Message |
|
Foarte frumos micutul !
|
 |
|
Foaaarte fain Brain-ul , sa-ti traiasca si sa se faca mare !
|
 |
|
Arata bine !
Dar daca reusesti sa indesi tufele de stem-uri din spate o sa arate muuult mai bine.
|
 |
|
Foarte fain a iesit rama cu plasa , vreau si eu una !
|
 |
|
Arata bine ! , sa-l vedem plin de corali.
|
 |
|
Foarte frumos !
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:In Bucuresti nu prestezi? 
Se poate sa ajung si pe la voi.
E fain ca sunteti o comunitate mai mare in Bucuresti de "sarati" .
|
 |
|
bobiciupe wrote:imi faci si mie unu?
Ti-oi face daca-i musai !
|
 |
|
cazanradudaniel wrote:Cu ce ai facut pozele? Arata foarte bine!
Nu eu le-am facut , am un prieten fotograf.
Asta a folosit:
|
 |
|
Parca e mai fain contrastul la programul lui Saxby.
Poate ca la programul Red Sea mai trebuie o idee dimat din cool white.
|
 |
|
skija wrote:Aici te ascunzi deci, la sarat , fain bazin
Da da, m-ai prins.
Multumesc!
|
 |
|
Foloseste lumina alba si atunci o sa poti sa faci poze calumea.E normal sa-ti iasa pozele prost cand e atat albastru si violet.
|
 |
|
Multumesc Catalin!
Pentru poze am setat toate ledurile la 100%, nu folosesc acest spectru pentru iluminatul zilnic.
Este adevarat ca imi place lumina mai alba si ma bucur ca programul de la Red Sea este exact pe "mintea mea".
Curat geamurile o data pe saptamna sau la doua saptamani, dar nimic grav. Lampa este la 20 cm deasupra luciului apei, am mers pe recomandarea celor de BRStv care sustin ca 8 inch este inaltimea optima.
P.S. as putea sa-ti trimit dar da-mi in privat o adresa de mail
|
 |
|
Foarte faine neritine si vad ca l-ai surprins la treaba.
|
 |
|
SUPERB !
Doamne ce corali frumosi ai acolo! (majoritatea i-am vazut doar pe youtube).
P.S. In tara trimiti fraguri ?
|
 |
|
Gabi C wrote:Creme de la creme? Pentru mine asa arata. 
Multumesc Gabi , ma bucur ca iti place atat de mult.
|
 |
|
|
 |
|
Neaparat sa-i faci un video de calitate sa o vedem si noi mai bine.
|
 |
|
Humbert wrote:Am inteles. Oricum nu stiu ce sa-i mai fac, deci nu am decat sa astept.
Am observat ceva interesant la gsp-ul ala care a stat inchis: pot sa jur ca tentaculele arata altfel: parca sunt ceva mai mici si mai fine, nu stiu cum sa zic - parca ar fi naparlit cumva. Si chestia e ca in ultima saptamana (adica de cand s-a redeschis) a crescut foarte mult fata de perioada anterioara. E super interesant, sunt fascinat de corali :-) numai la ei ma uit, am zile in care nici nu observ pestii :-))
Mie imi spui ?!  ...si eu stau toata ziua si ma uit la corali sa vad fiecare ce particularitati are, sunt pur si simplu fascinat.
Ieri am primit o anemona Heteractis Malu galbena si e tare interesant sa o urmaresc cum se ingropa in nisip si se plimba.
|
 |
|
Sunt curios de ce ai ales sa mergi pana la urma pe Scaper's tank si nu pe Marinus 60 ?
|
 |
|