Message |
|
Cumpar butelie co2 minim 5kg, maxim 70cm inaltime.
Astept mesajele voastre sau telefon la 0722491442.
|
 |
|
Am reusit sa gasesc sticla clear float la almaglass, nu stiu cat sunt de profi dar erau singurii care aveau pe stoc 12 mm clear float. Mi au spus ca nu pot cantui doar o latura sau 2 si ca trebuiesc toate 4. Total 1380 lei. La finalul saptamanii ar trebui s o primesc. Maine vine scheletul standului.
PS. Cineva disponibil sa l lipim în week-end sau luni?
|
 |
|
Porcu wrote:
ylang wrote:pt proiectul meu 150x60x60 cu fund dublu si cantuit mi au cerut 2200 lei.
In acvariu' tau intra vreo 4 m2 de geam ....... asta inseamna peste 500 lei/mp  . Esti sigur ca nu-i o greseala?
Cele doua funduri poti sa le faci din geam de 10 mm.
E posibil ca pretu' urias sa fie de la cantuire, ai peste 20 de metri de cant. In acest caz poti cantui doar muchiile vizibile.
Asta am si facut, doar muchiile vizibile le am cantuit, totusi nu cred ca aceasta operatiune este mai scumpa decat sticla în sine.
|
 |
|
e cineva care ma poate intruma unde pot gasi sticla de 12mm in constanta ? am fost azi la euroconstruct glas si au doar sticla float (destul de verde la 12mm) plus ca pretul e destul de maricel, pt proiectul meu 150x60x60 cu fund dublu si cantuit mi au cerut 2200 lei.
|
 |
|
Cump?r buturugi mangrove cât mai mari , a?tept poze aici sau în privat. Mul?umesc!
|
 |
|
Porcu wrote:Cantuieste doar acolo unde e vizibil  .
Vizavi de substrat nu mi dai un sfat sa l comand si pe el?
|
 |
|
Bun? diminea?a!
Luni vrea sa tai sticla, nu stiu inca daca e necesar s o cantuiesc pe toate laturile sau e suficient doar pe laturile exterioare.
|
 |
|
Porcu wrote:In conditiile astea iti sugerez si eu doua filtre canistra. 55 cm sint suficienti pentru inaltime, daca-i prea inalt iti va fi greu sa ajungi cu mina la substrat cind plantezi sau tunzi iar lumina va fi cam putina in partea de jos.
Pentru lumina ai nevoie de minim 300 W cu posibilitatea sa poti aprinde tuburile separat, sa iluminezi in functie de nevoie.
Multumesc mult! , urgenta ar mai fi si cateva sfaturi vizavi de substrat, as vrea sa l comand. M? gândeam la JBL - ProScape Volcano Mineral sau Jbl monaco ?i subtrat nutritiv JBL - AquaBasis plus, Dennerle - DeponitMix, astept în continuare sfaturi.
|
 |
|
Cat mai pretentioase, cred ca peste 50%. Nu am fixat ceva anume, dar imi plac cele plantate. Multumesc!
|
 |
|
Nu m? grabesc, astept idei si sfaturi in continuare
|
 |
|
In primul rand va fi un acvariu plantat, la fauna nu m am gandit inca, as vrea si discusi sau scalari, dar nu m ar deranja nici neoni si creveti, spatiul nu va fi problema dedesubt va fi un schelet metalic 150x60x70, optez pt capac, va fi intr un coafor unde pluteste in aer fixativ si mult amoniac. Am niste buturugI de peste 50cm inaltime.
|
 |
|
scuze pentru diacriticele lipsa, dar nu stiu sa editez mesajul.
|
 |
|
Bun? ziua!
Dup? o absenta îndelungat? revin cu un nou proiect.
Am nevoie de ajutorul vostru ?i va mul?umesc anticipat.
Noul setup as vrea sa aib? 150x60x65h sau, 150x60x60h, primul sfat ar fi vizavi de în?l?ime, care ar fi mai potrivit?, al doilea ar fi pt filtrare, canistre sau sump, substrat ?i vom continua pe parcurs. ?i nu în ultimul rand de înt?rituri, grosime geam, mul?umesc!
|
 |
|
acvariu si stand cu profil metalic, astept si un pret pe acvariu cu sticla de 10 mm, 12 mm si stand
|
 |
|
bazin - 120 - 60 - 60
astept pareri vizavi de dimensiuni, ce sticla sa folosesc si preturi de la cei care fac acvarii ?
va multumesc !
|
 |
|
acvariul s-a vandut
|
 |
|
TetraTek ex1200 - 200 ron
|
 |
|
Acvariu Juwel Rio 180 complet utilat (capac, incalzitor, filtru interior)
+ substrat fertil JBL
+ pietris 2-4mm
+ incalzitor substrat JBL
Pret total - 500 ron
+ filtru extern TetrateEx 1200
+ stand (masa)
+ plante
+ pesti
Pret - 700 ron
telefon - 0722491442
2 rasbora galaxy
1 labeo
6 cory
2 Harlequin Rasbora
2 neoni
Anubias
Aponogeton ulvaceus
Cryptocoryne wendetii green
Echinodorus tenellus
Microsorium pteroptus
Microsorium pteroptus windelov
Bacopa monnieri
Nymphaea lotus (zenkeri)
|
 |
|
0722491442
|
 |
|
Nymphaea lotus (zenkeri) - 50 cm/h 11 frunze - 30 ron
Cryptocoryne Wenditi Green 15cm/h 10 frunze - 5 ron
2 x Echinodorus tenellus 10cm/h multe frunze - 10 ron
bonus la fiecare planta pui de echinodorus + Bacopa monnieri
4x Siamese Algae Eater - 5-7 cm - 5 ron/buc
1x Labeo frenatus albino 5 cm - 5 ron
Accept schimburi cu Galaxy Rasbora, atat la plante cat si la pesti.
Sau 50 ron tot pachetul.
|
 |
|