[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andy_ostafi
Forum Index » Profile for andy_ostafi » Messages posted by andy_ostafi
stiam ca pomii fructiferi elimina cele mai multe substante...mai ales prunii. dar daca voi spuneti ca nu are nimic...
[quote="Porcu'"]Eu las buturugile prea mari pentru fierbere afara in apa vreo 2-3 luni. Nu ma grabesc, inca nu ma cauta .
Daca n-ai atita rabdare, poti s-o fierbi si pe bucati.[/quote:6bd3750c58"]

Deci poti sa pui buturuga in acvariu fara sa o fierbi? dl Boloni le tinea afara. mi-a zis ca trebuie sa fie doar moarta. nu e necesat s-o fierbi, dar trebuie sa o prinz de acvariu ca sa nu-ti pluteasca.
Stii cineva ce lemn mai merge in afara de fag, salcie si vita de vie in acvariu?
ei trebuie sa raspunda pt acvariu
dar de ce nu apelezi la firma care ti-a facut acvariul? ar trebui sa ti-l repare ei sau sa-l inlocuiasca!
cam cati m2 primesti? si ce pret?
nu asta e o problema...mereu se gasesc solutii...dar...
:-) ce misto ar fi fost sa poti face un acvariu de 1m inaltime cu sticla de 10mm! acvariu avea L 3000 x l 700 x H 500.
dar sa fie si sticla de calitate! ai grija de unde o cumperi...
merge lejer de 10mm cu intaritor in H
incercati la dl boloni
de unde o iei? policolor? parca 25L de rasina + intaritor nu mai stiu cati L...era in jur de 3,5mil. dar nu mai stiu sigur
:-) poate daca ai peste 300w se poate sparge...
mai jos bassu! in ambele cazuri. pestii simt de la 20w in sus...
unul nu prea face fata...depinde acum cat e acvariul
incearca cu labeo...la mine curata tot!
nu ti-am zis sa-l speli...dar daca nu l-ai spalat de peste 1 luna...poate asta e problema...e intern?extern?
nu e ciclat acvariul daca e nou...
am patit si eu la fel. dar am umblat la nisip. abia de cateva zile a incceput sa-si revina. e tulbure de 3 saptamani. sa nu mai speli filtrul sau sa skimbi apa...sa o lasi asa 2-3 saptamani. poate ca ai fost prea dur cu filtrul cand l-ai spalat... si au murit bacteriile din el.

Forum Index » Profile for andy_ostafi » Messages posted by andy_ostafi
Go to: