[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: 3rey
Forum Index » Profile for 3rey » Messages posted by 3rey
pot sa ii iau ieu te rog...mai am cativa platy si sunt foarte frumosi...astept pm cu nr tau...multumesc
ok...atunci schimb pe altceva...*xifo, platy,sanitari...astept oferte

*daca alegeti xifo sa nu fie mascul decat daca imi dati inca 2 femele ca mai am unu la 2 femele si o sa se certe ca am mai trecut prin asta...multumesc
schimb 3 zebre (2 roz si 1 neagra) pe 3 molly...neaparat 1 sa fie mascul adult...pot sa ii dau si pe bucati....multumesc
am zis si eu metoda mea ;)...ca a zis ca asteapta sugestii...
ma gandeam daca poti sa ii pui pe tren...ca nu e prea lung drumul si crd ca ar rezista!
m-ar interesa guppy...cam cati ai ???
poti sa trimiti si in bucuresti...daca da ii vreau eu...guppy si zebrele neaparat...daca nu gasesti stapan la xifo si neon...ii iau si pe aia...astept raspuns...multumesc
vreau 2 masculi de molly virili daca nu se cearta...daca se cearta doar 1 vreau...si daca mai vreau ceva iti spun atunci...un nr de contact daca se poate te rog...multumesc
crezi ca pot sa il tin intr`un acvariu de 60L ...sau e prea mic acvariu ??? si el prea mare...nu am sanitari deloc in el si pesti am 7 vivipari...daca se poate astept un pm de la tine....multumesc
vreau si io te rog...facem 50/50 mirciulica...
ma scuzati cu pretu...7ron/buc...multumesc
am 6 buc si ii dau cu 20ron/buc sau toti 1 mil...sau schimb pe un acvariu de circa 100L cu tot cu echipamente, daca are si capac e perfect

Echipamente: filtru, incalzitor....

daca cer cam multe va rog sa imi spuneti...dar intr`un mod civilizat...nu vulgar....multumesc

Urgent daca se poate ca nu prea am conditii

http://img517.imageshack.us/my.php?image=dsc00025qn6.jpg cam asa arata

Forum Index » Profile for 3rey » Messages posted by 3rey
Go to: