[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari din Madrid....  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Cristian, sunt din Targoviste, dar locuiesc in Getafe, Madrid si nu pot spune ca sunt nou in ale acvaristicii...am vreo 12 anisori adunati printre acvarii, pesti, pompe de aer sau filtre :p
Sunt nou pe acest forum (desi citesc articole de luni de zile) si nu stiu daca aici asa se procedeaza, dar pe forumurile din afara cei noi se prezinta si transmit toate cele bune (este si cazul meu).
Momentan detin doar doua (din lipsa de spatiu nu mai multe) acvarii de 60 litri si unul de 12 litri, cu Melanoides tuberculata, planorbis, pomaceea (galbeni+maro), 2 amano shrimp, red cherry shrymp, red cherry shrimp (var. yellow), black crystal si red crystal shrimp, iar in cateva ore o sa mai achizitionez cativa pui de ciclizi Nigrofasciatum (vechea dragoste)

image

image

image

image

Cam asta e tot...sper sa pot fi de ajutor pe viitor, cu sfaturi si ganduri de bine ;)
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut Cristi si bine ai venit pe forum.
Si Ciclidaele unde le bagi?

Am mutat eu topicul de prezentare aici.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

am pregatit unul de 60 pt ciclide....am vreo 10 tinerei de 3 luni... in celalalt de 60 am red cherry, melci, red si black crystal, iar in cel de 12 am cativa melanoides, 2 amano shrimp si neocaridinele galbene...le-am pus separat sa nu se hibrideze cu red cherry sakura...
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Acvariul de 60l este prea mic pt ciclide. Le trebuie cel putin 200l.
Bafta, si sa auzim de bine

Un soldat va lupta mult si din greu pentru o bucatica de pamblica colorata. (Napoleon Bonaparte)
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

multumesc pentru primire...

Si app de cichlizi...eu stiu ca nigro ar trebui sa creasca destul de mult (10-15 cm) insa pot spune ca eu am avut acum aprox 3 ani 2 perechi nigro intr-un acvariu de 40 litri, frumos amenajat cu pietre pesteri s.a.m.d. iar pestii reproducandu-se cu succes la o dimensiune de maxim 6 cm...nu au crescut mai mult (poate si din cauza dimensiunilor acvariului). Tin sa precizez ca acum cei 10 pui sunt inca mici, si astept pana se confirma o pereche, apoi pe ceilalti o sa ii dau la schimb cu ceva ce ma poate interesa...de asta banuiesc ca cei 60 de litri ar fi suficienti pentru o pereche de nigro... Toate cele bune...
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut. Ma tot uitam sa vad unde este si un bazin de-al tau, un jurnal ceva dar nimic. Acum ca ai ceva timp(banuiesc ) nu ne arati si noua ce mai ai prin apa sau tre sa vin de la pitesti sa-ti fac eu vreo 2,3 poze si sa-ti fac un jurnal . Am vaut ca ai ceva creveti si cine stie ce mai ai tu, da-ne si noua ceva "din casa".
[ICQ]
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

He he...intr-adevar acum sa zicem ca am "ceva" mai mult timp, desi in ultima vreme pentru mine acvaristica a insemnat decat sa imi vad acvariile o data pe saptamana Lucrez ca inginer in constructii si am lucrari mai departe de casa...Acum sunt acasa si m-am mai putut ocupa cat de cat de "copiii" mei :p Promit ca o sa incep un jurnal in care o sa incep sa mai dau de prin casa cu toate ca nu am mai facut-o de multicel...

Forum Index » Despre noi
Go to: