Message |
|
cam de 5 zile nu am mai spalat filtrul...
|
 |
|
inca mai este turba...substratul era cu "model"...cand am facut acvariul substratul era mai inalt in spate dar cu timpul s-a uniformizat...l-am dat pe cel din fata mai in spate...atat am facut...si am atins si turba putin.
|
 |
|
Help! am patit si eu ceva asemanator...acum 2 sapatamani am aranjat substratul. Acvariul are cam 4 luni de cand functioneaza (functiona perfect). Ce pot sa fac??! am schimbat cam 1/3 din apa. am spalat filtrul mai des si nimic si parca e din ce in ce mai rau. stiu ca apae plina de bacteriile din substrat... sa schimb total apa?! Acvariul are cam 200litri. sunt vreo 20-30 de pesti in el de 4-5cm...si mai mici neoni,ornatus...
|
 |
|
de fun...nu de fund... 
|
 |
|
s-a rezolvat! 
|
 |
|
chiar nu vrea nimeni pestii astia?  pana la urma ma duc in obor cu ei... 
|
 |
|
 )
|
 |
|
nu fac skimburi cu melci...
|
 |
|
betta s-a rezolvat
|
 |
|
nasol rau! cati litri are si ce sticla?in spate unde curge aveai incalzitorul?nu se vede daca e fisura (cam ciudat...) sau poate curge pe la lipituri...dar daca ai zis ca s-a auzit un zgomot...poate a cedat fundul...
|
 |
|
colisa labiosa. Au cam 8 luni.Inmultiti de mine.
|
 |
|
am dupa ramirezi...erau prea mici...  dar am luat niste Labeo bicolor :-)
|
 |
|
Am fost la domnul Boloni! Are multe Caracide! Cred ca avea si neoni negri!
|
 |
|
Mai dau sau mai schimb 6 femele mature de colisa si un mascul de Betta rosu cu albastru.
|
 |
|
nu are nimeni telefonul domnului Boloni?
|
 |
|
2 masculi de ramirezi si 1 femela. 1 mascul de colisa.
andyostafi@gmail.com messenger andy_ostafi sau 0745779660
|
 |
|
acvariul cu sticla de 10mm , fund dublu si intaritoare pe lungime...este 600RON dar fara cant drept la geamuri. Cantul mai costa 300Ron. Capacul pot sa-l fac din pal.
|
 |
|
Sticla de 10mm e cam 13euro/mp. cea de 15mm e cam 45euro/mp. Ar fi indicat sa faci si cant drept la sticla. Macar la imbinari. e destul de scump si cantul asta. la 10mmm e cam 3euro/m liniar. la 15mm e mult! cred ca vreo 11 euro/m liniar. Sticla de 10mm e cam la limita pt acvariul asta.Ti-ar trebui multe intarituri! Si daca il faci de peste 1,6m lungime si 70cm inaltime...sticla de 15mm! de 12 nu stiu daca se gaseste... Bafta!
|
 |
|
Am reusit sa mai dau din ei dar tot e plin acvariul...sunt destul de mari...au cam 4-5luni. 20.000lei bucata. cine cumpara mai multi ii dau cu 10.000lei. fac si schimburi.
andy_ostafi@yahoo.com sau messenger
0745779660
|
 |
|