Message |
|
Ia legatura cu Viorel71. Este din Galati. Foarte serios.
|
 |
|
Are un huruit care se transmite in tot acvariul. Asa a facut din prima zi. Nu trage aer. Majoritatea au spus ca sunt zgomotoase. Eu am flow 200. Insa cea mai mare problema a acestui filtru este ca daca iti pica curentul greu se amorseaza mai greu. Ultima data a mers 5 minute in gol aproape. Ca sa-l amorsez am luat apa cu un pahar din bazin si am turnat in filtru si a luat-o pana la urma.
|
 |
|
Folosesc deja. De pe ebay. Costa cam 1 mil cu tot cu transport si tracking. Supersilentios nu se aude deloc fata de porcaria de la aquatic nature.
|
 |
|
Incearca un filtru resun cyclone cy29. Numai bun pentru un nano.
arata asa: http://i170.photobucket.com/albums/u259/spicopyed2/112620084304.jpg
|
 |
|
A vrut sa zica echilibrat cu un recipient in asa fel incat ventuza sa nu trebuiasca sa tina toata greutatea insulei
|
 |
|
Mai multe poze cu proiectul: http://aquariumfreak.blogspot.com/2009/12/beyond-nature.html
Mai da si ceva info:
Tank Size 152 x 51 x 58 cm
(60 x 20 x 23 in)
Volume 450L
(119 gallons)
Category Aquatic Garden
Title Beyond the Nature
Plants 1 Vesicularia sp. 2 Taxiphyllum sp.(Flame Moss) 3.Eleocharis ''parvula'' sp 4. Blyxa echinosperma 5.Staurogyne sp.
Fish/Animals Hyphessobrycon herbertaxelrodi, Otocinclus Affinis, Blue Shrimp, Amano Shrimp
Decorative
Materials Seachem Fluorite, ADA Manten Stone, Ryuo Stone, ADA Bright Sand
Background
Lighting 12 x Philips 18W T8
Filtration 2 x Tetra P120 External Filters
|
 |
|
offtopic: cat ai asteptat sa vian filtrul. Inteleg ca esti multumit de el?
|
 |
|
 Superb. Sper ca ai si un Poang.
|
 |
|
Tot se formeaza o pelicula pe geamul acvariului. Are ce manca stai linistit - nu-s probleme atata timp cat acvariul este plantat. Unii mai baga o feliuta de castravete, salata, morcov etc.
|
 |
|
snakefishmike wrote:Dar unul ca asta ce are ? Si la pret , de pe e-bay , cu tot cu transport e cam cit un filtru intern in magazinele din Romania .
Acum il puneti sa cumpere de pe ebay, nu?
Filtru bun dar nu se gaseste la noi in magazine.
|
 |
|
Pai ca buget clar ca cel intern este mai ieftin. Ca si filtrare cel extern este cu mult peste. Cum bine zicea cineva mai sus: castigi spatiu, ca medii de filtrare mai bun, mai estetic cel extern (in acvariu este doar in/out eventual mascat). Unde mai pui ca pe cel extern il cureti mult mai rar la raportul tau volum/cristalprofi e700 probabil ca la un 3 luni asa. Asta fara sa stiu ce fel de locatari vei avea.
Concluzia: chiar daca te costa mai mult un filtru extern!
|
 |
|
muerte1781 wrote:se gasesc si la noi, tot ce tebuie sa faci este sa cauti mult sau sa-l contactezi pe viorel.71 de pe forum  .
eu am achizitionat 20 buc si sunt foarte draguti.
Multumesc de sfat. Am vorbit cu el. Acum intrebarea este: altcineva interesat de cativa microrasbora? Pret 5 lei/bucata. Eu iau 10 poate mai vrea cineva inca 10. Livrarea in bucuresti/baneasa.
|
 |
|
Multumesc de sfat. Din pacate as iesi la un pret cam mare pe bucata.
|
 |
|
Si eu sunt interesat. Aveti idee unde s-ar gasi?
|
 |
|
Daca stai plecat o saptamana e ok daca ii lasi nemancati. Eventual cand pleci insisti mai mult cu hranitul (nu exagerat). Daca sunt sanatosi nu crapa de foame. 
|
 |
|
Neonu la ce te referi cand zici ca bolborositorul este ineficient ?
Pai ineficient mecanic asa l-am perceput. Iar dpdv estetic arata nasol ocpa cam mult spatiu- asa il vad eu. In plus cere o pompa de aer care de multe ori e zgomotoasa si evident se monteaza in afara bazinulu.
|
 |
|
Filtrul borbolositor e destul de inestetic iar ca eficienta nu mare branza.
As alege un filtru intern ieftin care e mai compact. Ceva de genul
|
 |
|
Ai dreptate-se aplica in tot universul. Nu am avut de unde sa stiu mai ales ca din comentarii parea ca e numai miere :-)
|
 |
|
Pai chiar s-au astupat acei 2 pori-am uitat sa zic. Insa au aparut altii  . Am vazut la unele difuzoare cu diafragma ceramica de firma (parca asa le zice) ca scot bule extrem de fine iar suprafata prin care ies acestea e mult mai mare. La difuzurul meu toc CO2-ul iese practic prin 3-4 pori. Am tot din acest set o valva si un numarator de bule din sticla. Alea sunt OK insa difuzorul e cam pacaleala.
Cel din poza pusa mai sus este un dennerle flipper.
Daca poate fi transformat intr-un topic despre difuzoare de bine daca nu eu m-am edificat se poate inchide la o adica.
multumesc pentru sfaturi/sugestii.
|
 |
|
Sa inteleg ca doar difuzorul nu dizilva complet bula de a trebuit sa mai bagi si powerheadul?
Interesant este si ASTA pentru ca este plat. Aveti idee unde gasesc in ro asa ceva? E aceeasi idee de a plimba bula pe un traseu cat mai lung.
|
 |
|