[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: neonu
Forum Index » Profile for neonu » Messages posted by neonu
Acvariu Aquatic Nature Cocoon 3 dotat cu filtru extern "RESUN Cyclone External Canister Filter 3W 200L/H CY20"
Il dau cu totul inclusiv vreo 8 neoni, 8 microrasbora galaxy si ceva RCS.

Pe langa, tot felul de "maruntisuri" (vezi poza).
Maternitate, sifon, minciog, incalzitor, mancare, PH metru cu solutie, magnet curatare geam, temometru, inele ceramice, si cred ca mai gasesc tot felul prin casa.

Pret pentru tot pachetul 350 lei, doar in bucuresti. Nu se dau separat. Detalii pe PM.

Multumesc

imageimageimage
Multumesc.
Cred ca astept pana mai prin primavara daca aleg nevertebrate. Parca nu as vrea "peste congelat" Intrebarea ramane deschisa pt bucuresti.

Am vreo 12 galactici si as vrea sa mai cumpar, daca stie cineva vreun magazin cu asa ceva sa dea de stire. Multumesc
Chiar daca ai pus la "vanzari"...are la hornbach.
Se pote inchide am rezolvat-o.

multumesc
Salut,

As vrea sa cumpar ceva plante nepretentioase pentru un acvariu de 30L (un cub). Nu am co2.
Vanzatorul sa fie din bucuresti pentru ca pe gerul asta chiar nu am incredere in posta romana

Astept un pret civilizat si ma deplasez unde trebuie.

Multumesc
Altceva nu mai ai pe langa? Vreau sa pun intr-un cub de 30L dar doar un pot de hc nu ma prea ajuta.

merci.

stau la piata sudului deci f aproape mi-ar fi usor
La hornbach trebuie sa te nimeresti in ziua in care baga marfa altfel gasesti ciurucuri. Si raman cele scumpe.
Cele mai frumoase plante sunt la reef fara discutii. Ideea e ca la reef stau in conditii optime daca le bagi acasa intr-un acvariu "ciudat" s-ar putea sa se duca.
Judecand dupa colorit as zice ca vreo 2-3 luni. Asa i-am luat si eu (10 buc) de la cineva de pe forum. Producator. Mi-a spus ca au 3 luni.
Cel mai mare microrasbora pe care il am are vreo 2,5 cm si il am de un an jumate.

Stiu ca mai sunt cativa pe forum care au reusit sa inmulteasca CPD sa-si de o parere sigur mai avizata si mai indreptatita decat a mea.
Mda, isi dau si ei cu parerea ca si noi. Este un peste "descoperit" de putin timp - cred ca prin 2006. Cred ca inca se intelege acest peste.
Nu as stresa microrasborele cu tetrazoane. Pacat de ei. Lasa-i in nano nu face experimente dureroase. Eu m-am limitat in a pune "galaxiile" impreuna cu mici charachidae.
@popey: eu am avut intr-un acvariu de 130L microrasbora galaxy, neoni (axelrodi), arlechini si corydoras. S-au inteles de minune. Atata doar ca neonii si rasborele erau mia hapsani la masa dar apucau si astia micii.
aquafm wrote:
Cum adica nu traiesc foarte mult? Ar trebui sa traiasca macar 2 ani. Daca mor mai repede e un semnal ca nu sint bine ingrijiti!

Pai tocmai ca nu imi pare foarte mult fata de alti pesti. Daca ii cumperi cand au 1 an nu stiu cat te mai bucuri de ei.
Foarte frumosi pestii...
cativa am cumparat de la viorel71. ii trimite din galati. costa 5 lei bucata si sunt mai pui nu-s chiar adulti. Un lucru bun pana la urma ca nu traiesc chiar foarte mult.
Am vazut in hornbach. Nu mai stiu daca au si la unirii.
Cand s-a mutat firma la care lucrez au abandonat stingatoarele la sediul vechi. La noul sediu era alt sistem PSI. Din cele vreo 15 am luat si eu unul de 2kg.
ceva de genu asta: http://www.stingator.ro/prod_cat3.html

pana la urma tot butelie cumperi.
Cred ca mai ieftin iesi daca "bricolezi" un stingator. Cu putin noroc il gasesti pe strada
Se potrivesc si reductoarele pe el, tine la presiune etc. Stiu persoane care au. Las-o dracu de butelie In afara pericolelor evidente iti spun din experienta ca "indiferent cate bombe vei face tot la butelie ajungi".
Incearca su stingatoru'.
Neaparat fiert si evitat daca este chiar de constructii. In sensul ca daca este din vreun depozit de materiale exista riscul de a fi amestecat cu ciment, var, etc...
Asta e lansat la interzoo? E "easy carbo-ul" de la aquatic inteleg.
3 sanitari in 20x27 cat are baza?

Forum Index » Profile for neonu » Messages posted by neonu
Go to: