[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lacusta77
Forum Index » Profile for lacusta77 » Messages posted by lacusta77
Felicitari pentru acvariu si pentru articol. Nu e o surpriza.
Cand am vazut acvariul tau "am tampit".
M-ai convins sa-mi fac si eu un "african", macar 3/4 din al tau.
O sa ma apuc de treaba cand ma intorc in Romania.
Felicitari pentru evolutie.
Acvariul tau arata foarte bine.
Eu am unul de 80x40x30, tot din sticla de 4, si rezista f bine.
Foarte frumos acvariul, dar as dori mult mai multe detalii legate de acel filtru (intrare,iesire,dispunere medii filtrare,etc)
merlin21 wrote:avand in vedere ca inaltimea este doar de 30, eu zic ca sunt destul de reale estimarile lor.

daca schimb inaltimea la 35, i-mi cere sticla de 5mm
Salutare tuturor.
Am spus in postul meu de prezentare ca o sa ma apuc de un proiect frumos, dar criza m-a lovit si pe mine destul de puternic si trebuie sa aman startul lucrarilor, mai ales ca trebuie sa reamenajez casa sa fac loc acvariului . Dar, cum am fost deja virusat incerc sa-mi fac un acvariu la serviciu din sticla de 4mm (doar din asta am posibilitatea "for free"). Acvariul il fac mai mult "de proba", sa-mi demonstrez mie ca-l voi putea face si-mi va da sperante pt urmatorul mult mai mare. Intrebarea mea este daca calculele date de site-ul de mai jos sunt corecte si daca ma pot baza pe ele
image
Mai trebuie sa-i fac fund dublu si intarituri laterale? avand in vedere ca sticla este foarte subtire
Frumos te-ai amenajat acolo Este cumva o pensiune ???
Inca odata FELICITARI
O lasam balta ca m-ar costa prea mult prin curier rapid.
Nick4youtoo wrote:Donez puiuti de Pomacea!

Vreau eu !!!....
Salutare tuturor. Numele meu este Aurel (Lacusta este doar porecla ).
Tin sa precizez ca nu am deloc experienta in domeniul asta, dar am ambitii mari (dupa cum o sa vedeti in continuare).
Deci ce vreau sa fac :
-un acvariu incastrat in perete (interior) cu demensiunile 120x40x60 (asta v-a depinde de decupajul din perete);
-acvariul il voi face pe comanda la un gagiu care face si vinde asa ceva si pana acum nu are nici o planagere;
-filtru extern home made (am vazut un topic pe acest forum - http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/7713.page)
-amenajarea interioara cred ca o sa fie cu plante mici (gen gazon) + pietroaie mare + pesti de card (nu m-am hotarat).
Mentionez ca inca sunt la stadiul de proiect (nici zidul nu l-am taiat).

Dupa cum am mai spus, sunt noob rau in acest domeniu, dar va citesc forumul de zor de aprox. 3 saptamani. Nici nu mi-am inchipuit ca acvaristica este ceva atat de complicat (ciclare, lumina, etc), dar nu ma las descurajat. Cu cat incep sa pricep mai multe cu atat devin mai inversunat....
Mi-am facut cont pe forumul vostru pt ca sunteti printre putinii care nu HUIDUIE noii veniti in acest domeniu si incercati sa-i ajutati, chiar daca noi nu prea intelegem ce limba vorbiti voi (la inceput ).
Ma bucur ca mai exista astfel de oameni (in sociatatea asta de KKT) si sper sa primesc si eu sfaturi dupa ce ma apuc de treaba.

Forum Index » Profile for lacusta77 » Messages posted by lacusta77
Go to: