Message |
|
salut...daca vi in bucuresti ia si pt mine cativa daca mai sunt. cam 5 as vrea daca se poate, te rog . multumesc
|
 |
|
mai adaug:
minciog, termometru, o cantitate de pietris(2-4mm) cat pt un strat de 4-5cm, niste mancare, cateva fire de plante mai nepretentioase, chestie de curatat geamul(daia cu magnet  ).
este perfect pt un incepator => incepatorii au prioritate
pretul nu se mai negociaza.
Multumesc
|
 |
|
vand acvariu 60L cu tot ce trebuie (filtru fan mini, pompa, incalzitor)!
L55xl29,5xH40, home made fara capac cu fundal negru.
bonus 10-15 molly negrii dupa preferinte
150 lei negociabil
astept intrebari
doar bucuresti
|
 |
|
daca nu se prezinta persoana la intalnire...pot sa trec eu sa ii iau ??? astept pm daca se poate...multumesc
|
 |
|
pestii s-au dat. se poate inchide va rog! multumesc
|
 |
|
nu ii dau pe toti la o singura persoana...multumesc
|
 |
|
Am de dat ~10 molly cam 1cm, 5-6 guppy tot asa, xifo au o luna de la nastere deci sunt fff mici nu stiu cati am ca nu am reusit sa ii numar...nu stiu daca e bine sa ii dau asa mici dar nu am unde sa ii tin...si in "fatatoare" nu pot sa ii mai tin!
daca se poate 1-2 fire de ceva ce aveti mai mult in acvariu e binevenit daca nu asta e nu e obligatoriu!
0724246343 maine de la 12 - 23, se pot face rezervari si pe forum
Urgent!
|
 |
|
eh...greseala mea...inca nu m-am obishnuit cu schimbul asta...tot ma incurc...e bine ca s-a inteles intentia mea  (cred)
|
 |
|
am de donat cativa melci pomacea....~50  .
Dimensiuni de la cel mai mic pana la un bob de orez poate putin mai mare. daca se poate la schimb un fir de ceva e ok...daca nu, nu e problema.
Pt orice cantitate se percepe o taxa de 1ban(1000 lei vechi).
comenzile se fac aici...detaliile de intalnire se stabilesc pe pm.
Multumesc
|
 |
|
dimensiunea melcilor este cam pana intr`un bob de fasole poate cam cat un bob de mazare...vreau sa dau cate 10 cu 5 ron ca sa nu faceti plimbari aiurea pt 2-3...accept si oferte legate de acvaristica...multumesc
P.S. doar bucuresti
|
 |
|
mai sunt ceva plante si pt mine mai nepretentioase ??? daca da astept pn cu nr tau...multumesc
|
 |
|
daca se poate vreau eu fenela de xifo te rog....astept pm cu nr tau...ms
|
 |
|
50ron
|
 |
|
am uitat sa pun datele de contact 0724246343 sau PM...numai in bucuresti si nu asigur transport
|
 |
|
vand un acvariu 40L 30x30x45 (Lxlxh) numai bun pentru nano-acvarii se pot tine si cativa pesti! 60 RON usor negociabil sau oferte...multumesc
|
 |
|
daca se poate molly sa ii iau eu...poate cedeaza mirciulik  doar pe ei ii vreau...multumesc
|
 |
|
salut...il vreau eu pe cel mic daca se poate te rog...astept pm cu nr tau....multumesc
|
 |
|
pretu daca se poate...te rog...multumesc
|
 |
|
ai dat pestii...i`as caza la mine daca se poate...mai am 3 xifo..2 fete si un baiat...dar fetele nu prea il plac pe actualul...poate pe asta o sa il placa...dar o sa iau si femela ca sa nu se certe baietii  ...astept pm cu nr tau....multumesc
|
 |
|
mishto pesti...care este pretul ???
|
 |
|