[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
alimentatie creveti red cherry  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! de ceva timp am bagat in acvariu 20 de creveti red cherry si am cumparat de la pet shop mancare pt creveti Tetra Crusta Menu dar am observat ca nici un crevete nu se atinge de mancare. cutia contine 4 tipuri de mancare - de la fulgi pana la granule din ce in ce mai mari. in schimb SAE, khulii si sanitarii sunt disperati dupa mancarea aceasta. crevetii oare cu ce se hranesc? am aruncat in apa si 1 pastila de spirulina de la hofigal, dar acelasi rezultat, crevetii n-aveau nici o treba cu spirulina, insa SAE si sanitarii erau disperati dupa ea 9s-a mai tulburat si apa din cauza spirulinei). ar trebui sa incerc sa dau crevetilor si alt tip de hrana si care ar fi acela? va multumesc!
[Thumb - images.jpg]

[Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

eu am niste mancare de la JBL, sub forma de boabe mai maricele de culoare maro. Crevetii le consuma in maxim 3 ore de cand le bag in acvariu, sunt foarte amuzanti de privit cand le dau de mancare si se aduna toti gramada pe bobite.
geo13
Member

IP:

Spirulina tablete de care spui, la mine o devoreaza imediat.
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

ma gindesc ca totusi fiind la tine in acvariu sae si mai ales kuhli,cind ar avea crevetii timp sa manince ori sa stea in preajma mincarii?

fostul user ozy
[WWW]
sumi
Junior member

IP:

Si eu tin crevetii cu un khuli intr-un acvariu hexagonal de la aquael si nu am probleme.... ai mei mananca tetra wafer mini mix si nu fac mofturi.
Cel mai probabil e din cauza SAE si nu din cauza mancarii

Crevetii mei

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: