[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o broscuta in cautarea unui acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sorryturtle
Unripe member

IP:

Salutare tuturor!

Sunt Sorina adik sorryturtle, cam trista ca nu aflu locatii bucurestene din care sa-i achizitionez broscutei mele de 9 luni (si 11 cm lungime) un acvariu pe masura; deja mananca numai gamarusi de deprimata ce e, si nici filtru n-avem si ne schimbam de 2 ori pe zi; un haos general, dupa cum vedeti. M-ar putea ajuta cineva? Sunt mult prea clumsy sa ma apuc eu de construit acvariul, dar am avut ocazia sa rasfoiesc posturile voastre si am observat ca unii dintre voi se pricep. Iar cei de la acvariidevis mi-au estimat un pret "de vis", pt urmatoarele dimensiuni: lungime 60cm, latime 60cm, inaltime 50 cm si cu toate aparatele incluse mai putzin pompa de schimbat apa, deh. Bottom line: ma poate ajuta cineva macar sa construim acvariul impreuna? Sa pot sa fiu si eu happyturtle?

earth, fire, wind, water, heart... and sugar and spice... and everything nice...
[Yahoo!]
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

vezi ca gasesti acvarii gata facute in Hornbach si nu sunt ft scumpe. + restul de accesorii de care ai nevoie
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

acum mi-am dat seama, cei de la acvarii de vis ti-au propus un acvariu de 180l pt o broscuta? wow. ce acvariu mare . nush ce pret ti-au dat dar pt ~70ron iei din Hornbach un acvariu de 54litri, si pt 200ron de 54l cu tot cu toate jucariile necesare pt acvariu. depinde ce vrei. eu am sugerat locul unde poti vedea diferite acvarii. ii las pe cei care sunt mai experimentati la broscute si la tot in general sa-ti dea sugestii pe masura.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sorryturtle wrote:lungime 60cm, latime 60cm, inaltime 50 cm
Parerea mea e ca e prea mic un acvariu de dimensiunile astea pentru broasca, l-as face cu baza de minim 100 cm x 60 cm si c-o platforma pe care sa se recreeze .

Poze: smilie ... Poze cu plante
sorryturtle
Unripe member

IP:

Am luat acvariu de la hornbach pana la urma, mi se pare destul de mare (e un aquapro 60 de 63l) , iar broscutza inca se acomodeaza cu spatiul enorm fata de cel precedent Acum, mie imi displace teribil chestia cu capacul si neonul, nu-i pun asa ceva; mai am de lucrat platforma, dar nici asta nu mi se pare un must desi peste tot vad ca " asa e bine" . Trebuie neaparat sa stea la uscat? Si cum e faza cu lampile? Ziua are lumina berechet, pentru ca sta chiar langa geam, dar ii trebuie si noaptea? Nu e deranjant?

In speranta ca nu am pus prea multe intrebari stupide, astept sfaturile voastre bune. Multumesc anticipat

earth, fire, wind, water, heart... and sugar and spice... and everything nice...
[Yahoo!]
eflorian
Junior member
[Avatar]

IP:

Despre platforma, este un "must" deoarece pe ea isi face siesta dupa ce mananca, iar despre lumina, ii trebuie un bec cu incandescenta deasupra platformei tot pentru acelasi lucru. Cat despre timpul de iluminat, numai pe perioada zilei, nu si noaptea. Toate cele bune.

galeria mea
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: