[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Geo
Forum Index » Profile for Geo » Messages posted by Geo
da.......probabil o sa razi......mi-a dat cineva un tester ca o bagheta de se coloreaza pe ea hartia si indica ce parametrii are apa........cand am vrut sa incerc asta m-am uitat prin acvariu si am gasit niste pui de gupy
multam Dreamer cred ca am rezolvato
bine tu fratica ti-ai facut cont
plantele alea lunguiete de se numesc echinodorus tenellus;ar trebui sa stiu ca doar de la mine le ai
nu stiu sigur cum se numeste dar si eu am incercat sa scap d alga asta d muuuulte ori....apare la anubias si pe filtru care este identic cu al tau....schimb apa zilnic,am redus lumina la 10 ore pe zi mancare le dau din 2 in 2 zile. daca le dai jos cu mana si urmezi pasii de mai sus o sa scapi de ele fara probleme :-)
am uitat sa precizez ca pot acepta in loc de cabomba 1-2 creveti
Salut!Sunt din Bucuesti zona crangasi.
Am mult prea mult din suprafata acvariului acoperita cu echinodorus tenellus asa ca dau in schimb niste firicele de echinodorus tenellus pentru niste firicele de Cabomba caroliniana.
Am de dimensiuni mari si medii(alea medii parca sunt mai sanatoase,mai verzi)
Oferta e valabila pana fac rost de alte plante...........asa ca astept mesajele voastre.
Vreau si eu 4-5 pomacea
ti-am trimis pm
Aha...probleme chimice sunt posibile....plus substantele care le folosesc pentru acvariu....ok o sa gasesc ceva de testat apa si revin cu amanunte Smile
Hello!
Sunt Geo,stau in Bucuresti am 16 ani si sunt pasionat de acvaristica !

Am inceput pe la 4 ani cu un acvariu amarat de 4 l si cred ca aveam 2-3 gupy in el,0 plante,0 echipament......va dati seama la varsta aia cred ca acvariul il aveam ca sa nu cer un caine probabil

La 6 ani am facut upgrade la unu de 60l care il am si astazi dar ma gandesc sa imi fac unu de 100...

Pot spune ca boala asta grea numita acvaristica o am de la unchemiu',Mari,care ii multumesc(you rock frate! ).Tot el m-a sponsorizat cu multe,multe,multe plante si cunostinte...

Acum am in proportie de 95% suprafata acvariului acoperita cu plante:
-echinodorus tenellus care s-au raspandit destul de frumos
-anubias cu niste frunze maaaari si frumoase(nu ca alea de la magazin vai mama lor....) :-)
-si unele rosii care din pacate nu stiu cum se numesc da ma chinui sa le tin rosii si e destul de greu....

Substrat din margaritar si putin nisip.

Echipament:filtru intern de 80l,incalzitor cu termostat,pompa,sistem 2x neon 20W(unu cald unu rece)

Cam atat........
Sper sa gasesc raspunsuri la intrebari iar eu voi raspunde la intrebarile celorlalti(daca pot )

P.S Am facut si 2 poze asa in graba http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13133
pai....am 10 gupy.problema e ca nu prea vad femele cu burta mare ) si chior nici nu sunt.....ma gandeam k e vreo problema cu amenajatul acvariului?nu e mediul lor preferat?
Salut!
Am un acvariu de 60 de l in care am sa zicem o ciorba d pesti:Gupy,Xipho,Moli,Coridoras,Ancistrusi,si un Gurami.ideia e ca in trecut (acm cativa ani)cand aveam alta generatie de gupy se imulteau fara probleme dar astia nu vor!
E vreo problema inafara de prea multe specii?

Forum Index » Profile for Geo » Messages posted by Geo
Go to: