[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: neonu
Forum Index » Profile for neonu » Messages posted by neonu
Ia legatura cu Viorel71. Este din Galati. Foarte serios.
Are un huruit care se transmite in tot acvariul. Asa a facut din prima zi. Nu trage aer. Majoritatea au spus ca sunt zgomotoase. Eu am flow 200. Insa cea mai mare problema a acestui filtru este ca daca iti pica curentul greu se amorseaza mai greu. Ultima data a mers 5 minute in gol aproape. Ca sa-l amorsez am luat apa cu un pahar din bazin si am turnat in filtru si a luat-o pana la urma.
Folosesc deja. De pe ebay. Costa cam 1 mil cu tot cu transport si tracking. Supersilentios nu se aude deloc fata de porcaria de la aquatic nature.
Incearca un filtru resun cyclone cy29. Numai bun pentru un nano.

arata asa: http://i170.photobucket.com/albums/u259/spicopyed2/112620084304.jpg
A vrut sa zica echilibrat cu un recipient in asa fel incat ventuza sa nu trebuiasca sa tina toata greutatea insulei
Mai multe poze cu proiectul: http://aquariumfreak.blogspot.com/2009/12/beyond-nature.html

Mai da si ceva info:
Tank Size 152 x 51 x 58 cm
(60 x 20 x 23 in)
Volume 450L
(119 gallons)
Category Aquatic Garden
Title Beyond the Nature
Plants 1 Vesicularia sp. 2 Taxiphyllum sp.(Flame Moss) 3.Eleocharis ''parvula'' sp 4. Blyxa echinosperma 5.Staurogyne sp.
Fish/Animals Hyphessobrycon herbertaxelrodi, Otocinclus Affinis, Blue Shrimp, Amano Shrimp
Decorative
Materials Seachem Fluorite, ADA Manten Stone, Ryuo Stone, ADA Bright Sand
Background
Lighting 12 x Philips 18W T8
Filtration 2 x Tetra P120 External Filters
offtopic: cat ai asteptat sa vian filtrul. Inteleg ca esti multumit de el?
Superb. Sper ca ai si un Poang.
Tot se formeaza o pelicula pe geamul acvariului. Are ce manca stai linistit - nu-s probleme atata timp cat acvariul este plantat. Unii mai baga o feliuta de castravete, salata, morcov etc.
snakefishmike wrote:Dar unul ca asta ce are ? Si la pret , de pe e-bay , cu tot cu transport e cam cit un filtru intern in magazinele din Romania .

Acum il puneti sa cumpere de pe ebay, nu?
Filtru bun dar nu se gaseste la noi in magazine.
Pai ca buget clar ca cel intern este mai ieftin. Ca si filtrare cel extern este cu mult peste. Cum bine zicea cineva mai sus: castigi spatiu, ca medii de filtrare mai bun, mai estetic cel extern (in acvariu este doar in/out eventual mascat). Unde mai pui ca pe cel extern il cureti mult mai rar la raportul tau volum/cristalprofi e700 probabil ca la un 3 luni asa. Asta fara sa stiu ce fel de locatari vei avea.
Concluzia: chiar daca te costa mai mult un filtru extern!
muerte1781 wrote:se gasesc si la noi, tot ce tebuie sa faci este sa cauti mult sau sa-l contactezi pe viorel.71 de pe forum .
eu am achizitionat 20 buc si sunt foarte draguti.

Multumesc de sfat. Am vorbit cu el. Acum intrebarea este: altcineva interesat de cativa microrasbora? Pret 5 lei/bucata. Eu iau 10 poate mai vrea cineva inca 10. Livrarea in bucuresti/baneasa.
Multumesc de sfat. Din pacate as iesi la un pret cam mare pe bucata.
Si eu sunt interesat. Aveti idee unde s-ar gasi?
Daca stai plecat o saptamana e ok daca ii lasi nemancati. Eventual cand pleci insisti mai mult cu hranitul (nu exagerat). Daca sunt sanatosi nu crapa de foame.
Neonu la ce te referi cand zici ca bolborositorul este ineficient ?

Pai ineficient mecanic asa l-am perceput. Iar dpdv estetic arata nasol ocpa cam mult spatiu- asa il vad eu. In plus cere o pompa de aer care de multe ori e zgomotoasa si evident se monteaza in afara bazinulu.
Filtrul borbolositor e destul de inestetic iar ca eficienta nu mare branza.
As alege un filtru intern ieftin care e mai compact. Ceva de genul
Ai dreptate-se aplica in tot universul. Nu am avut de unde sa stiu mai ales ca din comentarii parea ca e numai miere :-)
Pai chiar s-au astupat acei 2 pori-am uitat sa zic. Insa au aparut altii . Am vazut la unele difuzoare cu diafragma ceramica de firma (parca asa le zice) ca scot bule extrem de fine iar suprafata prin care ies acestea e mult mai mare. La difuzurul meu toc CO2-ul iese practic prin 3-4 pori. Am tot din acest set o valva si un numarator de bule din sticla. Alea sunt OK insa difuzorul e cam pacaleala.

Cel din poza pusa mai sus este un dennerle flipper.
Daca poate fi transformat intr-un topic despre difuzoare de bine daca nu eu m-am edificat se poate inchide la o adica.

multumesc pentru sfaturi/sugestii.
Sa inteleg ca doar difuzorul nu dizilva complet bula de a trebuit sa mai bagi si powerheadul?
Interesant este si ASTA pentru ca este plat. Aveti idee unde gasesc in ro asa ceva? E aceeasi idee de a plimba bula pe un traseu cat mai lung.

Forum Index » Profile for neonu » Messages posted by neonu
Go to: