[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hi!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Geo
Junior member

IP:

Hello!
Sunt Geo,stau in Bucuresti am 16 ani si sunt pasionat de acvaristica !

Am inceput pe la 4 ani cu un acvariu amarat de 4 l si cred ca aveam 2-3 gupy in el,0 plante,0 echipament......va dati seama la varsta aia cred ca acvariul il aveam ca sa nu cer un caine probabil

La 6 ani am facut upgrade la unu de 60l care il am si astazi dar ma gandesc sa imi fac unu de 100...

Pot spune ca boala asta grea numita acvaristica o am de la unchemiu',Mari,care ii multumesc(you rock frate! ).Tot el m-a sponsorizat cu multe,multe,multe plante si cunostinte...

Acum am in proportie de 95% suprafata acvariului acoperita cu plante:
-echinodorus tenellus care s-au raspandit destul de frumos
-anubias cu niste frunze maaaari si frumoase(nu ca alea de la magazin vai mama lor....) :-)
-si unele rosii care din pacate nu stiu cum se numesc da ma chinui sa le tin rosii si e destul de greu....

Substrat din margaritar si putin nisip.

Echipament:filtru intern de 80l,incalzitor cu termostat,pompa,sistem 2x neon 20W(unu cald unu rece)

Cam atat........
Sper sa gasesc raspunsuri la intrebari iar eu voi raspunde la intrebarile celorlalti(daca pot )

P.S Am facut si 2 poze asa in graba http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=13133
[Yahoo!]
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

bine pustiule,
pune mana si citeste de pe aici (si de peste tot) ca ai de unde invata...
Si baga la cap chimie ca asta ajuta acvaristilor
[Email] [WWW]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Fain acvariu Ceea ce se vede din el
[Email] [WWW]
Geo
Junior member

IP:

multam.am facut in graba pozele dar o sa fac cateva mai frumoase si o sa t anunt :-)
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: