[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BBogdan
Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Ultimele tale setup-uri parca au pastrat aceeasi linie, te-ai perfectionat, dar tare as vrea la urmatorul sa vad/sa incerci ceva total diferit iar setup-ul sa se numeasca "Imprevizibil".

um02122 wrote:Fain bazinul.

Merci.
zvarr wrote:Imi place bazinul, ma abonez sa salivez la poze si sa ma inspir

Spor si ape limpezi!

Ma bucur ca iti place.
Sper sa prind un fotograf cu un aparat bun sa mai faca cateva poze, cu telefonul nu prea merge.
Multumesc.
L-am laut acum cateva luni de la Nevertbrate.
Petrecere in pijama.
image
Se poate inchide.
Multumesc!
Salutare,
vand o pereche de Saddleback clown ( Amphiprion polymnus) pentru ca nu am unde sa-i tin. Sunt perfect sanatosi si foarte simpatici, au intre 4-5 cm.

Pret 160 Ron.
Ii trimit oriunde in tara prin curier rapid, in cutie cu polistiren si heatpack daca este cazul.
Un scape simplu si frumos!
Bravo Andrei.
Sunt slabe sanse sa gasesti un coleg acvaristi din Cluj sa-ti vanda. Incerca la Nevertebrate.ro sau aqua-life.ro
Imi plac majoritatea setup-urilor facute de tine, ai tu ceva aparte.
Doar doua chestiuni nu-mi plac si cred ca ar trebui sa le acorzi mult mai multa atentie, pregatirea acvariului pentru pozat si chiar daca e doar asa fugitiv cred ca poti mai bine ( sters sticla , cat mai putine echipamente in el spre deloc, fara tot felul de nebunii in jurul acvariului daca vrei cadru mai larg, mai ordonat, etc). Al doilea punct este fotografia in sine, chiar daca nu ai un aparat profesional sau pe cineva la indemana sa te ajute in acest sens si faci pozele cu telefonul din dotare, tot poti sa le prelucrezi putin. Nici eu nu-s expert si de aceea folosesc Adobe Lightroom in care te poti juca putin cu claritatea pozei , contrast , culoare, etc astfel sa poti cat mai bine sa redai ce e in acvariu.

Atentia la detalii du-o pana la capat!
Numai bine, rau la nimeni!
Imi place mult hardscape-ul!
Ai mana buna.
Ai incercat la Nevertebrate.ro ?
Multumesc.
Ce program de iluminare folosesti pentru lampa HD Prime ?
Salutare,
oare unde am sanse sa gasesc un White Banded Possum Wrasse (Wetmorella albofasciata) ?
Multumesc.
Salut , observ ca esti din Cluj.
Substrat aragonit gasesti si la Nevertebrate https://www.nevertebrate.ro/substrat-aragonit-acvariu-marin-dupla-reef-ground-2-3mm-20kg-19646 sau spartura de coral https://www.nevertebrate.ro/coral-sand-1-kg-3-si-5-mm-1294
Foarte bine ai facut ca ai curatat alga, la fel ca la acvariu plantat curatenia trebuie sa fie facuta cu sfintenie si cu siguranta nu o sa ai probleme.Chiar si pe restul pietrelor poti sa dai usor cu periuta pana inlaturi restul algelor si apoi sa aspiri, urmat desigur de un schimb de apa.
Poti sa mai bagi mana sa ma muti cate un coral daca vezi ca ceva nu-i place dar intr-adevar cu cat mai putin cu atat mai bine.

Foarte frumosi pestisorii, dar oare Sebae clownfish nu cresc putin cam mari pentru acvariul tau?, sau cine stie poate se vor limita la spatiul pe care il au la dispozitie si nu se vor dezolta atat de mult.
Bafta in continuare!
Hai ca se misca bine.

P.S. in ultima poza parca vad ceva alge verzi, scoate piatra cu coralul afara si freaca cu periuta alaga jos, sau mai e varinta sa pui cu seringa cu ac carbon lichid dar cu grija sa nu ranesti coralul.
Bravo, foarte frumos!
Ma bucur ca incepe sa prinda viata.
Niceeee !

Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Go to: