[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
un sfat pentru pozitionarea neoanelor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bonoman
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna
am un acvariu 60/30 cm cu capac care are ca lumina un tub t8 de 15 wati de 45 cm.Acum vreau sa schimb si am comandat doua tuburi t8 :JBL Solar Tropic 15w (4000K) si JBL Solar Nature 15 w (9000K).
Acum nu stiu pe care sa il pun in fata si pe care sa il pun in spate ,daca cumva are vreo importanta.
Si as vrea sa stiu daca alegerea este buna in cazul tuburilor.Am plantat 7 plante (Anubias,Bacopa si inca trei pe care nu mai stiu cum se numesc).Adaug Easycarbo si Profito zilnic cate 1 ml.Pesti am 6 Microrasbora Galaxy,2 ancistrusi micuti.
Orice sfat este binevenit.Multumesc

This message was edited 1 time. Last update was at 08/02/2014 10:37:55

Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut bonoman si bine ai venit pe forum.
Ar fi bine sa pui tubul JBL Solar Tropic (4000K) in spate si tubul JBL Solar Nature (9000K) in fata.
Daca poti, pune-le si reflectoare (de firma sau confectionate din autocolant reflectorizant, tip oglinda).

PS Nu uita sa-ti adaugi locatia la profil, ca sa stim de unde esti (poate vrem sa-ti donam cate ceva ).

Festina lente !
bonoman
Junior member
[Avatar]

IP:

OK. Multumesc
As vrea sa ?tiu daca ar fi bine sa folosesc PPS Pro si Trace mix plus in loc de profito. Sunt la început si vreau sa fac cât pot de bine de la început ??!!!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: