 4 suruburi si in blat cu 2 .. dar sunt mici o sa caut mai mari !
Poate se joaca .. so simti singur !
Si guppy meu il apuca nebuneala si inoata cu un sfert din corp la suprafata de stropeste tot ce e in cale .. sau il mai apuca uneori sa inoante contra jetului de la Filtru
mi se pare kiar ca unu e beton si altu e caramida ! sigur e caramida ca am pus televizorul si deabea l-am gaurit
Pt ca tot o sa schimnb substratul o sa ii schimb si locul deoarece am probleme mari cu algele ! intrebarea este !

Eu vreau sa il pun pe perete .. acvariu are 130l dimensiuni la baza 80x40
Placaj am unu de 2 cm sau 1 cm ( ca baza )
In praktiker si brico sau alte magaizne se gasesc supporti pt a monta blaturi pe perete in forma de L !
Daca as gasi Suporti lati de vro 45cm si lungi de 55 ( cam asa sun proportionalizati ) as putea folosi vro 4? la o distanta de 20cm fiecare ?
nope sare ne iodata ! din aceea de saramura e buna
Merci ! deja am pus ... !
Deci apa pe care o voi schimba o voi lasa intr-un lighean etc .. ? 48 ore .. si pe urma o voi schimba?
Filtru de la acvariu merge im permanenta la putere maxim si pus si cu aer
si sunt putin albicioase ambele inatatoare laterale !
De curand am vazut la aripioarele laterale niste puncte albe ...
Din ce cauza au aparut si ce se poate face ?

p.s. parka s-au schimbat si ca look aripioarele mai "stricate"
eh acu .. poate downloadezi poza si tu si o pui pe un server sa o veedem si noi . am deja opera si ie xplorer ..
daca tot suntem aici
Care e faza cu filtru UV pt acvariu ? la ce se foloseste ?
la mine se vede o poagina neagra !
Florin .. nu ai inteles ideea prea bine !
Acvariu il am de 2 luni chiclat ! dar o sa treb sa schimb substratul cu ceva zdravan ... si cat timp voi schimba si pana se chileaza acvariu ..pestii treb tinuti undeva.. o sa caut un acvariu mai micut .. in care sa ii tin 3 -4 zile ( cu filtru ) ca pe urma mor saracii !

Merci pt pm
O sa va anunt cand o sa il schimb !

Deoacamdata am probleme mari cu algele si nush ce sa fac .. am deja 4 ancistrus.
Solutiile antialge de la serra sau alte firme .. ce fac ? cum actioneaza? le distruge ?
Dolly ! te referi la sare de muraturi ! ne iodata !
Foarte scump 500.000 cam in pretul asta e ! depinde acu de care vrea !
Care se schimba doar sticla sau care e tip capac !

La ce aparat vrei sa folosesti ?
neoanele se gasesc pe la 400.000 ! mi-am pus eu in casa ... l-am luat de la praktiker !

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: