[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lucian Jitaru
Forum Index » Profile for Lucian Jitaru » Messages posted by Lucian Jitaru
exact...si in plus ramirezii sunt superbi....dar nu stiu udne sa gasesc...eu asta am vrut...ramirezi...insa nu am gasit si am luat gurami....
stie cineva unde as putea gasi ramirezi in ploiesti?....imi doresc foarte tare...si as cam renunta la tot ce am in acvariu pentru o pereche... (scuzer de off topic, dar nu mai poluez cu un nou topic pentru o singura intrebare))
bun...si in concluzie ce-i de facut?...
acvariul a stat la ciclat o saptamana, probleme am avut cand a fost o pana de curent....si mi-a murit o pereche de tetra....in rest...mancare in limite normale...si apa am schimbat-o pana acum odata la saptamana, cate 20 litrii (50 %).... acum o sa schimb 10 litrii la 3 zile...sa vad cum evolueaza treburile..
am un filtru resun mini 200l/h care are ca mediu filtrant un simplu burete.... si nu sunt multumit pentru ca apa nu este limpede...este putin tulbure...
mentionez ca acvariul este unul de 40 litrii...cu 2 gurami si 3 cory
ce ar fi de facut?...astept raspuns
cred ca renunt la gurami....si sa vad ce o sa bag.... ...preferabil tetra... sunt prea mari guramii..
atunci o femela o sa fie de ajuns....:X o sa caut una superba..:X...
cory sunt albino... si 2 sunt pui mici....iar gurami sunt destul de mari...o sa iau totusi o femela de betta....sau sa iau un mascul?...
in 40 litrii am 2 gurami de cca 6 cm si 3 cory mici (2 cm)...pot pune langa ei si 2 betta? sau macar o femela?..:-?
filtrul? mai este de actualitate?
stiu... de aceea il si dau inapoi la pet shop......
buna ziua din nou.
N-am mai postat de ceva vreme..
Au aparut schimbari majore..
Am un acvariu de 40 litrii (volum util) care a stat la ciclat o saptamana cu cativa cory in el, acum adaposteste 3 cory, 2 tetra, 2 gourami.
Iar acvariul de 20 litrii adaposteste un pirania mic.....(nu m-am putut abtine sa nu-l cumpar)...
Intrebare: sa fie prea multi pesti in acvariul mare; as vrea sa mai cumpar 2 tetra....si sa vorbesc la pet shop sa schimb gourami cu ceva plante..pentru ca sunt prea mari..:...circa 6-7 cm...si 4-5 cm...???
Bun venit in comunitate!
Citeste cu atentie toate informatiile...acesti oameni chiar te ajuta...si vor vrea tot binele pentru pestii tai..si pentru tine.
Ape limpezi
da..corect
am revenit...cu o poza cu masculul de gardneri, pe care il detin...femela nu am reusit s-o prind in poza....
acvariul a suferit modificari drastice...din pacate...plantele au murit...si am scos tot odata si substratul...o sa-l inlocuiesc cu ceva gen ADA...sau ceva destul de bun...dorind sa fac un aquascape cu un nano cube de aprox 30l....care va gazdui perechea de gardneri...si vreo 2-3 cory....
off topic: hai ca ne auzim sambata, cand revin..
pana atunci..sper sa-mi traiasca kilie...si sa nu am probleme cu ei...
cand revin fac si niste poze de calitate
o zi buna tuturor.. si o saptamana si mai buna
citind pe link-ul primit mai sus, trag concluzia ca nu le trebuie incalzitor pestilor mei (ma refer la gardneri)
de saptamana viitoare cand sunt acasa o sa incep fertilizarea cu sera florena si lumina este data de 2 becuri eco 15w/6400 k
intrebarea este: o sa am nevoie de incalzitor pentru plante ?
I know english, not very well, but I'm doing my best...;)
aceea am folosit-o ca si etalon....ca sa exprim forma si faptul ca in acea structura fizica este si perechea mea..
ei arata asa image
deci nu cred ca sunt gold....(dupa nume gold=aur=> auriu, galben, alta culoare fata de cea care o au pestii mei..)
multumesc foarte mult!
image
exact ca acesta sunt
am primit o pereche de pesti, si nu stiam ce specie sunt...sau ce-i cu ei...
dupa ceva mai multa documentare...
am gasit poza aceasta
pesti mei sunt exact ca acest cuplu, diferind culoarea (ai mei sunt cu pete rosii, si au o culoare de baza, un fel de albastru-verde)
deci sunt sau nu kilie?
astept raspuns

Forum Index » Profile for Lucian Jitaru » Messages posted by Lucian Jitaru
Go to: