[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ce imi recomandati ?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
cengherbogdan
Junior member

IP:

Salutare la toti.
Am o dilema si nu stiu ce sa aleg ..... sa o luam cu inceputul.
Acvariul meu are 200 L (100L/40l/50h) filtru tetratec EX700 si o pompa de aer. Ce vreau eu defapt este o pompa de apa (cred) pentru un curent mai mare in acvariu. Ce anume ar trebuii sa folosesc ? o pompa de apa sau o pompa de recirculare a apei ?
Daca cumva stivi vreun model anume as vrea sa stiu cum este ca sa imi cumpar unu. nu as da foarte multi bani pe o astfel de pompa.
va multumesc
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

De ce vrei un curent mai mare de apa?
Poti scoate tevile gaurite de la Tetratec si sa orientezi jetul paralel cu spatele acvariului, vei obtine un curent de apa suficient.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cengherbogdan
Junior member

IP:

am uitat sa precizez , acvariul meu este populat cu ciclide deaia vreau eu un curent mai mare in acvariu.
in poza se vede cum am pus tevile de la tetratec.... o fi bine ? o fi gresit ? astept sugestii. va multumesc
image[/url]
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cengherbogdan wrote:am uitat sa precizez , acvariul me
in poza se vede cum am pus tevile de la tetratec.... o fi bine ? o fi gresit ?
E bine cum le-ai pus.
Ramin la ideea ca solutia cea mai buna/ieftina sa obtii un curent de apa mai mare e sa scoti tevile gaurite, daca nu esti multumit, o sa vedem ce pompa sa cumperi.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cengherbogdan
Junior member

IP:

la asta ma gandeam si eu..... sa scot tevile din dreapta (vezi poza) si sa pun furtunul in partea stanga . oare o fi mai bine asa ?
[Email]
grammy
Junior member

IP:

Vreau si eu sa imi fac exact asa un acvariu ca al tau spune-mi te rog ce grosime are sticla, astea sunt ciclidele africane(ma refer la pesti...am vazut ca sunt si albastre, rosii..)...este adevarat ca se inmultesc ca nebunii? la ce temperatura trebuie tinuti? unde ai facut acvariul sau capacul ma intereseaza mai mult si ce pret a ajuns...poti sa imi trimisi simie opoza cu interiorul capacului sa vad cum ai prins neoanele?. Multumesc si am sa mai revin cu intrebari dc nu te deranjez.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: