[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Caramela
Forum Index » Profile for Caramela » Messages posted by Caramela
Nu prea am gasit mare lucru despre ei pe net. Poti sa imi spui la ce dimensiuni ajung si cat sunt de agresivi fata de speciile mai mici? Mersic.
Pai si rezista 3 zile fara aer doar intr-o lingura de apa??
Poti sa imi spui te rog cum erau ambalati? Sunt curioasa. Mersic
E in jur de 30 ron transportul. Nu imi e neaparat de distanta cat de faptul ca nu vor avea grija prea tare de pachet. cand i-am luat au stat pe drumuri aproape 24 de ore si nu au patit nimic dar as prefera sa ii trimit oriunde in tara mai degraba cu cineva care merge cu masina decat cu o firma de curierat.
E cam departe. Nu cred ca vor ajunge in viata nici macar cu posta rapida.
Galati
Vand creveti red cherry, 2.5 Ron/buc.
Asa am crezut si eu cand i-am luat. Norocul meu ca m-au luminat niste persoane care cresc ancistrusi. Eu le cautam in disperare mascul. Nu a fost sa fie.
Se poate inchide, multumesc
Schimb pe plante sau pe orice legat de acvaristica. Una din ele mi-a depus deja de doua ori. Le dau pt ca s-au marit si in curand nu o sa mai am loc pentru alti pesti din cauza lor.
Se poate inchide . Multumesc.
Am doar unul si e tare trist mititelul. Daca e cineva care are mai multi si vrea sa il primeasca si pe al meu astept PM. De preferat este sa fie din Galati ca sa nu il pun pe drumuri pe vremea asta.
Ma gandesc ca ai dreptate cu xipho. Prima daca cand i-am cumparat erau o pereche( din pacate intre timp masculul a dat coltul) si erau foarte agresivi cu ceilalti pesti din acvariu. Nu imi explic de ce dar fugareau scalarii si chiar pleco prin tot acvariul si ii ciupeau. De cand a ramas singura insa vad ca femela e mai mult decat binevoitoare, nu a mai avut meciuri cu nimeni. Astept experimentul sau sece4u sa vad rezultatele. Oricum banuiesc ca depinde si de pesti. Molly a mea de exemplu de cand a nascut a luat-o razna, e disperata dupa castraveti mai ceva decat pleco. Eu stiu...poate s-a facut vegetariana.
Chiar si neonii???? Sunt cei mai mici dintre toti, chiar au dificultati uneori sa inghita niste granule mai marisoare care le pun pt Pleco. Hmm Iar despre guppy stiam ca sunt pasnici.
Cred ca renunt la idee. Mersic.
Eu am tot timpul in acvariu salata si castraveti. Le pun pt pleco si nu le fierb niciodata. Chestia e ca melcilor se pare ca le place foarte mult si cu toate ca plutesc tot timpul, ii mai prind catarati pe ele. In plus se mai hranesc si cu resturi de plante pe care pleco mi le asasineaza. Plus ca am vazut ca daca le dau pestilor un pic mai mult de mancare, pomaceeapraseste toate resturile de pe fund asa ca...nu prea vad cum ar putea sa moara de foame. Ei mananca practic orice.
Am in acvariu 2 guppy, 2 corry, o femela molly , una de xipho si 3 neoni. Ah...si mai am 3 pleco destul de marisori, cam 12 cm. Ma gandeam sa imi iau si niste creveri Red Cherry si nu sunt sigura ca nu vor fi o tentatie prea mare pt restul populatiei din acvariu. Cred ca cei mei periculosi pt ei ar fi pleco si poate corry. Voi ce ziceti? Daca renunt la acestia din urma, am sanse sa imi supravietuiasca?
Cumpar mascul de ancistrus sau eventual dau la schimb o femela pe un mascul.
Daca o sa mai ai as dori si eu te rog. Platesc eu taxele postale daca poti sa trimiti si prin posta. Multumesc.
Am eu 2 femele mature si as da una pt un mascul. De unde esti?

Forum Index » Profile for Caramela » Messages posted by Caramela
Go to: