[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Detalii despre acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ciuca Radu
Unripe member

IP:

Buna ziua,
As dori si eu un acvariu de aproximativ 300 de litri dar nu stiu ce firma sa iau....ce imi puteti recomanda?
Mentionez ca nu am nici o notiune despre acest domeniu.
N-as vrea sa ma trezesc cu apa in casa.
Multumesc
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salut Radu!

In primul rand, ar fi util sa iti treci orasul de resedinta (My Profile - Location)... ca sa stim unde sa te trimitem.

- un acvariu de ~ 300 litri poate fi cumparat, de-a gata, direct din magazinele specializate.
- exista firme care ti-l pot face "la comanda"... daca ai nevoie de o dimensiune speciala, ca sa iti incapa intr-un anume loc.
- in functie de pestii pe care ti-i doresti, dar si de spatiul pe care il ai la dispozitie, dimensiunile acvariului pot sa difere substantial (chiar daca litrajul general ramane constant).
- niste dimensiuni "clasice", care se apropie de ceea ce vrei tu, sunt: 100x50x60 cm (lungime/latime/inaltime).

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
ciuca Radu
Unripe member

IP:

koala wrote:Salut Radu!

In primul rand, ar fi util sa iti treci orasul de resedinta (My Profile - Location)... ca sa stim unde sa te trimitem.

- un acvariu de ~ 300 litri poate fi cumparat, de-a gata, direct din magazinele specializate.
- exista firme care ti-l pot face "la comanda"... daca ai nevoie de o dimensiune speciala, ca sa iti incapa intr-un anume loc.
- in functie de pestii pe care ti-i doresti, dar si de spatiul pe care il ai la dispozitie, dimensiunile acvariului pot sa difere substantial (chiar daca litrajul general ramane constant).
- niste dimensiuni "clasice", care se apropie de ceea ce vrei tu, sunt: 100x50x60 cm (lungime/latime/inaltime).

Din galati sunt
scuze
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu te-as sfatui sa il confectionezi, lipitura sa fie facuta de un profesionist binenteles, iesi mai ieftin si il poti face exact cum doresti, dar daca nu vrei sa te complici poti merge si pe unu direct facut. Mie personal imi plac cele de la Juwel care au si un filtru intern despre care am auzit lucruri bune.
Bafta !

P.S. Inainte de toate trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa cresti, si cum sa fie acvariul, plantat neplantat. Se schimba mult situatia in functie de aceste alegeri.
ciuca Radu
Unripe member

IP:

YDarius wrote:Eu te-as sfatui sa il confectionezi, lipitura sa fie facuta de un profesionist binenteles, iesi mai ieftin si il poti face exact cum doresti, dar daca nu vrei sa te complici poti merge si pe unu direct facut. Mie personal imi plac cele de la Juwel care au si un filtru intern despre care am auzit lucruri bune.
Bafta !

P.S. Inainte de toate trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa cresti, si cum sa fie acvariul, plantat neplantat. Se schimba mult situatia in functie de aceste alegeri.

As vrea cu pesti de apa dulce, plante, sa fie cat mai aerisit si mai frumos de privit.
Il confectionez la cineva aici in Galati, dar persoana nu face si capace.....in acest fel nu stiu unde as putea confectiona un capac,
ma intereseaza sa fie si acvariul aspectuos cat si capacul din acest motiv mai mult ma indreptam spre unul gata confectionat. dar aici intervine si pretul care banuiesc ca este pe masura.
de asta ma interesa o firma care sa aiba un raport calitate pret mai ok la acvarii.
Multumesc.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/04/2013 07:27:42

YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Poti sa ii pui o lampa Hang-on, nu e neaparat sa ii faci capac. Daca nu, am vazut cateva capace pe aici pe forum facute din komatex parca, trebuie sa cauti ca nu mai stiu exact.
Bafta!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: