[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
aripioare beta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
voodoo_SS
Junior member

IP:

in cat timp, revin la normal aripioarele de beta jumulite dupa o bataie?

ce recomandati sa fac pentru ca "cresterea" sa fie cat mai rapida?
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

voodoo_SS wrote:in cat timp, revin la normal aripioarele de beta jumulite dupa o bataie?

ce recomandati sa fac pentru ca "cresterea" sa fie cat mai rapida?

Curatenie stricta, tinut separat pina se reface si hrana de calitate.
Rochi
Member
[Avatar]

IP:

Stai linistit ca revin ele la normal dar cum a zis si Dolly trebuie hranita bine

Asa am patit si eu cu o femela dupa ce am scoso de la depus si in 2 zile aproape ca sa facut in intregime aripioarele

Urit de multi , iubit de putini dar respectat de toti
[Yahoo!] [MSN]
voodoo_SS
Junior member

IP:

man are aproape 3 saptamanisi nu s'ea revenit prea mult si am respectat tot ce m"iaspus dolly e posibil vreo infectie? ce recomandati! ceva bai cu ceva solutii??/ multumesc:respect:
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

voodoo_SS wrote:man are aproape 3 saptamanisi nu s'ea revenit prea mult si am respectat tot ce m"iaspus dolly e posibil vreo infectie? ce recomandati! ceva bai cu ceva solutii??/ multumesc:respect:

Pune in bazin citeva picaturi de albastru de metil cind faci schimburile de apa.

Si nu ne mai lua cu atita :respect: ca ni s-a acrit deja. smilie
DrHyperLaur
Junior member

IP:

Este in bazin separat de alt pesti? Poate "cineva" continua ciupirea.. si atunci normal ca nu vezi progrese
[Yahoo!]
voodoo_SS
Junior member

IP:

pai din aste lle pun mai mereu in apa mai ales cand leo schimb eu le pun si albastru de metil si verde de malackit si nu prea am vazut imbunatatiri la pesti dar am vazut ca mau invadat algele mi sa spus ca din cauza acestor substente ! asa o fi? ps.dolly de data asta fara :respect: rock on
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

voodoo_SS wrote:pai din aste lle pun mai mereu in apa mai ales cand leo schimb eu le pun si albastru de metil si verde de malackit si nu prea am vazut imbunatatiri la pesti

Vezi ca scrii cu picioarele si nu se intelege mai nimic din postul tau. smilie

Zici ca le pui si albastru de metil si verde de malachit? Amindoua odata? Pai de ce? Sa nu spui ca doar preventiv....Nu cred ca tu iei antibiotice in fiecare zi, doar ca sa te feresti de boli, ca nu cred. Si mai ales de ce verde de malachit? O fi el bun in anumite boli, dar nu turnat in nestire. Se foloseste pentru tratamente, nu pentru decor. La verdele de malachit, dozajul este deosebit de important - o picatura in plus poate fi fatala. Si nu este bun pentru refacerea unui peste dupa ce s-a batut cu altul.

Ia citeste aici.
razvan
Membru banat

IP:

STIMABILE!!!!!
avertisment - ori te conformezi liniei forumului, ori zbori - pleci-inoti-te scufunzi de aici.
LA URMATORUL POST SCRIS CU PICIOARELE (NEINTELIGIBIL, FARA CRATIMA SI SEMNE DE PUNCTUATIE) ESTI OUT.
DE ASEMENEA LA VIITORUL POST SAU TOPIC DESCHIS "DE DRAGUL DE A POSTA" ESTI OUT

Forum Index » Anabantidae
Go to: