[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: webcam
Forum Index » Profile for webcam » Messages posted by webcam
Produsele le-am dat unui prieten, cine este interesat in poate suna pe numarul 0733805555 Bosti. Se poate inchide anuntul, multumesc.
pai e 65 de ron noua. posibil sa mai aiba garantie, ca o am de un an jumatate, dar nu stiu de ea. deci, fara. pret 30 ron.
.. o vand, daca ai nevoie. unde stai?
Filtru burete pt Tetratec EX1200 -- 2 bucati
Filtru carbon pt Tetratec EX600,700,1200 -- 2 bucati

Pompa de aer Tetratec APS 150 -- 1 buc
Aquael APR 300 -- 1 buc
Resun AC 9601 -- 1 buc
Resun AC 2600 -- 2 buc + 1 stricata
Sera AIR 275R -- 1 buc

Magic-jet filter Magi 200 -- 1 buc
Magi 500 -- 1 buc

Resun BF 200 -- 1 buc

Furtune pentru pompe de aer aproximativ 20 de metri taiate la diverse dimensiuni
Material anti-vibratii -- 1 buc 25x50
1 buc 20x30
1 buc 20x20
1 buc pe rotund diametru 18cm

Tuburi pentru apa, ventuze prindere tuburi, perii pentru curatat furtune, ramificatii, supape de sens, supape de sens cu debit controlat, cutie pentru puiet, garnituri, guta, coturi

O punga de Mega plina cu pungi pentru transportat pestii, un sac plin cu pietre, o punga plina cu plante artificiale.

Toate se vand cu 3 milioane. Am poze cu tot, detaliat. Doar plantele si pietrele fac cel putin 5 milioane. Se mai accepta la schimb telefoane, piese pc, eventual un debitmetru de VW LT. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Multumesc.
S-A VANDUT MULTZUMESC
S-A VANDUT MULTZUMESC
nu iti pot promite ca ti-l tzin. in cazul in care nu il vand poti veni sa il iei.
http://img297.imageshack.us/gal.php?g=dsc01931x.jpg
are si capac cu doua neoane, termometru, magnet pentru curatzarea geamului. L-am cumparat cu 14,6 milioane. Separat am cumparat si o masa pentru el cu 3 milioane. Le dau pe ambele cu 5 milioane. Sunt in stare foarte buna, acvariul nu curge, e totul ok.
Tetratec : APS 400, 2 iesiri -- 57 ron
APS 150, o iesire -- 28 ron

Resun : AC-2600, o iesire -- 9 ron
AC-9601, o iesire -- 8 ron

Aquael : APR 300, Boost'r, 2 iesiri -- 21 ron

Pompa interna Resun : BF-200 (max 550 litri pe ora) -- ( cu filtru ala mare ) -- 38 ron

Filtru intern Resun Magic-Jet magi-200 (200 litri pe ora) -- 11 ron

Filtru intern Resun Magic-Jet magi-700 -- 25 ron.
cardone wrote:Eu am intrebat pt ca am cautat pe google imaginea si informatii mai complete despre acest acvariu si am gasit asta http://homepets.ro/eheim-eheim-acvariu-scubaline-grey-p-3138.html si am crezut ca ai si filtrul.

Arata super filtrul ala. Dar nu, chiar nu a venit cu asa ceva. Posibil sa fi venit cu un filtru intern Aquaball, dar oricum e mic, de forma ca sa zic asa..
catalos wrote:webam - imi cer iertare ca ma bag - deoarece nu sunt un posibil cumparator, dar uitandu-ma la pozele postate de dta observ in ultima poza un filtru aquaball - deci nu am vb in necunostinta de cauza

gata

si

bafta la vanzare

ee, iti dai seama ca nu ma supara faptul ca ma intrebi ceva. Da, am un aquaball pe acolo. si nici nu as fi spus vreodata ca vorbesti in necunostinta de cauza, se vede ca stii ce zici. Merci pentru bafta la vanzare, chiar am mare nevoie . Multzumesc.
mm. posibil, nu am de ce sa te contrazic. Eu cand cumparam acvarii accesorii etc. luam mai multe odata, si poate nu am fost atent la amanuntele astea. Oricum, il vand doar cu termometru si magnet. Pe langa masa, rama de jos si capacul cu neoane.
toate pozele din calculatorul meu mm . ok. merci. le bag acum. toate pozele din calculatorul meu referitoare la acvarii.
pai nu stiu cum sa pun pozele..
ok scuze. le-am pus!
Preturile la pietre sunt : 5 lei pietre mici, 10 lei pietre mijlocii, 15 lei pietre mari. Plantele 3 lei cele mici, 7 lei mijlocii, 10 lei cele mari.
nu mi-a dat nici un filtru cand l-am cumparat. acvariul, cu capac, neoane si rama de jos. atat.

Forum Index » Profile for webcam » Messages posted by webcam
Go to: