[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sumi
Forum Index » Profile for sumi » Messages posted by sumi
m-am uitat din nou pe ciclul azotului si nu mai stiu exact care specie de bacterii e cea corecta:
Nitrobacter sau nitrospira ?
Am fost intr-o fabrica de specialitate, in laborator si am aflat ca bacteria implicata in ciclul azotului este nitrospira, cele din genul nitrobacter traind de regula in ape murdare.
Am gasit ai multe informatii aici: http://microbewiki.kenyon.edu/index.php/Nitrospira
Ce parere aveti?
Acvariu este nou-nout, nefolosit; contine filtru, incalzitor, lumina.
Anunt valabil doar pentru Bucuresti, eventual pot asigura transportul in sectorul 5.
Pret 250 ron.
Si eu tin crevetii cu un khuli intr-un acvariu hexagonal de la aquael si nu am probleme.... ai mei mananca tetra wafer mini mix si nu fac mofturi.
Cel mai probabil e din cauza SAE si nu din cauza mancarii
Vand doua neoane juwel 54W, unul day, celalalt color.
Pret /bucata 60 ron. Ambele la pachet 100 ron. Neoanele nu au fost folosite deloc.
Anunt valabil doar pentru Bucuresti
Salut!
Azi tocmai am refacut setup-ul la acvariul tetra, cu plante si buturugi donate de un membru al forumului (multumiri inca odata)

Acvariu60L: moss (am folosit 5 specii), cabomba, egeria, criptocoryne, nimpheea. Populatie: 3 calistus, 1 black molly, (doar 2 ) neoni, 1 cory; majoritatea pestilor sunt batrani, nu ma indur nici sa-i donez nici sa-i arunc (vreau sa repopulez cu creveti). Filtrare: aquael fan2..

hexa 60l: moss (o singura specie), criptocoryne, echinodorus sp. Populatie: red cherry, Boraras brigittae, Pseudomugil gertrudae. Filtrare aquael fan 1
Setup-ul are aproximativ o luna

imi cer scuze pentru calitatea pozelor!
se poate inchide
multumesc
Acvariul s-a dat, buturuga s-a dat.....
Au mai ramas anubiasii, cum am mai zis destul de afectati de alge si pietrisul, vreo 25-30 kg granulatie 3-5 mm
esti pe lista dar mai sunt 6 inaintea ta.....
Rezervat momentan pentru Lagunar.
Donez acvariu 200 litri home made , sticla de 8mm, geamul din fata zgariat, capac original juwel cu 2 neoane philips aquarelle, un droser ars (se poate schimba), decor spate home made ce imita roca. vechime : cam 5 ani
In interior: buturuga cu anubias grav afectat de alge, si cryptocorine neingrijite.
Il dau pentru ca trebuie sa fac niste reamenajari in camera si nu am mai reusit sa ma ocup de el in ultima perioada.
Anunt valabil doar pentru Bucuresti, nu asigur transportul.
Am uitat sa specific: anunt valabil doar pentru Bucuresti.
Salut!
Vand moss- ul din poze. sunt mai multe portii, le-am pus pe cele mai reprezentative.In total sunt in jur de 6 portii.
pret:20 ron portia
detalii pe pm
nu am gresit... o bucatica de lemn cu cateva fire de moss am vazut-o azi intr-un pet shop la 50 ron.
vand moss, o bucata de aproximativ 20/30 cm. Nu este inclusa si buturuga.

http://img405.imageshack.us/img405/9657/img7835s.jpg

anunt valabil doar pentru Bucuresti

300 ron

Edit by mosu:
poza e uriasa, nu incape nici pe full hd
vand acvariu juwel lido 120l nou, nefolosit, 470 ron
planta a fost pusa pe pietre acum 2 zile.
pretul /bucata este de 15 lei.
anunt valabil doar pentru Bucuresti
disponibile 6 bucati
vand filtru ex 600 nou-nout. nu pot oferi garantie. pret 250 ron.
Sunt disponibile 200 de bucati. pret/bucata 5 ron.
telefon contact: 0720 42 42 85. zona Berceni
vand Cryptocoryne pontederiifolia 10 bucati, diferite marimi.
cine le ia pe toate bonus o buturuga!
pret 30 lei.
punga pietris 7,5 kg. granulatie 3-5 mm pret 20 lei. bonus o buturuga mica.
super!!
asa as vrea sa arate si al meu.....

Forum Index » Profile for sumi » Messages posted by sumi
Go to: