Message |
|
cam asa ceva...azi bag nisip...ca sa pot planta ok.. 
|
 |
|
pana la urma am mai luat o femela de betta...si inca un cory....  ....au sosit plantele de la albinik... si melcul primit d la el este atractia..:X... o sa pun ceva poze... edit: apropo...sa incerc o bomba co2?...:-?
|
 |
|
comanda conform intelegerii plus bonusuri..om de incredere...multumesc inca odata
apelati cu incredere.. 
|
 |
|
azi am fost la pet shop....speciile sunt relativ comune.. (apropo...nu vrea sa-mi ia pestii  )
zebre
guppy
xifo
betta femele
molly
gurami
carasi
nu mai stiu exact ce mai erau pe acolo..
ce sa fac? guramii sunt prea mari...sunt frumosi nimic de zis..dar...prea mari...
astept un raspuns...ce as putea face.....
|
 |
|
iata inca cateva poze....
|
 |
|
cateva poze...si cu pompa si buretele care il insotesc..
locatarul este un pirahna...care cat de curand posibil sa merge retur la pet shop...(apropo...il donez)
|
 |
|
ceva detalii....zona in care se predau pesti?
|
 |
|
corect...cred ca asa o sa fac...daca nu gasesc tetra....cred ca o sa iau 3-4 guppy...si se rezolva problema si gata..  )...
|
 |
|
atunci ce sa iau?...  ...ce pesti? cred ca o sa ma duc la pet shop...si ce-mi place mai mult..aia iau...  ...
|
 |
|
hm....ar fi o varianta...dar momentan tetrazonii ar fi cei mai indicati...imi plac f mult...asta daca nu gasesc ramirezi.... sau appistograme..(astea chiar ca nu gasesc...)
|
 |
|
nu-mi plac neonii chiar deloc....nu stiu de ce...dar chiar nu-mi plac..  ...
altceva... in afara de vivipari..  ..
|
 |
|
am inteles....
chestia este ca nu am mai avut probleme...in fara de cei doi...nu am fost acasa...si nu i-am vazut....nu stiu daca au fost raniti...sau zgariati..sau ce s-a intamplat...m-a sunat mama si mi-a zis ca au murit 2 pesti...si atat.... 
|
 |
|
in mod sigur o sa schimb acei gourami....
as vrea betta...dar din cauza comportamentului...ma las..
alta varianta (cea mai preferabila) ar fi ramirezi...insa..nu stiu daca o sa gasesc
daca nu....in mod cert...acei gourami vor fi dati la schimb cu ceva tetra...
si alt punct de vedere foarte important...este pietrisul....care in primul rand e albastru...  si in al doilea rand...trebuie schimbat...si repede...caci plantele n-au nici o sansa in el...
asta in afara de iluminare...care o sa fie cat de curand schimbata cu 2 neoane..de 20w....6400k...
voi ce pesti imi recomandati?
|
 |
|
dupa multe patanii....am luat un acvariu de 40 litrii....pe care il incalzesc cu 100w (sau 150 nu mai stiu exact) cu termostat bineinteles... filtru este un resun mini de 200l/h cu un mediu de filtrare mic...insa momentan altceva nu am..il losesem pentru acvariul de 20l...dar.....asta e..apar schimbari..
ca si locatari...am 2 gurami relativ mari, 3 cory si un amarat de guppy...care intre timp a revenit la mine..dupa ce a fost la un prieten circa 3 sapt...
plante am decat 2 valisneria gigantea (cred...deoarece are la 50 cm lungime)...dar a fost achizitionata nu intr-o stare prea buna....
din nou o sa-mi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor...o sa incerc sa fac unele mai bune cu un dslr..daca reusesc sa imprumut unul..
|
 |
|
fa-mi un pachet la 30 lei cu tot cu transport si pune-l maine la posta..  .. daca se poate....cu cate 2-3 plante din fiecare....neavanad experienta cu plantele...incep cu putine...ca sa nu dau banii degeaba..  ...
daca se poate sa-mi faci pachetul...imi spui si o sa-ti dau imediat pm cu adresa...
o seara buna
|
 |
|
scuze pentru calitatea pozei...este facuta in graba....maine o sa fac unele ceva mai clare.. 
|
 |
|
dupa cum spune titlul...vand acvariu mic de circa 17 litrii net...(49x15x29 ), cu pompa de aer resun 2600 si termometru lipit. l-am folosit circa 2 ani, a fost lipit din nou acum circa 5 luni, deci nu exista nici un fel de probleme legate de scurgeri...il dau din lipsa de spatiu de depozitare...
pretul il face-ti voi... preferabil cu ridicare personala in campina...dar la cerere trimit si prin curier...
|
 |
|
poi tocmai asta a fost....ca in general temperatura este la 27 grade.....dar atunci din lipsa de electricitate...a scazut la temperatura camerei neincalzite...aprox 20 grade....
|
 |
|
incerc sa alfu de ce au murit....dar deja banuiesc.. a fost o pana de curent de dim de la 8 pana seara la 10....deci....fara filtru...fara incalzitor...fara foc in soba->temperatura de maxim 20 grade in casa...si in acvariu cam la fel...deci....sa fie de ajuns astea?
|
 |
|
cate 5 fire din fiecare specie...la ce pret mi le poti trimite?... asta daca trimiti prin posta romana...
|
 |
|