[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Geo
Forum Index » Profile for Geo » Messages posted by Geo
pentru poze te duci sus unde scrie galerie foto->clik->dupa ce se incarca noua pagina,tot sus scrie my gallery->clik->si ai acolo creare nou album si dupa ce uploadezi poze copiezi linku' si il pui intr-un post.asta e tot.
am revenit cu oferta
nu mai am loc in acvariu de anubiasi.dati pm pt detalii sau mai bine contactatima pe mess
1-nu stiu daca gasesti unde sa vinzi
2-la un magazin de specialitate am vazut preturi de 3-4 lei la marimea asta
npc.sper ca iti place lafel si celorlalti
acum nu mai pot sa dau anubias si nu mai am nevoie de creveti.
daca revine oferta cu anubias o sa va anunt!
se poate inchide
daca are cineva prea mult java moss si e interesat sa scape de el contactatima si vb noi de pret
nu mai am nevoie de creveti vand totusi inca 2 anubiasi sa zicem.....tot 150
bah te-ai gandit mult? 150 d mii ............................................... de euro ma
nu ma nu 150 de mii vechi (15 ron)
cred ca daca zic eu un pret ma injuri nus frate nam ideie care sunt preturile p forum!cand mam dus la magazin si am vazut ce preturi sunt pentru 3 frunze de anubias imi venea sa ma iau la palme sincer sa fiu.............poftim eu zic 150....acm e randu' tau
doooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamne suteti culmea fratiilor
bine,bine sunt si momente dealea recunosc da sunt la pachet nu ai ce sa faci
cat dai pe el?
Haideti ma ce il speriati cu nu merita?! :-)
Frate face toti bani si timpul pierdut!O sa iti dai seama in momentu in care vi acasa asa: plin de nerivi ca ai patit nus eu ce si te duci la acvariu................si te uiti la pesti cum inoata.........plantele alea foarte frumoase............la cum circula apa si cum se vad bulele prin apa de la pompa si scapi de orice nervi de pe cap.e ca un calmant
Asa ca incearca eu zic ca o sa iti placa
vreau eu!ai pm!
anubias care a crescut foarte frumos(frunze mari de o culoare verde sanatoasa) si/sau echinodorus tenellus---------pentru creveti red chery(daca sunt mai multi pot completa cu bani)
am uitat de link
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13133
uite niste poze cu echinodorus tenelus http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13133
daca esti interesat facem schimbul cu niste valisneria
Si eu am zis lucru asta
Sunt mult prea multi pesti,iar scafandrii scoicile si cochile nu apar in mediul natural al pestiilor de apa dulce.
Restu e
am pus pozele promise...........
o sa fac in seara ata promit
multam.am facut in graba pozele dar o sa fac cateva mai frumoase si o sa t anunt :-)

Forum Index » Profile for Geo » Messages posted by Geo
Go to: