[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorryturtle
Forum Index » Profile for sorryturtle » Messages posted by sorryturtle
Am luat acvariu de la hornbach pana la urma, mi se pare destul de mare (e un aquapro 60 de 63l) , iar broscutza inca se acomodeaza cu spatiul enorm fata de cel precedent Acum, mie imi displace teribil chestia cu capacul si neonul, nu-i pun asa ceva; mai am de lucrat platforma, dar nici asta nu mi se pare un must desi peste tot vad ca " asa e bine" . Trebuie neaparat sa stea la uscat? Si cum e faza cu lampile? Ziua are lumina berechet, pentru ca sta chiar langa geam, dar ii trebuie si noaptea? Nu e deranjant?

In speranta ca nu am pus prea multe intrebari stupide, astept sfaturile voastre bune. Multumesc anticipat
Salutare tuturor!

Sunt Sorina adik sorryturtle, cam trista ca nu aflu locatii bucurestene din care sa-i achizitionez broscutei mele de 9 luni (si 11 cm lungime) un acvariu pe masura; deja mananca numai gamarusi de deprimata ce e, si nici filtru n-avem si ne schimbam de 2 ori pe zi; un haos general, dupa cum vedeti. M-ar putea ajuta cineva? Sunt mult prea clumsy sa ma apuc eu de construit acvariul, dar am avut ocazia sa rasfoiesc posturile voastre si am observat ca unii dintre voi se pricep. Iar cei de la acvariidevis mi-au estimat un pret "de vis", pt urmatoarele dimensiuni: lungime 60cm, latime 60cm, inaltime 50 cm si cu toate aparatele incluse mai putzin pompa de schimbat apa, deh. Bottom line: ma poate ajuta cineva macar sa construim acvariul impreuna? Sa pot sa fiu si eu happyturtle?

Forum Index » Profile for sorryturtle » Messages posted by sorryturtle
Go to: