[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: 3rey
Forum Index » Profile for 3rey » Messages posted by 3rey
salut...daca vi in bucuresti ia si pt mine cativa daca mai sunt. cam 5 as vrea daca se poate, te rog . multumesc
mai adaug:

minciog, termometru, o cantitate de pietris(2-4mm) cat pt un strat de 4-5cm, niste mancare, cateva fire de plante mai nepretentioase, chestie de curatat geamul(daia cu magnet ).
este perfect pt un incepator => incepatorii au prioritate
pretul nu se mai negociaza.

Multumesc
vand acvariu 60L cu tot ce trebuie (filtru fan mini, pompa, incalzitor)!
L55xl29,5xH40, home made fara capac cu fundal negru.
bonus 10-15 molly negrii dupa preferinte
150 lei negociabil
astept intrebari
doar bucuresti
daca nu se prezinta persoana la intalnire...pot sa trec eu sa ii iau ??? astept pm daca se poate...multumesc
pestii s-au dat. se poate inchide va rog! multumesc
nu ii dau pe toti la o singura persoana...multumesc
Am de dat ~10 molly cam 1cm, 5-6 guppy tot asa, xifo au o luna de la nastere deci sunt fff mici nu stiu cati am ca nu am reusit sa ii numar...nu stiu daca e bine sa ii dau asa mici dar nu am unde sa ii tin...si in "fatatoare" nu pot sa ii mai tin!

daca se poate 1-2 fire de ceva ce aveti mai mult in acvariu e binevenit daca nu asta e nu e obligatoriu!

0724246343 maine de la 12 - 23, se pot face rezervari si pe forum

Urgent!
eh...greseala mea...inca nu m-am obishnuit cu schimbul asta...tot ma incurc...e bine ca s-a inteles intentia mea (cred)
am de donat cativa melci pomacea....~50 .
Dimensiuni de la cel mai mic pana la un bob de orez poate putin mai mare. daca se poate la schimb un fir de ceva e ok...daca nu, nu e problema.

Pt orice cantitate se percepe o taxa de 1ban(1000 lei vechi).

comenzile se fac aici...detaliile de intalnire se stabilesc pe pm.

Multumesc
dimensiunea melcilor este cam pana intr`un bob de fasole poate cam cat un bob de mazare...vreau sa dau cate 10 cu 5 ron ca sa nu faceti plimbari aiurea pt 2-3...accept si oferte legate de acvaristica...multumesc

P.S. doar bucuresti
mai sunt ceva plante si pt mine mai nepretentioase ??? daca da astept pn cu nr tau...multumesc
daca se poate vreau eu fenela de xifo te rog....astept pm cu nr tau...ms
50ron
am uitat sa pun datele de contact 0724246343 sau PM...numai in bucuresti si nu asigur transport
vand un acvariu 40L 30x30x45 (Lxlxh) numai bun pentru nano-acvarii se pot tine si cativa pesti! 60 RON usor negociabil sau oferte...multumesc
daca se poate molly sa ii iau eu...poate cedeaza mirciulik doar pe ei ii vreau...multumesc
salut...il vreau eu pe cel mic daca se poate te rog...astept pm cu nr tau....multumesc
pretu daca se poate...te rog...multumesc
ai dat pestii...i`as caza la mine daca se poate...mai am 3 xifo..2 fete si un baiat...dar fetele nu prea il plac pe actualul...poate pe asta o sa il placa...dar o sa iau si femela ca sa nu se certe baietii ...astept pm cu nr tau....multumesc
mishto pesti...care este pretul ???

Forum Index » Profile for 3rey » Messages posted by 3rey
Go to: