[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cengherbogdan
Forum Index » Profile for cengherbogdan » Messages posted by cengherbogdan
la asta ma gandeam si eu..... sa scot tevile din dreapta (vezi poza) si sa pun furtunul in partea stanga . oare o fi mai bine asa ?
am uitat sa precizez , acvariul meu este populat cu ciclide deaia vreau eu un curent mai mare in acvariu.
in poza se vede cum am pus tevile de la tetratec.... o fi bine ? o fi gresit ? astept sugestii. va multumesc
image[/url]
Salutare la toti.
Am o dilema si nu stiu ce sa aleg ..... sa o luam cu inceputul.
Acvariul meu are 200 L (100L/40l/50h) filtru tetratec EX700 si o pompa de aer. Ce vreau eu defapt este o pompa de apa (cred) pentru un curent mai mare in acvariu. Ce anume ar trebuii sa folosesc ? o pompa de apa sau o pompa de recirculare a apei ?
Daca cumva stivi vreun model anume as vrea sa stiu cum este ca sa imi cumpar unu. nu as da foarte multi bani pe o astfel de pompa.
va multumesc
Buna tuturor.
In primul rand vreau sa imi cer scuze fata de toti si de administratorul forumului , pentru ca folosesc de ceva timp acest forum si nu m-am prezentat.
Ma numesc Cengher Bogdan , m-am mutat in Bucuresti de vreo 4 ani (sunt din Reghin jud. Mures)..... am ceva expierienta in acvaristica de vreo 4 ani.
Am 2 acvarii in prezent :
Primul acvariu are 70 L il folosesc mai mult pentru carantina sau maternitate ..... este un acvariu home made nu este mare scofala
Cel de al-2 lea acvariu are 200 L (100L/50h/40l) in care tin ciclide de malawi... momentan am 20 de membe deep 5-6 cm (am atat de multi pt ca astept sa formez niste perechi dupa care voi mai da din ei). Ca hardware la acest acvariu folosesc un filtru extern tetratec EX700, incalzitor Resun RH9000 , o pompa de aer Hailea ACO-2203 .
Capacul este facut din comatex in care am 3 neoane de 30W(90cm) 2 neoane aquarelle si unu aqua glow.
cam atat despre acvariul meu...... daca am uitat ceva va rog sa ma anuntati.
Va multumesc si bine v-am gasit
acvariul este de firma (nu mai stiu exact numele) cu capacul original, tub fluorescent (schimbat cu Hagen AquaGlo), filtru Resun, intern, substrat cu fertilizant JBL AquaBasis.
Dimensiuni exterioare: 50(L)x25(l)x45(H) .
pret : 150 RON

Forum Index » Profile for cengherbogdan » Messages posted by cengherbogdan
Go to: