[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lacusta77
Forum Index » Profile for lacusta77 » Messages posted by lacusta77
Pana la urma are dimensiunile finale 135x55x60h volum 450l
Sa punem si niste poze
image

image

image

image

Maine ma duc sa comand si standul...
Mda... Se pare ca vorbesc singur Nu-i problema, eu dau inainte
Mi-am luat 60 Kg de nisip alb din Hornbach, granulatie 0.4-1.5mm. Sper ca este de ajuns...
Legat de lumini nu sunt inca lamurit, ce si cate neoane i-mi trebuie...

PS: acvariul trebuie sa ajunga in 2-3 zile
Scuze Albert pentru diacritice, dar atunci am postat de pe telefon si avea AUTOCORECT si nu mi-am dat seama...Scuze inca odata.

Acum revin la ale mele...
O sa petrec 2 zile in Bucuresti si ma gandeam sa-mi cumpar nisipul si neoanele.
Intrebarile mele ar fi:
1. cat nisip alb sa cumpar pt acvariul meu? Precizez ca o sa dau o fuga pana la Hornbach sa-l iau.
2. ce fel de neoane si cate i-mi trebuie? M-am documentat si eu un pic si am vazut ca lumea foloseste pentru africani Juwel Daylite si Aqua-glo. Este bine?
A venit timpul sa ma tin de cuvânt si sa-mi fac acvariul mult visat, un mic monstru (408l) plin cu pietre si ciclide. As fi vrut cel Putin 500l dar spatiul nu ma lasa. Sa nu mai bat campii si sa revin la obiect. Acvariul va avea dimensiunile 135x55x55, sticla de 10, fund dublat cu o foaie de 8mm si intarituri in H, lipit cu silicon de acvariu. Acvariul nu-l fac eu l-am comandat la un baiat care se ocupa cu asa ceva, pret 562 RON cu livrare la domiciliu. Acvariul va fi amplasat între corpurile mobilei din sufrageriei. Suportul îl voi face din pal dublu de 18 sau foi de 4 cm, asta va ramane de stabilit cu meseriasul. Ca si filtrare am achizitionat deja 2 canistre de 1200l/h. Capatul îl voi face tot cu meseriasul dupa ce voi vedea acvariul si suportul amplasate pe locurile finale. Voi mai cumpara un incalzitor de 300w si un filtru intern resun de 1400l/h. Daca mai trebuie ceva sa-mi spune-ti. Despre pesti este prea devreme sa vorbesc, aici voi trebuie sa ma sfatuiti. Pana una alta am plecat in concediu pana pe 21 dar pana atunci astept sfaturi. Bafta si sa auzim de bine.

Te rog nu mai scrie cu diacritice; nu le "vedem" cu totii. Alber
Un acvariu foarte frumos.
Si i-mi place si agitatia din el
Multumec pentru poze.
Foarte interesante.
Cum ma intorc in Romania am sa caut pe cineva care i-mi poate contrui standul din cornier si sa mi-l imbrace in pal.
Daca nu gasesc o sa-l fac doar din pal, dar o sa incerc sa-l fac cu pereti dubli, pentru linistea mea si cat mai multe intaritoare.
Ar fi grozav daca ai pune niste poze.
Mi-ar fi mult mai usor sa-i arat "mesterului" ce vreau.
Dupa cum am spus si in primul post, nu cunosc pe cineva sa ma ajute cu cadru metalic si sa-l imbrace in pal.
Prefer sa fac toti peretii dubli.
Dupa parerea mea ar trebui sa tina.
Salutare,
Se apropie timpul sa ma intorc pe meleagurile mioritice si am in cap un proiect de acvariu pentru ciclide.
Sunt o persoana care ii place sa se pregateasca din timp si nu prea las lucrurile la voia intamplarii...
Din acest motiv m-am apucat de planuri si achizii.
Mi-am achizitionat deja 2 caniste (1.100l/h)
Acvariul va fi aproximativ 150x60x55h. Astea sunt dimensiunile aproximative pentru ca il voi plasa intre corpurile unei biblioteci.
Pentru acesta am nevoie de un stand.
Intrebarea mea este daca este de ajuns daca il fac din PAL, va rezista? Precizez ca stau la bloc.
Am vazut pe aici mai multe modele.
M-am gandit sa aibe patru pereti verticali si spatele idem. Pe peretele din spate va avea mai multe gauri pentru a scoate "matele" pe acolo .
Stiu ca ar fi indicat ca aibe cadru metalic, dar nu cunosc pe nimeni care sa prelucreze metalul si sa-l si imbrace in PAL.
Capacul acvariului il voi face din acelasi PAL pentru a se intregra tot acvariul in "peisaj".
Astept sugestii si pareri.
Sa auzim de bine.
neevedu wrote:hello friends.

Hello neevedu.

When you are posting for the first time you have to do it at the topic "Despre noi" (about us) and to explain who are you and what kind of fishtank do you have.

Welcome and all the best.
Bine ai venit!

Acvariul de 60l este prea mic pt ciclide. Le trebuie cel putin 200l.
Bafta, si sa auzim de bine
Foarte frumos acvariul
I-mi place ca este "aerisit".
Pe viitor cand va creste "gazonul" va fi si mai frumos.
Pacat ca renunti la africani.
Facusei ceva frumos acolo.
Felicitarile mele!
un acvariu foarte frumos.
Bafta mai departe la concurs
I-mi pare rau sa vad ca acest acvariu ajuns la "capat de linie".
Acvariul tau a contribuit la decizia mea de a-mi face un mic "monstru" pentru ciclide (inca proiect).
I-ti doresc tot binele si asteptam un nou acvariu de la tine dupa ce te instalezi confortabil pe noile meleaguri.
Sorry, dar nu sunt in state...sunt ceva mai la est...
Ma poate ajuta cineva cu un link de unde as putea cumpara din romania?

Bugetul este cam fix...dar prefer sa cheltui mai multi pe un acvariu mare (pe asta nu pot sa-l schimb dupa 3-4 ani...)

Sorry...M-am grabit sa postez si mi-am uitat capul pe undeva...
http://www.amazon.com/AQUATOP-CF-400UV-Canister-Filter/dp/B004GJ43EK/ref=pd_sbs_k_1
Astea sunt inculpatele..
Salutare.

Se apropie timpul sa ma intorc in tara si implicit sa-mi fac acvariul mult visat (aprox 500l, ciclide).
Si ca un bun organizator ce sunt, (pacat ca mi-au murit laudatorii si trebuie sa o fac singur ... ), trebuie sa ma apuc de strans jucariile din timp.
Acum vreau parerea voastra, canistrele astea sunt bune ? As lua doua ca ma incanta pretul.
Voi ce ziceti? Ar merge?
Ma inebuniti cu "piscinele" astea ale voastre...
Felicitari!

Forum Index » Profile for lacusta77 » Messages posted by lacusta77
Go to: