[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Nu ma pricep la plantate, dar poate sa fie din cauza substratului, nu stiu daca trebuie spalat inainte si daca l-ai spalat, asteapta niste pareri mai competente. Nu cred ca nu se deschide, si ce se intampla cand se colmateaza? il arunci?
)) Ai facut o ciorba acolo, eu te-as sfatui sa te documentezi inainte sa mai cumperi pesti si sa duci o parte din ei inapoi Dupa care sa te apuci de citit sa vezi ce specii sunt compatibile si ce volum de apa necesita fiecare peste.
Radacina aia trebuie sa o bagi intr-un butoi, legato de o piatra si sa o lasi acolo ceva vreme pana nu se mai ridica si iese taninul din ea.
Ce substrat ai pus ?
Ce ai pus in locul perlonului ?
Poti sa ii pui o lampa Hang-on, nu e neaparat sa ii faci capac. Daca nu, am vazut cateva capace pe aici pe forum facute din komatex parca, trebuie sa cauti ca nu mai stiu exact.
Bafta!
Poti sa mergi pe un Bubble Magus NACQQ sau NAC3 sau NAC3+ sunt intre 250-300 lei, am citit numai reviewuri bune, si cred ca le gasesti in ro.
Daca faci sump eu te-as sfatui sa iti cumperi un skimmer mai bun, asta este un skimmer prost.
Eu te-as sfatui sa il confectionezi, lipitura sa fie facuta de un profesionist binenteles, iesi mai ieftin si il poti face exact cum doresti, dar daca nu vrei sa te complici poti merge si pe unu direct facut. Mie personal imi plac cele de la Juwel care au si un filtru intern despre care am auzit lucruri bune.
Bafta !

P.S. Inainte de toate trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa cresti, si cum sa fie acvariul, plantat neplantat. Se schimba mult situatia in functie de aceste alegeri.
Pana la urma ce iluminare folosesti ? Mergi pe neoanele de ATI ? Sau LED-uri ?
Ai mai rezolvat ceva ? Poze ?
hahah, am crezut ca nu am citit bine )
Eu nu cred ca o sa ai nevoie de acel deflector, iar mansonul original exact asa functioneaza, numai ca e dintr-o singura parte, cea din display
eu cred ca ar trebui sa o faci de 41mm, daca vrei sa o fixezi fara manson, daca o fixezi cu manson mai bine astepti sa vezi cum e mansonul. La Yasha mansonul nu vine pe gatul pompei, ci doar in partea din display ca sa o tina practic, si nu facea nici un fel de zgomot.
Cu plasticul nu pot sa te ajut, doar daca imi faci vreo vizita dar 5 mm este suficient, 3mm este cam mic si flambeaza.

LE : Acrilatul sau plasticul asta se lipeste foarte bine cu silicon.... asta ca mi-am adus aminte ca m-ai intrebat odata
Bine ai venit, bazinul arata foarte bine, felicitari !
Frumos, mai ai de bagat , eu as baga si o xenia sa fie si ceva mai voluminos. Bafta

@ Koala - Eu ce sa mai zic, tu macar ai un acvariu deja eu ma uit la beta in fiecare zi
Sincer nu mi se pare bine lipit, si nici prea estetic, eu te-as sfatui sa il refaci ca sa nu ai probleme dupa, sau sa lasi pe cineva experimentat sa se ocupe de asta..
Hahah, nu este acvariul personal
Hehe, te misti bine, sumpul este alegerea corecta, si eu trebuie sa cumpar RO/Di, din cate stiu rasina se pune ultima, Gabriel se pricepe mai bine. Daca nu sunt indiscret poti sa imi zici cat ai platit pe acest sistem ?
ma bucur ca ai scapat
koala wrote:Ei, ceva noutati aflam si noi?

Mai nimic, inca sunt indecis in legatura cu RO/Di, si se pare ca am o excursie planuita in tara prin iulie, si mi se pare ca imi cam da proiectul peste cap.
Sunt suparat ca azi am ratat o lampa Orphek second-hand (folosita 8 luni) cu 250E
Pai nu merge mansonul ala de la scurgere?

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: