[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ElSpa
Forum Index » Profile for ElSpa » Messages posted by ElSpa
neonii sunt ca cei din poza, maturi, sanatosi in Bucuresti, zone brancoveanu.
dati-mi pm pentru contact
trebuie o camera cu stabilizator de imagine, dar va faceti o idee.
dupa 10 zile totul pare in ordine, nici un deces sau comportament anormal, ma pregatesc pentru primul schimb de apa
deci invers decat in poza 3, da ?

la baza siporax si deasupra panza

e fundul destul de mic pentru mai multi corydoras...poate le iau o pereche totusi, mai vad...
ok, pana la urma am populat acvariile asa, au deja cam o saptamana si totul pare ok

1) 8 platy + molly, un sanitar alb-transprent foarte mic care cica ramane mic (nu stiu specia), un melc tigrat
2) o pereche de ramirezi si o pereche de xyfo koi si un sanitar panda mic, melc tigrat
3) 6 neoni, 4 masculi de guppy imperiali, un sanitar panda si un ventuzar care cica si asta ramane mic, melc tigrat

acum am alta intrebare....
acvariile au venit default ca si filtru cu o pasla si niste bio-ceramic-rings care se aseaza pe o sina ( care are 6 gauri la baza ) deasupra apei, peste care este o pipa prin care este pompata apa de sub substrat. Am luat Siporax la sugestia voastra.

Care ar fi ordinea filtrelor ? Eu m-am gandit la baza pasla, apoi siporax si peste bio-rings

Siporax-ul inlocuieste practic aceste bio-ceramic-rings sau trebuie sa le pun impreuna ? ... problema e ca nu prea e loc pentru toate, sta capacul de la sina stramb si fortat....

image image image
am fost la coralis si am vazut pestii....intr-adevar sunt fff mici, frumosi dar mici, deja am neoni in acvariu si m-am hotarat pe niste guppy imperiali pana la urma...multumesc oricum tuturor de ajutor
ok, o sa fac un drum la coralis.....
inca o intrebare...merg cu neoni ?
caut 8-10 BORARAS BRIGITAE, aveti idee unde gasesc in Buc ?

multumesc anticipat
azi am pus niste neoni sa testez apa pana in weekend

ce as mai putea sa pun in acvariul cu Pelvicachromis pulcher ?
creveti daca sunt marisori merg si cu ramirezi sau cu pelvicachromis ?
done
Bucuresti.....
Multumesc tuturor pentru sugestii

Cred ca o sa incerc asa:

1)
- o pereche de Pelvicachromis pulcher ... prin ce pet shop-uri ii gasesc ? Nu mai merge nimic sa pun in acvariul asta sa mai animez situatia putin ?

2)
- 10 (Neoni)
- Sewellia lineolata
- 2-3 creveti

3)
- o pereche de Apistogramma ramirezi + 3 sanitari ... sper sa ii gasesti si pe astia prin petshopuri...merg niste creveti aici ?

ok,

combinatia 1: gupi + xyfo + neoni + rasbora + moly .... alte sugestii ?
combinatia 2: scalari (unde gasesc koi portocalii cu alb in bucuresti ?)+ gurami + ce ar mai merge cu astia ?
combinatia 3: apistogramme (ce specii sa caut exact si unde ca locatie in Bucuresti ?) + ce ar mai merge cu astea ?

creveti merg in cele 3 combinatii sau trebuie neaparat plante naturale ?
sanitari ar trebui sau ce specii cu gura ventuza raman mici ca marime ?

alte sugestii ?
filtrele sunt pe toata suprafata de sus, deci aprox 40-45 cm si au 3 straturi carbon, pasla si bio rings ... pietrisul sta pe un gratar de sub care trage pompa care urca apa sus in filtre si apoi cade in acvariu.....

pesti mici, pesti mici, dar de care ? vreau 3 teme diferite cu compatibilitatile aferente...

sau poate 2-3 pesti medii in fiecare...ar fi ok 2 discusi intr-unul ? sau 1-2 flower horn ? parca nu as vrea clasicii gupi, xyfo, moly chiar daca investitia e ceva mai mare....
Salut si multumesc anticipat pentru rabdare

Am trei wall aquarium Aquavista 500 cu aproximativ urmatoarele dimensiuni 55 x 55 x 12 cm - deci vreo 35-40l....stiu ca nu sunt cel mai fericit caz de acvarii dar tin mult la factorul desig al camerei
Acum sunt la rodaj si as vrea sa incep sa le populez....as vrea 3 teme diferite de pesti, fara plante naturale...stiu ca din cauza marimii nu am mare libertate de alegere de aceea orice sugestie ar fi binevenita.

Forum Index » Profile for ElSpa » Messages posted by ElSpa
Go to: