[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bonoman
Forum Index » Profile for bonoman » Messages posted by bonoman
Acum am observat ca trebuie sa ma prezint desi de ceva timp am intrat pe forum.Am un acvariu de 54 L cu iluminare 1x JBL SOLAR NATUR 15W (9000K) si 1x JBL SOLAR TROPIC 15 W (4000K),cateva plante (vreo 6),2 ancistrusi mici,6 microrasbora galaxy,adaug profito si easycarbo cate 1 ml din fiecare zilnic,filtru intern Aquael fan 1.Acum nu stiu daca cum am inceput este acceptabil sau trebuie sa fac ceva schimbari cum ar fi un filtru extern(Eheim 2032 Ecco Pro 130) pentru a castiga ceva spatiu in acvariu sau ce mai credeti voi ca ar trebui sa fac.Orice sfat de la voi ar fi binevenit.
Numai bine va doresc !!!
pai fiind acvariul mai mic ma gandeam sa profit si de spatiul ocupat acum de filtrul intern,vreau sa plantez mai multe plante si in partea ocupata de filtru intern.Acum am ce se vede in poza de profil.
Daca nu e recomandat ...atunci nu o sa iau si raman pe ce am acum.Oricum eu sunt la inceput cu acvariul si de aceea va tot stresez cu toate nebuniile mele
acum ma uitam pe internet si am vazut Eheim 2032 Ecco Pro 130 la pretul de 379 roni nou.Nu as vrea sa dau nici foarte mult pe un filtru si as dori sa iau unul nou nu folosit.Credeti ca ar fi bun asta sau altul cam pe la acelasi pret?Are ceva daca il pun pe aceasi masa cu acvariul caci nu am loc dedesubtul lui?
am gasit doua filtre care mi se par ok:EHEIM ECCO PRO 200 sau Tetratec 600.Acum care ma sfatuiti sa il cumpar?
la acvariul meu 60/30/30cm as vrea sa iau un filtru extern si am vazut acestea doua:
Tetra Tetratec 400 L/h sau Tetra Tetratec 600 L/h.
Daca cineva poate sa imi spuna care ar fi mai indicat dintre cele doua sau alt model dar sa fie mai silentios caci am acvariul in camera si as vrea pe cat posibil sa nu il aud noaptea
acum am un Aquael fan 1 dar parca as pune unul extern caci ocupa cam mult spatiu in acvariuzoo
OK. Multumesc
As vrea sa ?tiu daca ar fi bine sa folosesc PPS Pro si Trace mix plus in loc de profito. Sunt la început si vreau sa fac cât pot de bine de la început ??!!!
Buna
am un acvariu 60/30 cm cu capac care are ca lumina un tub t8 de 15 wati de 45 cm.Acum vreau sa schimb si am comandat doua tuburi t8 :JBL Solar Tropic 15w (4000K) si JBL Solar Nature 15 w (9000K).
Acum nu stiu pe care sa il pun in fata si pe care sa il pun in spate ,daca cumva are vreo importanta.
Si as vrea sa stiu daca alegerea este buna in cazul tuburilor.Am plantat 7 plante (Anubias,Bacopa si inca trei pe care nu mai stiu cum se numesc).Adaug Easycarbo si Profito zilnic cate 1 ml.Pesti am 6 Microrasbora Galaxy,2 ancistrusi micuti.
Orice sfat este binevenit.Multumesc
ok.Multumesc.Oricum am scos si am spalat-o caci era cam 1 cm grosime
am un acvariu de 60 l pe care am inceput sa il formez acum doua saptamani.In prima saptamana,pietris,plante doar doua,termostat,filtru aquael fan1,temperatura apei 24C,adaus de easystart (Easy-Life) si aqua safe (Tetra).In cea dea doua saptamana am pus si doi sanitari (2-3 cm) ancistrus,2 gourami si 2conchonius si ei tot cam 3 cm.Am pus dupa doua saptamani si o radacina decorativa din lemn natural (nu plastic) cumparata de la magazin specializat iar pe aceasta a inceput sa apara pe toata suprafata ei un mucus alb transparent, asa cleios ca si mucusul la oameni dar mai albicios.Nu stiu ce este sau daca este normal caci sunt incepator in acvaristica dar iubesc pestii de mic deoarece sunt si un pescar ce practica pescuitul sportiv.
Daca cineva poate sa imi spuna cauza aparitiei acelui mucus pe radacina de lemn il rog foarte mult sa isi faca timp si sa imi scrie.In rest totul este bine pentru inceput.Acum am scos radacina si nu stiu daca sa o mai pun cu toate ca este frumoasa

Forum Index » Profile for bonoman » Messages posted by bonoman
Go to: