[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: webcam
Forum Index » Profile for webcam » Messages posted by webcam
preturile la jumatate fatza de magazine, chiar si mai jos, in functie de cate se cumpara.
am eu unul de 50 litri. 50 ron.
fara capac 50 lei, cu capac 80 lei.
da, corect. am pus un zero in plus la pretz pentru APS 400. putem vorbi pe exit.logistics pentru a vedea cum o trimit. Iar Sera Air 550r nu este foarte zgomotoasa, dar oricum, face zgomot. Este in parametrii uneia noi. Depinde si de puterea pe care o setezi. Dar oricum, ideea e ca nu e stricata si face zgomot puternic.
sincer, am facut contul azi-noapte si eram mort de somn, chiar nu am vazut sectziunea Vanzari.
Sera : AIR 550r, 4 iesiri -- 38 ron
AIR 275r, 2 iesiri -- 24 ron

Tetratec : APS 400, 2 iesiri -- 570 ron
APS 300, 2 iesiri -- 35 ron
APS 150, o iesire -- 28 ron

Resun : AC-2600, o iesire -- 9 ron
AC-9601, o iesire -- 8 ron

Aquael : APR 300, Boost'r, 2 iesiri -- 21 ron

Pompa interna Resun : BF-200 (max 550 litri pe ora) -- ( cu filtru ala mare ) -- 40 ron

Filtru intern Resun Magic-Jet magi-200 (200 litri pe ora) -- 11 ron

Filtru intern Resun Magic-Jet magi-700 -- 25 ron.
Am o gramada de pietre pentru acvarii, le vand deoarece eu nu mai pot continua aceasta frumoasa activitate, crescutul pestilor. Nu am ce detalii sa va dau legate de chestia asta, doar sa imi cereti poze.
are si capac cu doua neoane, termometru, magnet pentru curatzarea geamului. L-am cumparat cu 14,6 milioane. Separat am cumparat si o masa pentru el cu 3 milioane. Le dau pe ambele cu 7 milioane. Sunt in stare foarte buna, acvariul nu curge, e totul ok.

Forum Index » Profile for webcam » Messages posted by webcam
Go to: