[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andy_ostafi
Forum Index » Profile for andy_ostafi » Messages posted by andy_ostafi
cam de 5 zile nu am mai spalat filtrul...
inca mai este turba...substratul era cu "model"...cand am facut acvariul substratul era mai inalt in spate dar cu timpul s-a uniformizat...l-am dat pe cel din fata mai in spate...atat am facut...si am atins si turba putin.
Help! am patit si eu ceva asemanator...acum 2 sapatamani am aranjat substratul. Acvariul are cam 4 luni de cand functioneaza (functiona perfect). Ce pot sa fac??! am schimbat cam 1/3 din apa. am spalat filtrul mai des si nimic si parca e din ce in ce mai rau. stiu ca apae plina de bacteriile din substrat... sa schimb total apa?! Acvariul are cam 200litri. sunt vreo 20-30 de pesti in el de 4-5cm...si mai mici neoni,ornatus...
de fun...nu de fund...
s-a rezolvat!
chiar nu vrea nimeni pestii astia? pana la urma ma duc in obor cu ei...
)
nu fac skimburi cu melci...
betta s-a rezolvat
nasol rau! cati litri are si ce sticla?in spate unde curge aveai incalzitorul?nu se vede daca e fisura (cam ciudat...) sau poate curge pe la lipituri...dar daca ai zis ca s-a auzit un zgomot...poate a cedat fundul...
colisa labiosa. Au cam 8 luni.Inmultiti de mine.
am dupa ramirezi...erau prea mici... dar am luat niste Labeo bicolor :-)
Am fost la domnul Boloni! Are multe Caracide! Cred ca avea si neoni negri!
Mai dau sau mai schimb 6 femele mature de colisa si un mascul de Betta rosu cu albastru.
nu are nimeni telefonul domnului Boloni?
2 masculi de ramirezi si 1 femela. 1 mascul de colisa.
andyostafi@gmail.com messenger andy_ostafi sau 0745779660
acvariul cu sticla de 10mm , fund dublu si intaritoare pe lungime...este 600RON dar fara cant drept la geamuri. Cantul mai costa 300Ron. Capacul pot sa-l fac din pal.
Sticla de 10mm e cam 13euro/mp. cea de 15mm e cam 45euro/mp. Ar fi indicat sa faci si cant drept la sticla. Macar la imbinari. e destul de scump si cantul asta. la 10mmm e cam 3euro/m liniar. la 15mm e mult! cred ca vreo 11 euro/m liniar. Sticla de 10mm e cam la limita pt acvariul asta.Ti-ar trebui multe intarituri! Si daca il faci de peste 1,6m lungime si 70cm inaltime...sticla de 15mm! de 12 nu stiu daca se gaseste... Bafta!
Am reusit sa mai dau din ei dar tot e plin acvariul...sunt destul de mari...au cam 4-5luni. 20.000lei bucata. cine cumpara mai multi ii dau cu 10.000lei. fac si schimburi.

andy_ostafi@yahoo.com sau messenger
0745779660

Forum Index » Profile for andy_ostafi » Messages posted by andy_ostafi
Go to: