Message |
|
|
 |
|
Pune te rog niste poze sa vedem si noi acvariul.
|
 |
|
Acvariul s-a vandut, ramane skimmerul.
|
 |
|
Avand in vedere ca mi s-a atras atentia ca vad skimmerul mai scump decat vinde producatorul, ma vad obligat sa aduc cateva lamuriri.
Skimmerul costa cu tot cu transport:
Product Price excl. TAX Qty Total excl. TAX
Bubble Magus NAC5A Protein Skimmer Bubble Magus NAC5A Protein Skimmer
Reward Points: 234.0
$78.00 1 $78.00
Reward Points: 234.0 Goods Total
$78.00
Shipping to Romania / Russian
$64.80
Total Order Cost $142.80
Daca mai punem si cheltuielile de la noi la posta, se mai aduna ceva.
Mentionez: conversia dolari lei se face la un curs de 3,2 lei pe dolar indiferent de cursul nostru national, de ce nu stiu, dar colegii care au mai luat pot confirma.
Deasemenea skimmerul are o luna de uz,practic este nou.
Daca mai sunt alte nelamuriri sunt deschis oricarei discutii,multumesc.
|
 |
|
Asigur transport pentru acvariu in Bucuresti.
|
 |
|
Nu ,nu, in linkul pus de mine se vand 2 produse: ph-metru si refractometru, vroiam doar sa stiu daca e acel produs, acu ca ai pus poza m-ai lamurit, multumesc.
|
 |
|
|
 |
|
Vand acvariu 60x45x45
-sticla de 10mm
-cantuita
-are 2 gauri de 43mm facute pentru recircularea apei
-deasemenea acvariul vine in dotare si cu fitingurile necesare(flanse,coturi,reductii etc)
-stand pal,dublat pe toate partile
-sump cu 3 compartimente 50x30x30
Lasam pozele sa faca mia de cuvinte:
PRET 800 LEI
Mai pun in vanzare un skimmer BUBBLE MAGNUS
Detaliile tehnice
PRET 400 LEI
Alte detalii si contact la tel 0768109571 -Nicu.
Multumesc.
|
 |
|
Rog un admin sa inchida topicul,multumesc.
|
 |
|
Reglajul se face cu acea teava de evacuare.Prmul cot de jos nu este lipit iar acest lucru imi permite sa urc si sa cobor teava, facilitandu-mi reglajul.Folosesc o pompa chinezeasca cu rotor cu ace de 2500l/h.
Tubul are un diam de aproximativ 100mm si a fost luat de la acea veioza daca va amintiti cu pestisori de plastic in ea, prin fundul careia iesea o perdea de aer.  , grosime 2mm.
|
 |
|
|
 |
|
mosu wrote:n-au mers pt ca am avut nonochloropsis preserved, nu vii

Ma indoiesc, totusi spune-mi te rog cum ai setat cultura,cu ce ai hranit,iluminare,salinitate,temperatura.
|
 |
|
Nu inteleg de ce nu merg, poti sa-mi spui cum procedezi?
|
 |
|
g.g wrote:La mine din pacate nu s-a inverzit, este un verde galbui cam ciudat. Am pus si cateva picaturi de fertilizant si nici o schimbare.
Ce durata de iluminare folosesti?
|
 |
|
Cum merge cultura de nannochloropsis?S-a inverzit apa?
|
 |
|
Mda,la fel de superficial sunt si eu, acum am vazut ce vechime are topicul. 
|
 |
|
Nimeni nu contesta veridicitatea retetei, dar aceste tipuri de retete sunt pentru cunoscatori,iar dozajele pot fi ajustate in functie de parametrii apei de la retea,plantele care vor gazdui bazinul etc.Nu oricine are succes cu astfel de retete,la fel de usor un astfel de setup poate fi un dezastru.
Cu tot respectul pentru cei care au folosit astfel de substraturi dar cred totusi ca am depasit perioada in care nu aveai de unde alege.Nu vreu sa fac reclama nicicarui produs, este doar un exemplu: o cutie amarata de florapol costa nu mai mult de 30 de lei, substrat care este ideal pentru bazine fara tonine.
|
 |
|
De aceea intrebam si eu :-)
|
 |
|
La ce acvariu ai nevoie de bacteriile denitrificatoare,apa dulce sau sarata?
|
 |
|
Imi plac discutiile voastre.
Pt inceput as vrea sa va povestesc faptul ca treaba cu ventilatoarele am experimentat-o pe toate partile:le-am pus oblic,le-am asezat perpendicular,sa scoata aerul si sa-l bage, dupa toate astea am ajuns la urmatoarele concluzii:
-Daca il asezi in lateral nu va face decat sa anuleze caldura neoanelor
-daca pui ventilatoarele sa scoata aerul din capac rezultatul e la fel
-daca asezi ventilatoarele sa sufle un curent de aer perpendicular pe suprafata apei se obtine cel mai bun rezultat in scaderea temperaturii;cu cat sunt mai aproape de luciul apei cu atat racirea si evaporarea este mai mare.
De subliniat este faptul ca racirea se obtine prin evaporare,fara evaporare nu se obtine racire.
|
 |
|