Message |
|
Ia cea mai mare canistra pe care ti-o permiti si inghesuie cat de mult material filtrant de calitate, fara bureti si bile de plastic.
Nu te uita dupa debitul pompei, nu prea conteaza.
|
 |
|
cr1st1an wrote:
lukitza wrote:In 63l nici vorba de ciclide.
Scuze,am crezut ca e o gluma!
Asa e, stai linistit.
In alta ordine de idei, nu are rost sa te mai stresezi cu apa.
Ai o apa dura care nu e chiar potrivita pentru pestii tai dar asta e.
Eu imi doresc o asemenea apa pentru africanii mei dar din pacate am o apa moale ca fularul.
|
 |
|
In 63l nici vorba de ciclide.
|
 |
|
Nu e nici un dezechilibru, ai o apa perfecta pentru ciclidele africane
|
 |
|
pyu wrote:
lukitza wrote:Gaurile in sine nu vor face probleme.
Pot aparea probleme doar la gaurire daca dai gaurile foarte aproape una de alta sau de marginea sticlei.
Ma gandeam sa le dau la 5-6 cm una de alta. Ar fi ok?
Eu zic ca da. Ale mele sunt chiar mai aproape. Doar ca la prima incercare a crapat sticla
|
 |
|
Gaurile in sine nu vor face probleme.
Pot aparea probleme doar la gaurire daca dai gaurile foarte aproape una de alta sau de marginea sticlei.
|
 |
|
Eu zic ca un acvariu de dimensiunile astea e mai bine lipit pe pozitie.
|
 |
|
Eu as merge pe varianta 2. Acvariul meu e facut asa, cu sticla de 12 si 2 de 10 pe fund.
Nu mi-as face griji de greutate.
|
 |
|
koala wrote:uitati-va ce e acolo!!!
Un "intern" ar rezolva problema si e mai usor de scos si curatat decat aspiratul.
|
 |
|
Hikari e o varianta de luat in seama doar ca tipul vad ca are doar pungulite de 250g.
O sa caut pe afara la galeata.
Sa inteleg ca tu esti multumit de Hikari?
|
 |
|
Foloseste cineva Tropical Cichlid Gran? Vreau o mancare mai bogata proteic ca sa o folosesc impreuna cu Tropical Spirulina.
Pana acuma foloseam Northfin si NLS, din pacate nemernicii de la amazon nu mai trimit in europa.
|
 |
|
PaulN wrote: dar nu ma deranjeaza si planuiesc sa ii tin.
Si apoi ii faci cadou vecinului tau, scoate si el pui si apoi ne miram de "calitatea" ciclidelor de pe la noi.
Numa` zic.
|
 |
|
Nu ai cum sa primesti raspunsuri detaliate daca nu specifici ce vrei sa ti in acvariu.
Sunt pesti/plante care prefera anumite valori ale PH, GH etc.
Tu ai intrebat daca 7.2 e o valoare ok pentru apa dulce.
|
 |
|
Depinde ce vrei sa ti in apa aia.
Avand in vedere unde stai, testul pare a indica valoarea corecta.
Zi-ne si ce test e, aici nu e stres cu reclama.
|
 |
|
Ezze nu merge?
|
 |
|
Eu am observat ca algele verzi reactioneaza la o intensitate mai mare a luminii.
|
 |
|
Mai ales masculi.
|
 |
|
Ce o fi asta?
|
 |
|
Horje wrote:am inteles ca demasonii nu suporta alti pesti cu dungi negre.
Maison Reef e o specie care se face de 4-5 ori cat demasoni. Masculii de Maison ajung in general sefii acvariului.
Si eu am unul de 15 cm si nimeni nu se pune cu el. Si-a alocat o parte a acvariului si pe acolo trec alti pesti doar cand e el in toane bune.
Cand e ofticat in sfertul ala de acvariu e doar el.
Masculul subdominant de demasoni va sta ascuns si in acvariul mare. E o specie faina dar idioata la care e recomandat sa ai doar un mascul si cat mai multe femele.
|
 |
|
Acvariul cu ciclide va fi cu africani sau americani?
|
 |
|