[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cengherbogdan
Forum Index » Profile for cengherbogdan » Messages posted by cengherbogdan
Din pacate trebuie sa renunt la acvariu deoarece plec tin tara pentru 2 ani !
prin urmare se vand urmatoarele :
ACVARIU : 429 L dimensiuni 130 L / 55 l / 60 h sticla de 10mm cu intarituri in forma de H
acvariul are decorul facut de mine din polistiren (decor stancos)
ACCESORII : Filtru EHEIM 2228 cu 1050 litri / h folosit cam 1 an de zile si mai este in garantie inca 1 an
Capac acvariu din pal cu 3 neoane de 36 W Aquaglow,Marineglow si un philips (nu mai stiu exact de care)
incalzitor hagen 300w
suport din cornier foarte solid (testat de mine tine o tona)
PESTI : Pseudotropheus elongatus Mpanga , Labidochromis caeruleus provinienta lor este de la bine cunoscutul LOFTY (pestii au cam 1 an de zile)

poza cu acvariul gasiti aici : http://i214.photobucket.com/albums/cc105/cengherbogdan/acvariu.jpg

pretul este de 1100 RON .
are cineva un acvariu de maxim 40 L pa un pret pe masura ?
nu prea ma intereseaza dimensiunile ... vreau sa il folosesc pentru puiutii de ciclide
sta pe mobilierul din casa. nu are suport
inca este de actualitate ... mai dau si niste ciclide , ajut si cu transportul ... doar pentru bucuresti
atunci renunta
chiar nimeni nu este interesat ? pretul este excelent. mai dau bonus un background din polistiren si inca cateva accesorii
REZOLVAT. rog un moderator sa inchida topicul.
nu stiu cum sa iti dau dimensiunile pentru ca are o forma ciudata din cate vezi si tu
va salut.
am un acvariu aproximativ 40 L sincer exact nu stiu.....
nu mai am nevoie de el.... primul care ma contacteaza il are
va multumesc

poza cu acv
http://i524.photobucket.com/albums/cc330/bodomen/acv2.jpg
tel : 0744434375 Bogdan
am uitat pretul 500 RON
Salutare !
A sosit ziua in care am cam terminat acvariul de 430 L , multumiri lui Lofty .
Deci trebuie sa desfintez acvariul de 200 L pentru ca am de ales , intre acvarii si sotie sau acvariu si sotie ..... :-) (si cred ca am ales bine ).

poza acvariu : http://i524.photobucket.com/albums/cc330/bodomen/acv.jpg

- 100cm(L) x 50cm(h) x 40cm (l), sticla de 8mm, silicon transparent, fundal negru
- cu capac facut din comatex care are 4 neoane 30 W (2 x philips aquarelle,1 X aqua glow si 1 X sun glow)
- filtru TetraTec EX700 in garantie
- incalzitor Resun RH 9000 - 300W

Telefon : 0744434375 Bogdan
sunt bune pentru ciclide de malawi ?
il liau azi daca este nou si daca imi faci o reducere. pentur ca nu este frumos daca nu negociem si noi
este o pompa de recilculare a apei ? ma intereseaza pentru un curent mai mare in acvariul meu de ciclide.,
ai pm
mersi mult pentru tot LOFTY.
am sa sa fac modificarile spuse de tine. oricum am sa trec maine daca se poate pe la tine dupa pestisori si mai vorbim .... daca ai timp desigur.
mersi again
Porcu' , am fost acasa la Marius (LOFTY) si am vazut acel acvariu de 550 L. este cel mai frumos acvariu de ciclide pe care l-am vazut vreodata. are talent omul.
mersi pentru informatie "angelfish" dar daca imi poti arata un link ar fi exce;ent ... ca la galerie am intrat peste tot si nu am vazut nimik din ceea ce vorbesti tu...... sau poate nu te-am inteles eu bine
in weekendul asta rearanjez pietrele si am sa revin cu poze. mersi mult
revin si cu o poza sper sa va placa ... daca nu astept sugestiile voastre
image

Forum Index » Profile for cengherbogdan » Messages posted by cengherbogdan
Go to: