hmm aici va inselati... vorbesc acum in cunostinta de cauza...
am fost si eu la skydome, cred ca inaintea lui vyrussu pentru ca am vazut si eu masculul ala.. si eu am crezut initial ca e double tail, dar inclin sa cred ca nu e si nici nu l-am cumparat...
totusi e posibil sa fie doubletail heterozigot, adica doar cu un parinte doubletail, iar cum gena e recesiva nu se manifesta clar.. in mod normal nu se manifesta deloc vizibil la coada... doar corpul e putin mai bondoc...
in legatura cu pretul, eu am cumparat 3 masculi, tot cu 60.000 lei vechi din acelasi loc... unul e crowntail, unul e longfinned exagerat.. adica are o codala de te doare capul si e rosu, iar unul e doubletail si crowntail albastru...
e adevarat ca nu sunt pesti de expozitie... fiecare are cate un mic defect la inotatoare mai mult sau mai putin vizibil (ex la crowntail radiile nu sunt egale, unele sunt mai lungi si altele mai scurte...) dar macar au gena si sper sa o pot transmite mai departe
singura problema cu skydomu` e ca n-au adus nici o femela astfel mi-au ingreunat munca

, am ceva femele dar au inotatoare normale si n-o sa pot avea pesti buni decat in a 2-a generatie... oricum n-o sa cedez
am si poze cu ei pe aparat dar n-am unde sa le descarc deocamdata ca sunt la sala de net... cu prima ocazie o sa vi le arat ;)
aaa si sa nu uit... cei care spuneti ca nu se importa din cauza pretului, faceti o vizita pe la
http://www.grandaquatic.com/Betta-fish.asp , asta e doar un exemplu de preturi ce se practica pentru importuri.. asa ca nu pretul e problema...
numai bine ;)
(scuze daca am scris cu greseli.. dar sunt in mare graba)