[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lucian Jitaru
Forum Index » Profile for Lucian Jitaru » Messages posted by Lucian Jitaru
Dupa ce o vreme am fost plecat...postez din nou
In primul rand...2 femele xipho mi-au murit (nu stiu de ce, nu am fost acasa)...
Apoi... am renuntat la xipho si guppy...(i-am donat)... pentru ca am primit de la un unchi o pereche de pesti (nu stiu ce specie sunt...sunt cam de talia guppy-lor, insa au pete rosii pe tot corpul si foarte rapizi....chiar foarte).. si un cory...
Mi-am luat sera florena pentru plante... si vreau sa stiu daca o sa pun in apa...de fiecare data cand schimba din apa sau doar cand fac schimbul de ~40% din apa?
Ce ar putea fi acei pesti? (o sa pun o poza cat de curand...)

iata si poza cu unul dintre ei (imi cer scuze pentru calitatea foarte proasta...)
http://img717.imageshack.us/img717/7503/image117s.jpg
eu acu l-am luat....adica i-am dat dw... o sa fie la seed toata saptamana, cand va fi gata, 6-7 mbps up o sa fie fara probleme....deci rabdare ..
M-ar interesa acvariul... cam in cat timp ar ajunge prin fan curier si cam cat ar fi transportul?....(asta daca trimiti prin curier)...
Daca nu se vinde pana revin eu (circa 2 saptamani) il vreau......
O seara buna.
viviparii rullz(guppy, xipho, molly, platy)... usor de intretinut..se reproduc repede.. sunt ieftini si frumusei si nu necesita cine stie ce ingrijire..
ok...
sa vad cum ma incadrez in spatiu...pentru ca pot maxim de 80 de lung..dar il fac la 100 si vad cum il incadrez..
Bison pentru acvarii este cel mai indicat pe forum...
asta o sa folosesc si eu la viitorul acvariu
la 100x40x40 cu sticla de 6 e ok? pe linkul prezentat e ok...
insa am nevoie de intaritoare? fund dublu?
astept raspuns
ok...
o zi buna!
ai ceva pui de americani? vreau si eu ciclide americane, si nu prea gasesc.
am drum prin bucuresti, deci nu ar fi o problema... (scuzele mele pentru off-topic)
ok.... asta e...nu-i vina mea ca sunt din provincie..
o zi buna!
as dori eu daca se poate
astept PM daca se poate....si o sa trimit detaliile de livrare (asta daca trimiti in provincie)
in provincie nu trimiti?..
as fi foarte interesat...
masculul de xipho imi alearga femelele... imi miroase mie a :18: sau in lipsa de ocupatie..se mai alearga ocazional?..)
pentru ce tip de acvariu vrei? adica ce pesti ai?

edit: daca trec testul cu otetul e ok... adica pui otet pe piatra...doar pe o anumita portiune...daca nu se intampla nimic e ok...daca se intampla nu e buna...e calcaroasa..si asa ceva se baga la ciclide...cu toate ca nici pe acolo nu sunt sigur daca sunt bune....
trimi-ti si in provincie?
daca da da-mi PM ca vreau eu
bun...am citit cat de cat articolul...o sa-l citesc cu mare atentie la momentul oportun..
intrebarea este.... unde gasesc asa ceva? are cineva?
saptamanile urmatoare o sa lucrez in bucuresti.... deci daca gasesc prin bucuresti apistogramma din orice "sub-specie" ar fi ideal...
si chiar si acvariu (pe la vreun acvarist...deoarece nu am timp sa umblu prin magazine...)
HumanFace wrote:Cat ai zis ca faci acvariul pana la urma? 70x40x40? Mi se pare cam mic pentru ciclide africane. Mai trebuie sa te documentezi muult si biine!

da...70x40x40...
daca gasesc vreo oferta acceptabila...sunt dispus si sa cumpar
sunt superbii..:X:X...
dar cateva detalii?.....daca se poate?
asa ceva ash putea tine in acvariu?
cu atat mai bine...nici nu vreau plante....sunt o alta bataie de cap...care necesita atentie sporita...
poi...din ce-am citit pe aici..
pot lua mai multi pui....pana se stabileste o pereche-doua...si atunci pastrez perechile si dau restul..
nu ar fi ok asa?

Forum Index » Profile for Lucian Jitaru » Messages posted by Lucian Jitaru
Go to: